Jovkesm
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 24.05.2025
- Poena
- 95
Pa buds 3 pro nisu u promociji..I ja se to pitam,cekam da vam stignu pa da prodajete. Ganjam buda 3 pro🤣🤣
Pa buds 3 pro nisu u promociji..I ja se to pitam,cekam da vam stignu pa da prodajete. Ganjam buda 3 pro🤣🤣
Moguće stvarno da je do poštanske, drugu isto zezalo,a rekli su da nije do njih, a ipak bilo.Potrebna odmah pomoć
Google novčanik ne prima mi karticu za plaćanje , restartovo par puta telefon , deinstalirao pa opet instalirao google novčanik i neće . Poslao mail banki - PŠ kažu sve je u redu .
Postoji li neki način a da nije resetovanje telefona i igranka opet . Usluga mi je radila na S23U , a ovaj juče kupljen pa neće ?
Hvala unapred

Probaj sa >>>
![]()
Google Wallet - Apps on Google Play
Tap to pay with Google Pay (GPay), plus secure access to passes, IDs & tickets.play.google.com
Vec sam probao i ovo dobijam... Raifajzen banka je u pitanju, Visa debit koju koristim dugo vec i koja je bila na apple pay, ubacena je cak u Chrome na windowsu. Mislio sam da je Android sistem sa manje restrikcija, ovo je ******.Probaj sa >>>
![]()
Google Wallet - Apps on Google Play
Tap to pay with Google Pay (GPay), plus secure access to passes, IDs & tickets.play.google.com
Ooo brate moj, hvala ti do neba! Radi sve sada!!!Ah, znao sam da je neka zackoljica, oni su specijalci... Moras sa Raipay, na ios je laganije...
![]()
RaiPay Raiffeisen bank Srbija - Apps on Google Play
RaiPay is application by Raiffeisen banka for contactless payments by phone.play.google.com
Neće da mi prihvati karticu , a samsung walet kaže da nije podržan na ovom modelu. Koji sam baksuzČemu pored google walleta?
Jesi probao osnovno? restartuj uredjaj pa probaj ponovo. bio neki update wallet aplikacije juce,danas. Uradi i update ,ako ima, posle restarta.Zvao i dao im sve podatke i ništa , do ponedeljka se sigurno nece javiti
Samsung wallet ne radi u Srbiji.Neće da mi prihvati karticu , a samsung walet kaže da nije podržan na ovom modelu. Koji sam baksuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari