Znači kao ovaj ispod? USB već imam onaj iz kutije, ali koliko znam on ne može da izvuče najviše iz tog 45w punjača
TI si jedan od retkih .Samo na A1 radi svima.Ima i na yettel problema sa Samsung.Pisu ljudi na forumuJa nemam problem, Yettel, S25,u, radi 5g.
Može, fabrički kabl podržava 45W Super Fast Charging 2.0, možeš slobodno njega iskoristiti.Znači kao ovaj ispod? USB već imam onaj iz kutije, ali koliko znam on ne može da izvuče najviše iz tog 45w punjača
Verovatno ima veze sa poreklom telefona/verzijom software-a/CSC/proradiće svima pre ili kasnije.Video sam, meni je proradio sam od sebe u utorak ujutru...
Kad odem preko uvek prvo gasim 5G, toliko o tome koliko je to korisno, urniše bateriju, ima domet kao štap za pecanje.Već vidim za par dana kuknjavu kako 5g srce bateriju...
Zar nije 25W max ovaj u kutiji?Može, fabrički kabl podržava 45W Super Fast Charging 2.0, možeš slobodno njega iskoristiti.
Punjač da, kabl je 15v 3a (pričam za S25U, vjerovatno i S25+ jer i on podržava 45w)Kad odem preko uvek prvo gasim 5G, toliko o tome koliko je to korisno, urniše bateriju, ima domet kao štap za pecanje.
Zar nije 25W max ovaj u kutiji?
Plus USB 2.0
Plus zašto to neko uopšte koristi pored npr Essager kablova sa display za 1-1.5€
Ne bih se slozio da 5g urnise bateriju.Ja preko sa S24+ na 5g baterija se nije toliko brzo praznila .Kad odem preko uvek prvo gasim 5G, toliko o tome koliko je to korisno, urniše bateriju, ima domet kao štap za pecanje.
Zar nije 25W max ovaj u kutiji?
Plus USB 2.0
Plus zašto to neko uopšte koristi pored npr Essager kablova sa display za 1-1.5€
možeZnači kao ovaj ispod? USB već imam onaj iz kutije, ali koliko znam on ne može da izvuče najviše iz tog 45w punjača
Danas dobijen S25 Ultra i s25 na Yettel-u, mosa...Pročitao na forumu pre 2 dana da je proradio 5G, izašao na terasu, uradio Speed Test, DL 700-800, UL 70-80
Novi Sad, Yettel, S25 Ultra... Tako da ne znam koliko ta priča o Samsungu na Yettelu pije vodu...
Pa zavisi sta hoces, uzimaju u radnjama jer je validna garancija.Jel postoji neki razlog zasto kupujete po domacim sajtovima po drasticno visim cenama a ne preko madjara?
Razmisljam o kupovini S25U. Vidim da je 800€ u NS-u, preko madjara.
Isto tako sta ste na kraju ustanovili, koju masku/futrolu najbolje kupiti, a da ne moram da cekam da narucivanjem preko temu/alia?
I koju preporuku za staklo? Sta vam se najbolje pokazalo?
Za BF je bila akcija za 930€ u nekoliko online prodavnica, a pre toga su delili S25FE, koju je dosta clanova ovog foruma i iskoristila.Jel postoji neki razlog zasto kupujete po domacim sajtovima po drasticno visim cenama a ne preko madjara?
Isto tako sta ste na kraju ustanovili, koju masku/futrolu najbolje kupiti, a da ne moram da cekam da narucivanjem preko temu/alia?
Pa meno je stigao iz tehno-dijasp s25u za ~857e. Imam racun, 2god garancije. Meni nije vredno te ustede od 60-120€. Dok sam za 17pm dao 1350e na kp, prosao gore nego da sam se malo strpio i sacekao al opet nije mi ni tu krucijalna usteda 100-150e ako mi se nesto odmah kupuje/koristi i poseduje tu osnovnu garanciju. A mislim da je best value bio ovaj s25 za CP jer mene bas mrzi da se bavim rasturanjem poklona po kp iako to mozda bude isplativijeJel postoji neki razlog zasto kupujete po domacim sajtovima po drasticno visim cenama a ne preko madjara?
Ja sam uzeo al nisam dobio nista uz telefonPa meno je stigao iz tehno-dijasp s25u za ~857e. Imam racun, 2god garancije. Meni nije vredno te ustede od 60-120€. Dok sam za 17pm dao 1350e na kp, prosao gore nego da sam se malo strpio i sacekao al opet nije mi ni tu krucijalna usteda 100-150e ako mi se nesto odmah kupuje/koristi i poseduje tu osnovnu garanciju. A mislim da je best value bio ovaj s25 za CP jer mene bas mrzi da se bavim rasturanjem poklona po kp iako to mozda bude isplativije
Dal iko čita išta u temi... 😂U dijaspori kad se kupi, da li se dobija racun uz telefon ili?
Ja sam uzeo al nisam dobio nista uz telefon
Nedavno sam ga kupio za mali S25. Ja prezadovoljan. Lako se postavlja, otisak radi odlično, prst lepo kliza po ekranu, ne prlja se mnogo.Pozdrav
Da li je neko lepio nillkin H+ Pro staklo? Vidim da je u eplaneti 1900 din
Jel vredi ili da trazim nesto drugo?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari