Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Ne moze, ne opterecuj se :)

Jel ima neko da je presao sa S24 na S25. Treba zeni da menjam telefon nije zahtevna nece veliki telefon mislio sam da to bude S24 ali sam zaboravio da je on dosao sa Exynusom (ne mogu da ga smislim). Jel ima velike razlike u kameri i autonomiji. Nadam se da je normalno radio sa ovim njihovim cipom
Ne znam da li ti ista znaci ovaj info, s' obzirom da pitas za osnovni model. Presao sam sa S24U na S25U, razlike u kameri nema velike, mozda su nocne slike za nijansu bolje, zoom post processing je brzi na 25. Razlika u autonomiji bas osetna iako su baterije identicnog kapaciteta, takodje, u gamingu je 25 dosta brzi i sto se tice pokretanja i samog 'smoothnessa' tokom igranja.

Juče mi je ispao S25U u Pitaka PinButton, sa nekih 80cm na beton, odnosno sa kofera motora pao na sedište, odskočio i onda na beton. Pogledom sam ispratio sve, pao tačno na ćošak maske i odskočio par cm od betona. Nikakvi tragovi ni na masci (osim malo prašine), ni na telefonu.
Koja si talija

Juče mi je ispao S25U u Pitaka PinButton, sa nekih 80cm na beton, odnosno sa kofera motora pao na sedište, odskočio i onda na beton. Pogledom sam ispratio sve, pao tačno na ćošak maske i odskočio par cm od betona. Nikakvi tragovi ni na masci (osim malo prašine), ni na telefonu.
Puka sreca ja mislim, Pitaka kao zaštita mi uopste ne uliva poverenje. Jeste da ona najlepše leži na telefonu,, al kao zaštita od pada nikako.

Da je bila ona njihova ultra thin maska, verovatno bi bilo posledica. Ovako spasila me ova meka guma na PinButton

Puka sreca ja mislim, Pitaka kao zaštita mi uopste ne uliva poverenje. Jeste da ona najlepše leži na telefonu,, al kao zaštita od pada nikako.
Telefon mi je par puta ispadao na beton i nikad ništa, doduše udarci su bili u ćoškove. Meni lično nema bolje maske, em što leži ko salivena em što pruža sasvim korektnu zaštitu.

Prilozi

• 20250601_221948.jpg
    20250601_221948.jpg
    75.2 KB · Pregleda: 104
  • 20250601_221927.jpg
    20250601_221927.jpg
    93.1 KB · Pregleda: 100
Na sreću nikada mi s23 nije ispadao sa njom, pa nisam imao priliku da testiram, meni sa njom telefon kao da nema zaštitu...

@supertuna ,koja ti je ovo Pitaka? Ona sunset boja?!

Купи Питаку, па ће и овде да ти буде маска скоро 100е 🙂
Ja već par godina kupujem pitaka maske i svaki put ih zamolim da umanje cenu na paketu u napomeni u zadnjem koraku kod plaćanja i uvek to urade. Nikada nisam platio carinu.

pitaka.jpg

Ја за свој С23У нисам платио царину, а мислим да је била око $70. Можда је царина повећала границу плаћања на $100? Знам да је дуго било $50.

Da li neko ima lag sa svojim telefonom u video snimanju kada je uključen blic?
Vidim da to ne rešavaju ili ja imam felerican primerak?

Nista od toga ja mislim, usteda je izgasena,a viber je u "aplikacijama koje nikada automatski ne miruju"

I kod mene isto viber kasni. Nekad stigne samo ono opsto obavestenje da imam neke poruke ali onda kad udjem vidim da ima od vise ljudi nesto...

edit: ali ne uvek, uglavnom radi dobro ali nekad se izbaguje..

I kod mene isto viber kasni. Nekad stigne samo ono opsto obavestenje da imam neke poruke ali onda kad udjem vidim da ima od vise ljudi nesto...

edit: ali ne uvek, uglavnom radi dobro ali nekad se izbaguje..
Ma nesto su sje*ali sa zadnjom verzijom I meni ne izbaci često notifications, naravno kao i sve messsanger apps koje koristim nikakve restrikcije, sleep, deep sleep.

Nisam primetio da mi kasni Viber od jutros, plus mi je wifi podešen na drugu opciju sa slike.

Nazad
Vrh Dno