Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Video sam, meni je proradio sam od sebe u utorak ujutru...

Već vidim za par dana kuknjavu kako 5g srce bateriju...
Kad odem preko uvek prvo gasim 5G, toliko o tome koliko je to korisno, urniše bateriju, ima domet kao štap za pecanje.

Može, fabrički kabl podržava 45W Super Fast Charging 2.0, možeš slobodno njega iskoristiti.
Zar nije 25W max ovaj u kutiji?
Plus USB 2.0
Plus zašto to neko uopšte koristi pored npr Essager kablova sa display za 1-1.5€

S25U, Yettel, Kruševac.

Prilozi

• Screenshot_20251204_002730_Chrome.jpg
    Screenshot_20251204_002730_Chrome.jpg
    41.1 KB · Pregleda: 75
Kad odem preko uvek prvo gasim 5G, toliko o tome koliko je to korisno, urniše bateriju, ima domet kao štap za pecanje.

Plus USB 2.0
Plus zašto to neko uopšte koristi pored npr Essager kablova sa display za 1-1.5€
Punjač da, kabl je 15v 3a (pričam za S25U, vjerovatno i S25+ jer i on podržava 45w)

Pošto nemam ništa kod kuće osim Xiaomi punjača, upotrebio sam sestrin punjač od 33w sa Redmi Note 13 telefona. Punjenje od nekih 23% do 80% je trajalo 40 min, što meni u potpunosti odgovara. E sad da li je preporučljivo koristiti Xiaomi punjač?

Plus USB 2.0
Ne bih se slozio da 5g urnise bateriju.Ja preko sa S24+ na 5g baterija se nije toliko brzo praznila .
Sa S25u jos nisam proverio

Koji od S25 ima najveci ekran?
Mozda bih presao sa S21FE pa da znam sta da trazim a da je vece od ovoga?

Pročitao na forumu pre 2 dana da je proradio 5G, izašao na terasu, uradio Speed Test, DL 700-800, UL 70-80
Novi Sad, Yettel, S25 Ultra... Tako da ne znam koliko ta priča o Samsungu na Yettelu pije vodu...
Danas dobijen S25 Ultra i s25 na Yettel-u, mosa...

Poslednja izmena:
Pozdrav
Da li je neko lepio nillkin H+ Pro staklo? Vidim da je u eplaneti 1900 din
Jel vredi ili da trazim nesto drugo?

Ako je to ono sa plastičnim kućištem za montažu, imao ga ja 20ak dana dok mi se nije razlepilo na gornjem levom ćošku. Nikada nijedno staklo na nijednom uređaju mi se nije tako brzo odlepilo. Računam da je problem sa konkretnim primerkom a ne generalna pojava ipak ponovo sam stavio neko duplo jeftinije. Nillkin je bio lepak za fleke (kao da nema oleofobni premaz) od samog starta ali je fingerprint unlock radio kako treba (sve obrnuto na ovom jeftinijem).

Jel postoji neki razlog zasto kupujete po domacim sajtovima po drasticno visim cenama a ne preko madjara?

Razmisljam o kupovini S25U. Vidim da je 800€ u NS-u, preko madjara.

Isto tako sta ste na kraju ustanovili, koju masku/futrolu najbolje kupiti, a da ne moram da cekam da narucivanjem preko temu/alia?

I koju preporuku za staklo? Sta vam se najbolje pokazalo?

Ja nisam lepio staklo, ali se definitivno izgrebao u dzepu bez kljuceva nakon tri meseca. Masku pitaku i one samsung maske su ok. Telefon je odlican, baterija fenomenalna, ekran takodje ali ima dosta podesavanja 😅

Jel postoji neki razlog zasto kupujete po domacim sajtovima po drasticno visim cenama a ne preko madjara?

Isto tako sta ste na kraju ustanovili, koju masku/futrolu najbolje kupiti, a da ne moram da cekam da narucivanjem preko temu/alia?

Pa zavisi sta hoces, uzimaju u radnjama jer je validna garancija.
Imas i sa operatera vec smo pisali, popravke su ok ali zamena je malo komplikovanija za nov uredjaj.
Maske isto, ako hoces skupo da platis i zelis da imas skupu masku, imas opcije ako hoces jeftino a dobro onda je nillkin i vise nego dobar, kao sto smo pisali ja imam frosted shield magnetic zelenu sad cekam i crnu da stigne, na aliju je oko 10e.
Ja imam neko jeftino stkalo sad od 600 din i cekam nillkin sa alija, imas i anti reflektivnu foliju ali nema kod nas, ima na aliju ali je skupa, ipak sam se odlucio za staklo.

Prvi nedostatak ovog S25 Fe u odnosu na moj stari Xiaomi Mi 9 jeste nešto slabiji prijem WiFi signala, otprilike za jednu crtu. Mi 9 na istom mestu vidi neke WiFi signale sa najnižim mogućim signalima dok ih S25 Fe ni ne vidi. Sad, pretpostavljam da veze sa tim ima Exynos u odnosu na Qualcomm?

Nije to nego su Kinezi uvek lagali za jacinu signala a pogotovo ZaoMi.

Testirao sam malo brzine interneta u različitim prostorijama i Samsung mi je izvlačio nešto bolje rezultate preko Ookle. Recimo Mi 9 na terasi 25mb/Samsung 50mb, hodnik Mi 9 9mb/Samsung 20mb.

Za BF je bila akcija za 930€ u nekoliko online prodavnica, a pre toga su delili S25FE, koju je dosta clanova ovog foruma i iskoristila.

Juče sam kupio od lokalnog prodavca za 1500€ S25U 512 I S25 256 sa 2 godine garancije, a i licno ih znam i ne ocekujem nikakvo cimanje.

Ni na jednom telefonu ne radi A0 ni Yettel 5G...

Ako ga uporedim sa Note 8 I Iphone 13 PM stvarno deluje kao plasticna igracka, sto je nekoliko kolega i prokomentarisalo.

Pa meno je stigao iz tehno-dijasp s25u za ~857e. Imam racun, 2god garancije. Meni nije vredno te ustede od 60-120€. Dok sam za 17pm dao 1350e na kp, prosao gore nego da sam se malo strpio i sacekao al opet nije mi ni tu krucijalna usteda 100-150e ako mi se nesto odmah kupuje/koristi i poseduje tu osnovnu garanciju. A mislim da je best value bio ovaj s25 za CP jer mene bas mrzi da se bavim rasturanjem poklona po kp iako to mozda bude isplativije

U dijaspori kad se kupi, da li se dobija racun uz telefon ili?
Pa meno je stigao iz tehno-dijasp s25u za ~857e. Imam racun, 2god garancije. Meni nije vredno te ustede od 60-120€. Dok sam za 17pm dao 1350e na kp, prosao gore nego da sam se malo strpio i sacekao al opet nije mi ni tu krucijalna usteda 100-150e ako mi se nesto odmah kupuje/koristi i poseduje tu osnovnu garanciju. A mislim da je best value bio ovaj s25 za CP jer mene bas mrzi da se bavim rasturanjem poklona po kp iako to mozda bude isplativije
Ja sam uzeo al nisam dobio nista uz telefon

Pozdrav
Da li je neko lepio nillkin H+ Pro staklo? Vidim da je u eplaneti 1900 din
Jel vredi ili da trazim nesto drugo?
Nedavno sam ga kupio za mali S25. Ja prezadovoljan. Lako se postavlja, otisak radi odlično, prst lepo kliza po ekranu, ne prlja se mnogo.
Što se mene tiče, preporuka za staklo.
Telefon bez zaštite nisam ni koristio pa ne mogu da uporedim kako se ponaša sa staklom i bez njega.

Gledao sam dijasporu i cene su bile tipa 150000 tako da sam kupio madjara. Sutra cu ici da kupim masku.

Koji punjac preporucujete? Zena ima 33W Xiaomi, jel moze on ili treba jaci?

@Dule Pacov

Na sta mislis kada kazes da ima puno podesavanja? Nisam ga jos upalio.

Nazad
Vrh Dno