Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Nacekaces se bas, posto su kao poklon deljene samo obicne Buds3 :)

Onda ćorak.🤣🤣

Da li je neko ko je kupio telefon pre promocije (a prihvacen) dobio poklone?

Je l moguće da ne postoji nikakvo rešenje jos uvek za povećanje AOD za s25 ultra.... Msm ovo kako je sada kao da i nemam AOD posto se jedva vidi

Potrebna odmah pomoć
Google novčanik ne prima mi karticu za plaćanje , restartovo par puta telefon , deinstalirao pa opet instalirao google novčanik i neće . Poslao mail banki - PŠ kažu sve je u redu .
Postoji li neki način a da nije resetovanje telefona i igranka opet . Usluga mi je radila na S23U , a ovaj juče kupljen pa neće ?
Hvala unapred

Potrebna odmah pomoć
Google novčanik ne prima mi karticu za plaćanje , restartovo par puta telefon , deinstalirao pa opet instalirao google novčanik i neće . Poslao mail banki - PŠ kažu sve je u redu .
Postoji li neki način a da nije resetovanje telefona i igranka opet . Usluga mi je radila na S23U , a ovaj juče kupljen pa neće ?
Hvala unapred
Moguće stvarno da je do poštanske, drugu isto zezalo,a rekli su da nije do njih, a ipak bilo.

Pozdrav ljudi. Presao sam na S25 Ultra posle 16 god koriscenja iOSa. Treba mi pomoc u vezi samsung walleta jer mi izbacuje da nije supported kad pokrenem app. Kako da dodam Visu za svakodnevno placanje? Toliko sam osakacen sto se toga tice ovih10 dana, ne mogu da opisem. Trazio sam ovde ali nisam nasao da je neko imao slican problem. Hvala unapred na pomoci!

1000024177.jpg

Probaj sa >>>

Probaj sa >>>

Vec sam probao i ovo dobijam... Raifajzen banka je u pitanju, Visa debit koju koristim dugo vec i koja je bila na apple pay, ubacena je cak u Chrome na windowsu. Mislio sam da je Android sistem sa manje restrikcija, ovo je ******.

Prilozi

• Screenshot_20250627_225440_Google Play services.jpg
    Screenshot_20250627_225440_Google Play services.jpg
    42.5 KB · Pregleda: 43
Razmišljao sam da li da probam sa Samsung Walet ,da li bi tada moglo? Da li može po radnjama da se plaća sa Samsungovim novčanikom e to nznm. Zna li ko ?

Zvao i dao im sve podatke i ništa , do ponedeljka se sigurno nece javiti
Jesi probao osnovno? restartuj uredjaj pa probaj ponovo. bio neki update wallet aplikacije juce,danas. Uradi i update ,ako ima, posle restarta.

Probaj da ti je ukljucen mobilni internet kad podesavas, meni na s24 ultra nije htelo da radi podesavanje dok mi iz call centra nisu rekli mora mobilni internet a ne wif.

Jel neko koristi Wikiloc za hiking, trčanje, vožnju kvadom, bajsem, motorom?
Koliko vam traje baterija na S25U?
Meni na S23U max 4h SoT, urniše je

Vrh Dno