Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Da li može da se postavi Apl.Xiaomi Lancher? Da li bi to promenilo izgled interfejsa ?

Da li može da se postavi Apl.Xiaomi Lancher? Da li bi to promenilo izgled interfejsa ?
Zbog ikone baterije?
Neće. To je na sistemskom nivou, koliko ja znam.
Jedino root, pa neki mod, ako postoji.

Inače, razumem te. Ni ja "ne bih mogao živeti" sa takvom ikonom.
Celoga svog Android period života sam živeo sa stock Androidom.. nezamenjivo iskustvo meni..

1000004692.jpg

Nego.. stvarno ti jedino ostaje da se vremenom navikneš.

Poslednja izmena:
Ne svetli mi lampica kada mi stigne poruka na mesendzer ili viber samo zvucna notifikacija. Sve sam pregledao u podesavanjima ali nesto ne stima. Samsung s25 edge je u pitanju. Ili je to sistemski propust?

Kakvi su komentari za Mobile outfitters?
Ko ima iskustvo? Koliko je trajna zastita?
Da li se isplati?
Koristim ih i koristio na nekoliko telefona. Jednom mi je spasila ekran sigurnog loma.
Ali kao i za sve, uvek ima nezadovoljnih ljudi. U ovom slučaju, često je uzrok nezadovoljatva cena.

Žale se ljudi na refleksije. Nisam ih ni primetio, dok mi ovde nisu rekli da gledam u isključen ekran. Stvarno vidim svoj odraz. Na isključenom ekranu 🙂

Predlog za foliju/ masku/zastite za S25 U?
+1 za Nillkin Super Frosted Shield Pro Magnetic, lagana, grip savršen na crnoj, magnet bukvalno i prejak
Imaš na Aliexpressu uz coine za fazon 5-7$
Zavisi koji kupon imaš i koliko coina

I just found this on AliExpress:
€12.83 | Nillkin for Samsung Galaxy S25 Ultra S25 S24 Ultra S23 Ultra Magnetic Case Super Frosted Shield Pro PC+TPU Protection Back Cover

Za slične pare imaš i ono Nillkin staklo što se lako lepi 2-5$ uz coine

Prilozi

• Screenshot_20251130_181011_AliExpress.jpg
    Screenshot_20251130_181011_AliExpress.jpg
    69.8 KB · Pregleda: 41
Imate li iskustva sa onom nillkin maskom što ima zatvarač za kameru? Super frosted kupujem poslovično sa svakim novim telefonom i odlična je, ali uvek fantomski nekako zakačim neku od leća pa napravim sitnu ogrebotinu, nwprimetno, ne odražava se na kvalitet fotografije, ali mene nervira. One žaštite sam lepio do sad preko sočiva, ali realno kvare sliku. Pa me zanima da li je neko koristio tu nillkin maski sa onim kliznim zatvaračem kamere i postoji li ona u magnetic verziji kao i super frosted (ja nisam našao)?

Imate li iskustva sa onom nillkin maskom što ima zatvarač za kameru? Super frosted kupujem poslovično sa svakim novim telefonom i odlična je, ali uvek fantomski nekako zakačim neku od leća pa napravim sitnu ogrebotinu, nwprimetno, ne odražava se na kvalitet fotografije, ali mene nervira. One žaštite sam lepio do sad preko sočiva, ali realno kvare sliku. Pa me zanima da li je neko koristio tu nillkin maski sa onim kliznim zatvaračem kamere i postoji li ona u magnetic verziji kao i super frosted (ja nisam našao)?
Imam je ja sa magnetom, od svih maski ima najjaci magnet. Kupuj slobodno, bolje neces naci ni za vise novca.

Jedino što se dosta teško otvara. Ja sam je bio uzeo za ajfon, i mora malo da se zapne ili da se ne zatvara skroz

Relativno brzo krene taj mehanizam da zeza od prašine

Prilozi

• Screenshot_20251130_214654_AliExpress.jpg
    Screenshot_20251130_214654_AliExpress.jpg
    60.2 KB · Pregleda: 36
Ima i za S25 FE za smešne pare cak i magnetic verzija
Ovde su vam te maske 1500-2500 din

€15.08 | For Samsung S25 FE Case, NILLKIN Frosted Shield Pro, 4-Corner Bumper Protection, Dustproof & Anti-Fingerprint, Precise Cutouts

Ne postoji futrola sa boljim gripom po meni, a probao sam baš dosta maski na S23U

Prilozi

• Screenshot_20251130_215404_AliExpress.jpg
    Screenshot_20251130_215404_AliExpress.jpg
    60.8 KB · Pregleda: 30
Pazi cenu, kupuj, za 3€ ako zapinje sipaj malo silikonskog spreja 😂

€12.27 | Nillkin for Samsung Galaxy S25 Ultra S25+ S25 Plus S24 Ultra S23 Ultra CamShield Pro Case with Slide Camera Cover Protector

Prilozi

• Screenshot_20251130_215940_AliExpress.jpg
    Screenshot_20251130_215940_AliExpress.jpg
    48.2 KB · Pregleda: 31
Eno ja sam rešio da rascistim moju kolekciju, ima za svačiji ukus, odnosno ruku😉 Nakupilo se svasta za 6-7 mesecu, a nose se samo Benks i Pitaka.

Probao i skupe maske i nisam nasao bitnu ralziku naspram jeftinijih kao sto je frosted shield, samo je neki brend i ime u ceni, zato ne bacam novac za skupe maske vise.

Sve zavisi, ako u poredis pravu carbon i imitaciju sa alija razlika je nebo i zemlja. Izmedju Benksa i Pitake, a Benks je jeftiniji 20-30% absolutno nema razlike, sem u dizajnu. Silikonske tu je vec razlika minimalna, Nillkin je po meni nesto best/buy.

Nestasica obicne S25-ice od 256gb u gradu... Iz tehnicke podrske Samsunga ne znaju za tu situaciju ni kada ce se normalizovati...

Upravo mi je otkazana porudzbina sa Ananasa za S25 12/256GB...

Da li zna neko gde ima u radnji nekoj da se kupi po normalnoj ceni?

Klošarske fore, ne bih više kupovao kod Ananasa da su me ovako izradili.
Ja sam S25 12/256GB uzeo kod BigBanga za 76.000 u petak ali sad vidim da su digli na 110.000.
*Naručio u četvrtak u 17h a stiglo mi u petak u poslovnicu u 11h.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno