Da naplate black friday "popuste"? 😂Da nije krenulo već ovo najavljivano poskupljenje?
Imam je ja sa magnetom, od svih maski ima najjaci magnet. Kupuj slobodno, bolje neces naci ni za vise novca.
Pravi magnet, ja ih testirao "lepljenjem" za frižider. Ne bi trebalo da prave problem, iako su se neki žalili da neće nekad NFC plaćanje.Svi vi koji imate maske "sa magnetom", sa ovim metalnim prstenom imam pitanje.
Da li je taj prsten magnet ili je to komad čelika u kruznom pločastom obliku a magnetni je u stvari nosač ili držač u rauznim oblicima i namenama koji se kaci kasnije za telefon?
Ako je sam "prsten" magnet da li i koliko smeta radu olovke, telefona, prijema BT, wifi i sim signala?
Imaju ljudi problem i u Yettelu.Do Samsunga je .Mora neki update dociPustise 5G u Srbiji...Samo sto ja u MTS-u kada prebacim na 5G na tel se ispise samo 4G+ i brzine su iste kao na 4G, tako je i na zeninom S24u, dok na cerkinom s24 FE pise 5G - brzine smesne...Svi u MTS-u, zvai, pitao kazu nije pusteno za sve brojeve....Moj br i cerkin prenet iz Telenora a zenin izvorni 065. Jos nekom ?
Kakav tacno update ocekujes? 😂 Telefoni svakako imaju 5g modem. Ja sam u mts-u i od juce hvata 5g normalno. Brzina je ocajna ali to je zato sto su pustili low band (n28, 700 MHz) frekvenciju, tako da u sustini imamo samo malo javi 4g, bolja pokrivenost ali brzina identicna kao i na 4g. Srpska posla.Imaju ljudi problem i u Yettelu.Do Samsunga je .Mora neki update doci
Ja nemam problem, Yettel, S25,u, radi 5g.Imaju ljudi problem i u Yettelu.Do Samsunga je .Mora neki update doci
Koja je tačna oznaka Samsungovog 45w punjača sa 5a usb kablom koja bi mi obezbedila maksimalnu brzinu punjenja?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari