Ako je to najgore, ti si srećan čovek. 😁Najgore je što ne može da se promeni indikator baterije da procenat napunjenosti bude pored logo baterije - što je i logično .
Navići ćeš, videćeš. Uživaj u telefonu.
Ako je to najgore, ti si srećan čovek. 😁Najgore je što ne može da se promeni indikator baterije da procenat napunjenosti bude pored logo baterije - što je i logično .
Око целог телефона или само екран?Ja imam onu "skuplju" varijantu, ne foliju, i meni je odlicna evo vec 7 meseci... Padao mi je telefon kao nijedan do sada, jednom sam ga cak i nagazio nesvesno 😂😂
Ekran. Maska samo spigen liquid air vec godinama.Око целог телефона или само екран?
Zbog ikone baterije?Da li može da se postavi Apl.Xiaomi Lancher? Da li bi to promenilo izgled interfejsa ?

Šta je kome kako logično...Najgore je što ne može da se promeni indikator baterije da procenat napunjenosti bude pored logo baterije - što je i logično .
Koristim ih i koristio na nekoliko telefona. Jednom mi je spasila ekran sigurnog loma.Kakvi su komentari za Mobile outfitters?
Ko ima iskustvo? Koliko je trajna zastita?
Da li se isplati?
Kupio na kraju S25 Ultra Jet Black 12/256.
Realno mi nije trebalo, ali neka ide život
+1 za Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic, lagana, grip savršen na crnoj, magnet bukvalno i prejakPredlog za foliju/ masku/zastite za S25 U?
Imam je ja sa magnetom, od svih maski ima najjaci magnet. Kupuj slobodno, bolje neces naci ni za vise novca.Imate li iskustva sa onom nillkin maskom što ima zatvarač za kameru? Super frosted kupujem poslovično sa svakim novim telefonom i odlična je, ali uvek fantomski nekako zakačim neku od leća pa napravim sitnu ogrebotinu, nwprimetno, ne odražava se na kvalitet fotografije, ali mene nervira. One žaštite sam lepio do sad preko sočiva, ali realno kvare sliku. Pa me zanima da li je neko koristio tu nillkin maski sa onim kliznim zatvaračem kamere i postoji li ona u magnetic verziji kao i super frosted (ja nisam našao)?
Relativno brzo krene taj mehanizam da zeza od prašineImate li iskustva sa onom nillkin maskom što ima zatvarač za kameru? Super frosted kupujem poslovično sa svakim novim telefonom i odlična je, ali uvek fantomski nekako zakačim neku od leća pa napravim sitnu ogrebotinu, nwprimetno, ne odražava se na kvalitet fotografije, ali mene nervira. One žaštite sam lepio do sad preko sočiva, ali realno kvare sliku. Pa me zanima da li je neko koristio tu nillkin maski sa onim kliznim zatvaračem kamere i postoji li ona u magnetic verziji kao i super frosted (ja nisam našao)?
Pazi cenu, kupuj, za 3€ ako zapinje sipaj malo silikonskog spreja 😂Imate li iskustva sa onom nillkin maskom što ima zatvarač za kameru? Super frosted kupujem poslovično sa svakim novim telefonom i odlična je, ali uvek fantomski nekako zakačim neku od leća pa napravim sitnu ogrebotinu, nwprimetno, ne odražava se na kvalitet fotografije, ali mene nervira. One žaštite sam lepio do sad preko sočiva, ali realno kvare sliku. Pa me zanima da li je neko koristio tu nillkin maski sa onim kliznim zatvaračem kamere i postoji li ona u magnetic verziji kao i super frosted (ja nisam našao)?
Blago Vama kad ima .Eno ja sam rešio da rascistim moju kolekciju, ima za svačiji ukus, odnosno ruku😉 Nakupilo se svasta za 6-7 mesecu, a nose se samo Benks i Pitaka.
Ja kupio u Subotici pre 4 dana S25 obicnu crnu 256, kontam da je to "iz uvoza". 590e bilaNestasica obicne S25-ice od 256gb u gradu... Iz tehnicke podrske Samsunga ne znaju za tu situaciju ni kada ce se normalizovati...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari