Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Ja narucio od BigBang-a s25 u cetvrtak za 74k i jos dobio kupon 3000 za planetu sporta, ali me uhvatio neizdrz i u subotu uzeo silver shadow za 80k, a otkazao u BigBang.

@pejova napravis nalog, dobijes prvo popust sa 79 na 76 i onda ukucas cenu po kojoj bi hteo da kupis. Nekad daju neki popust, nekad ne.

Prilozi

• Screenshot_20251201_211546_Outlook.jpg
    Screenshot_20251201_211546_Outlook.jpg
    45 KB · Pregleda: 177
Iako sam otkazao, stize danas kurirom, pa moram da odbijem. Da znam nekoga da hoce, pa da preuzme po ovoj ceni 🤣, ovako se vraca natrag.

Da se upisem i ja. Napokoon imam i ja antireflektovnu foliju. Odradjena upravo malo pre u Seulu. Kostala je 1200 dinara. Oni su je lepili.
20251203_144313.jpg

Prilozi

• 20251203_144030.jpg
    20251203_144030.jpg
    101.5 KB · Pregleda: 100
Imam je ja sa magnetom, od svih maski ima najjaci magnet. Kupuj slobodno, bolje neces naci ni za vise novca.

Svi vi koji imate maske "sa magnetom", sa ovim metalnim prstenom imam pitanje.

Da li je taj prsten magnet ili je to komad čelika u kruznom pločastom obliku a magnetni je u stvari nosač ili držač u rauznim oblicima i namenama koji se kaci kasnije za telefon?
Ako je sam "prsten" magnet da li i koliko smeta radu olovke, telefona, prijema BT, wifi i sim signala?

Svi vi koji imate maske "sa magnetom", sa ovim metalnim prstenom imam pitanje.

Da li je taj prsten magnet ili je to komad čelika u kruznom pločastom obliku a magnetni je u stvari nosač ili držač u rauznim oblicima i namenama koji se kaci kasnije za telefon?
Ako je sam "prsten" magnet da li i koliko smeta radu olovke, telefona, prijema BT, wifi i sim signala?
Pravi magnet, ja ih testirao "lepljenjem" za frižider. Ne bi trebalo da prave problem, iako su se neki žalili da neće nekad NFC plaćanje.

Da pohvalim dijasporu, narucen s25u u petak stigao danas (CE) racun tehnomanija

IH, ja narucio u cetvrtak, plaćanje pouzećem i još nije stigao, nema nikakve najave promene statusa u porudžbini na sajtu, piše "na čekanju". 🙁

Meni je samo stigao SMS od CE kurira da stize, nisam nikakve druge info imao od shop-a (2 maila istog dana porudzbine - evidentirano/potvrdjeno).

Kupljen je S25 FE, sat vremena pokusavam da nadjem opciju da ubacim one male vidzete za wifi, mobilne podatke, lampu. Gde da ubacim to?
IMG_20251203_214334.jpg

Pustise 5G u Srbiji...Samo sto ja u MTS-u kada prebacim na 5G na tel se ispise samo 4G+ i brzine su iste kao na 4G, tako je i na zeninom S24u, dok na cerkinom s24 FE pise 5G - brzine smesne...Svi u MTS-u, zvai, pitao kazu nije pusteno za sve brojeve....Moj br i cerkin prenet iz Telenora a zenin izvorni 065. Jos nekom ?

Meni je ozbiljniji ovaj samsung (ne cinkarite me u apple podforumu 🤣)

Prilozi

• 20251203_230951.jpg
    20251203_230951.jpg
    351.7 KB · Pregleda: 112
Pustise 5G u Srbiji...Samo sto ja u MTS-u kada prebacim na 5G na tel se ispise samo 4G+ i brzine su iste kao na 4G, tako je i na zeninom S24u, dok na cerkinom s24 FE pise 5G - brzine smesne...Svi u MTS-u, zvai, pitao kazu nije pusteno za sve brojeve....Moj br i cerkin prenet iz Telenora a zenin izvorni 065. Jos nekom ?
Imaju ljudi problem i u Yettelu.Do Samsunga je .Mora neki update doci

Koja je tačna oznaka Samsungovog 45w punjača sa 5a usb kablom koja bi mi obezbedila maksimalnu brzinu punjenja?

Imaju ljudi problem i u Yettelu.Do Samsunga je .Mora neki update doci
Kakav tacno update ocekujes? 😂 Telefoni svakako imaju 5g modem. Ja sam u mts-u i od juce hvata 5g normalno. Brzina je ocajna ali to je zato sto su pustili low band (n28, 700 MHz) frekvenciju, tako da u sustini imamo samo malo javi 4g, bolja pokrivenost ali brzina identicna kao i na 4g. Srpska posla.

S25+ 5G

Prilozi

• Screenshot_20251204_074914_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20251204_074914_Samsung Internet.jpg
    48.3 KB · Pregleda: 99
Mts, Sremska Mitrovica, centar grada 😂

Prilozi

• Screenshot_20251204_082020_Chrome.jpg
    Screenshot_20251204_082020_Chrome.jpg
    53.5 KB · Pregleda: 66
Ja sam u MTS-u, ne nudi mi 5g. Samsung s25 običan.
Iscimao sam mts, kažu aktivirali smo vam, restartujte uređaj.
I dalje ništa, na manuelnoj pretrazi ne nudi 5g mrežu.
SIM kartica je nova. Menjao sam slotove i dalje ništa.

Ja ni nemam sim, imam esim, i nemam 5g. Nije da mi nesto preko potreban, nego kad druga deca imaju hoce i mali mujo.

Čekajući da stigne S25u iz Dijaspore.shop (ako samo pisem dijaspora ja sam pomislim da ce mi neko naš iz inosrtranstva doneti telefon) razmisljam kako ja 4 pune godine punim telefon svako jutro sa oko 50% baterije do 100% i kako mi i dalje skoro bez znacajno primetnih gubitaka drzi baterija po celi dan.
Samo kad se u retkim slucajevima spusti baterija ispod 35-30% oseti se ubrzano praznjenje.
Eto toliko o prici da se puni telefon (baterija) do 80% ili da se puni tek kad padne na 20% i dugovecnosti baterije.

Ako treba da je sa kablom, ovo je oznaka - EP-T4511XBEGEU
Ipak, preporuka za ovaj Samsugov punjač koji je malo skuplji a imaš 3 porta i 65W - EP-T6530NBEGEU

Nazad
Vrh Dno