Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Meni nekada ne stigne obavestenje na viberu jer koristim i dual app viber.
Mozda je to razlog.
Elem...ne.ide kod nas one ui 8 za s25U ?
Pazi meni najvise problem pravi gmail ostalo je sad i korektno. Valjda ce se resiti mozd aje i do same aplikacije

Da li neko od vas koristi ovo zastitno staklo za kamerice nazad?

Pazi meni najvise problem pravi gmail ostalo je sad i korektno. Valjda ce se resiti mozd aje i do same aplikacije

Da li neko od vas koristi ovo zastitno staklo za kamerice nazad?
Imam ja na S23U ono sa Aliexpressa, odlično je.
Ali pazi kad uzimaš nađi one što su spojene u onaj kalup što ih drži zajedno, to samo skineš foliju zalepiš I skines tu plastiku, a stakla ostanu savršeno složena. Ako budeš uzimao ono što ima 5 kom odvojeno spremi se za patnju 🤣

Ne znam sta je taj lepio
Ovi moji stoje skoro 2g savršeno, mrdnulo nije, nije izgrebano, telefon mi zna ispasti 5x dnevno (retko na beton) ne planiram da ih skidam
Nillkin Frosted shield magnetic pro je tenk futrola

I just found this on AliExpress:
€2.08 | Camera Protector For Samsung S22 S23 Ultra 5G Camera Lens Protectors Metal Camera Case For Samsung S22Ultra S23 Plus Accessories

Prilozi

• Screenshot_20250615_140240_AliExpress.jpg
    Screenshot_20250615_140240_AliExpress.jpg
    124 KB · Pregleda: 172
Ja sam takodje imao problem sa notifikacija na S25U..a po par puta se desilo, da poruke nisu ni stigle..viber, insta, sve kasnilo, mail..jedino mesendzer radio ok..

Pozdav svima,

uzeo sam S25 i sve prebacio sa starog telefona.

Normalno sam napravio update firmware na zadnju verziju (security patch 1.6.), ali Google Play System je ostao na 1.2. i kad pokusam napraviti update kaze da je latest (iako prema drugom mobitelu vidim da nije).

Jel ima netko ideju sto je poslo po krivu i kako bih mogao rijesiti problem?

Probao sam ocisiti cache i podatke od Play Stora i Play Services, kao i Wipe cache partition opciju, ali nista nije pomoglo.

Ne dobijaju svi telefoni sva azuriranja u isto vreme, opusti se i ne opterecuj se sitnicama...

Ma sve OK, ali nisam nikada imao takav slucaj na prijasnjim telefonima, pa mi je cudno...

Evo ti kod mene na S25u.Screenshot_20250616_151717_Google Play Store.jpg

Mogu li kako da znam koja je verzija s25+ bez otvaranja kutije? Na kutiji piše model SM-S936B/DS a ispod SM-S936BDBIMEA. Interesuje me koliko ima fizičkih a koliko (ako uopšte ima) esim-ova?

A to znači? Valjda svaki osim kineskog (a to je oznaka O) ima esim? Al bi trebalo da budem siguran, ne bih da otvaram kutiju a prodavac isto nije sjguran

2x nano sim + 2x esim bi trebalo.

I ćomi napravio krstenu ikonicu za bateriju a samsung ne...

Prilozi

• Screenshot_20250618_223037_Chrome.jpg
    Screenshot_20250618_223037_Chrome.jpg
    44.9 KB · Pregleda: 189
Ne znam sta je taj lepio
Ovi moji stoje skoro 2g savršeno, mrdnulo nije, nije izgrebano, telefon mi zna ispasti 5x dnevno (retko na beton) ne planiram da ih skidam
Nillkin Frosted shield magnetic pro je tenk futrola
Sa tom maskom nije ni čudo sto ti ispada koliko se sećam ultra je klizava, msm na oko je lepa i čuva solidno ali klizi u ruci telefon sa tom maskom haos

Sa tom maskom nije ni čudo sto ti ispada koliko se sećam ultra je klizava, msm na oko je lepa i čuva solidno ali klizi u ruci telefon sa tom maskom haos
Savršeno grip, imam i probao sam verovatno jedno 20 futrola čak i Spigen neke modele, Ringke
Imam čak i crvenu Nillkin Frosted shield ali nema magnet i malo je klizavija druga boja tu nešto fušare kinezi

Savršeno grip, imam i probao sam verovatno jedno 20 futrola čak i Spigen neke modele, Ringke
Imam čak i crvenu Nillkin Frosted shield ali nema magnet i malo je klizavija druga boja tu nešto fušare kinezi
Ja sam imao msm silver bez magneta i bila je prilicno klizava ,nisam znao da ima razlike sa magnetom i bez,msm osim magneta naravno.

Ja sam se smorio kad sam video da je crvena malo klizava i sto nema veći izbor boja ovih sa magnetom
Dal je zbog crne boje valjda ali savršena bukvalno futrola, sitne mane previše praznog prostora oko kamera i ne ide skroz us white dome staklo
Spigen vise modela su mi bile nenormalno klizave prodao odmah, imam zimi suve ruke užas

Da li neko zna kako da se namesti jačina osvetljenosti AOD da bude na maks? Jedva da se vidi AOD a ne znam gde se sada nalazi to osvetljenje na one ui 7 ?

Klikni na lock star tu dole, pa ce ti izaci opcija always on display.

I ja se to pitam,cekam da vam stignu pa da prodajete. Ganjam buda 3 pro🤣🤣

Nazad
Vrh Dno