Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Nisam imao nikad tih kasnjenja. Settings>aplikacije>viber>baterija, i tu izabrati 'neograniceno'. To je mahom resavalo probleme ljudima.

Danas je 8 dan kako koristim Pitaka masku..na leđima se vide belicasti tragovi izlizanosti bas onako kako stoje prsti kada koristim telefon...to je jedina zamerka i mislim da je nedopustivo da se to pojavi posle nedelju dana a toliko skupa maska..

Toliko suludo, da nikako da prelomim da li da uzmem posle 2 godina korišćenja iste... Od prvog dana sam na Nillkin-u... Ali čekam Spigen liquid air da izleti...

Ja sam kupio originalnu Samsung kindsuit masku. Na dodiru mi je bila iskreno kao plastika ali kad sam je stavio na telefon bila mi je super. Ja sam iskreno zadovoljan. Dobije se i providna maska ali je uzasna. Plasticna koju nikada ne bih koristio.

Nisam neki ljubitelj zaštitni stakala, vise volim folije, ali sam ovo odlučio da probam.

Prilozi

• 20250606_133512.jpg
    20250606_133512.jpg
    258.3 KB · Pregleda: 38
Ja kupio neku za 1000 din, al ne radi otisak prsta. Pa rekoh da nadjem original samsung, medjutim nema nigde koliko mogu da primetim

Nazad
Vrh Dno