Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Ne zanima me, samo pitam zašto se mučiš sa nečim što svi koristimo svaki dan kad lepo možeš da se vratiš jabuci i smanjiš sebi stres
Jabuka? Dva puta izlet na pro max,3 dana nisam mogao da izdržim da ga ne olupam.
Tv plaćen preko 100k 4k snimak koči.
Komp zverka,isto tako. Iz principa i forsiranja njihovog eko sistema,nikad više

Elem. Prosto neverovatno kako je sam telefon "prodisao". Sada opet mogu da telefon koristim kako sam navikao,bez bojaznosti da neću sa baterijom izgurati dan. Ono je bilo horor da telefon uzmem u ruke i koristim. Više ništa ne ažuriram,ostavljam ovako. Baterija baš baš dobra

S25U, od 100% do 0, potrajalo je 2 cela dana, sa gamingom kontam da bi bilo krace od 2 dana, ali sa vise SoT-a.

Prilozi

• Screenshot_20250530_112308_Device care.jpg
    Screenshot_20250530_112308_Device care.jpg
    62.5 KB · Pregleda: 63
Nije dobro prazniti bateriju do poslednjih 1,2% ili je puštati da se isprazni skroz.

Posto sam padobranac,molim za savet. Uzeo sam 25 ultra,stavio neko staklo u 3g storu i otisak ne radi uopste. Kad ga skinem sve ok. Da ne bih lutao,niti davao silne pare jer ja telefone ne lupam. Sta predlazete a da moze da se kupi kod nas, idealno u NS. Bitno mi je samo da radi otisak,ne mora staklo,moze i folija.

Posto sam padobranac,molim za savet. Uzeo sam 25 ultra,stavio neko staklo u 3g storu i otisak ne radi uopste. Kad ga skinem sve ok. Da ne bih lutao,niti davao silne pare jer ja telefone ne lupam. Sta predlazete a da moze da se kupi kod nas, idealno u NS. Bitno mi je samo da radi otisak,ne mora staklo,moze i folija.
Sa staklima je delikatna stvar, ima ih sa kojima radi otisak, ima ih sa kojima ne radi. Moja preporuka ti je folija ako bas zelis da imas nesto na ekranu. Imas cak i u Samsung Store anti reflektivnu sa kojom ne gubis taj benefit ekrana, doduse malo je skuplja za foliju, oko 20ak eura. Sa folijama otisak radi bez problema, koju god da uzmes, jedino sto ako uzmes neku jeftiniju, gubis to reflektivno svojstvo.

Nillkin staklo , provereno radi otisak.

Ja uzeo stakla od TEMU, 3 za ~400 RSD, radi otisak, jos se dobija uputstvo kako da se podesi Touch Sensitivity i da se ponovo postavi otisak.

Sa staklima je delikatna stvar, ima ih sa kojima radi otisak, ima ih sa kojima ne radi. Moja preporuka ti je folija ako bas zelis da imas nesto na ekranu. Imas cak i u Samsung Store anti reflektivnu sa kojom ne gubis taj benefit ekrana, doduse malo je skuplja za foliju, oko 20ak eura. Sa folijama otisak radi bez problema, koju god da uzmes, jedino sto ako uzmes neku jeftiniju, gubis to reflektivno svojstvo.
Kad sam uzeo s25u u aprilu u promobi u galeriji, kmali su samo mobile outfitters zastitu. Ne znam kako je sada...

Nillkin staklo , provereno radi otisak.
A gde da ga nadjem,mislim neka radnja a ne lokalni ducani?
Galaxy code je njihov?

Poslednja izmena:
Ima mozda neko da je presao sa ip15pm na S25U..pa ako moze cisto da navede neke razlike u kameri i eventualno neke mane i prednosti..?

Šta ćeš veću manu nego da zaostaješ na jabuci u AI trci dok svet ide punom parom. To je sada dumb phone skoro.

Nillkin staklo radi sasvim ok. Imao sam neko no name staklo pre nillkin radio je otisak ali slabije. Oba su sa alija.

Daj bar neke sitnice.. 😁
Veruj mi da kameru nisam ni palio jer imam toliko stvari da podesim,ne stizem. Skroz sam bio u Apple okruzenju. Najvise me brine kakva je razlika izmedju satova. Ostalo je manje,vise estetika.

E da, sve je jeftinije🤣🤣🤣. Masku za IP platio 100e ,ovde 4000😁

@PanonskiNS iskreno, do sada nisam ni koristio AI..
Veruj mi da kameru nisam ni palio jer imam toliko stvari da podesim,ne stizem. Skroz sam bio u Apple okruzenju. Najvise me brine kakva je razlika izmedju satova. Ostalo je manje,vise estetika.

E da, sve je jeftinije🤣🤣🤣. Masku za IP platio 100e ,ovde 4000😁
Kamera mi je generalno i prioritet, uglavnom slike, video ne toliko..AI nisam do sada ni koristio, mozda bi poceo ako bi mi se svidelo😂
Ostalo pretpostavljam da je sve odlicno..
Dvoumim se jos😁

Za cene znam😂

Slikao sam dve slike ,u portret modu, klinca ali u miru. Osvetljenje odlicno,u dvoristu. Samo naciljao i opalio. Deluju mi mutnije na Samsungu tj osoba mutnija a okolina ostrija nego na Iphone.

@PanonskiNS iskreno, do sada nisam ni koristio AI..

Kamera mi je generalno i prioritet, uglavnom slike, video ne toliko..AI nisam do sada ni koristio, mozda bi poceo ako bi mi se svidelo😂
Ostalo pretpostavljam da je sve odlicno..
Dvoumim se jos😁

Za cene znam😂
Što ne gledaš onda vivo 200 ultra ili oppo x8 ultra

Isprobao sam bio na kratko kod drugara, kamera bez reci ali ostalo sve mi nista nije leglo..

Jel ima neko da je presao sa S24 na S25. Treba zeni da menjam telefon nije zahtevna nece veliki telefon mislio sam da to bude S24 ali sam zaboravio da je on dosao sa Exynusom (ne mogu da ga smislim). Jel ima velike razlike u kameri i autonomiji. Nadam se da je normalno radio sa ovim njihovim cipom

Pozdrav drugari.
Evo i ja da se javim.
Stigao mi je poklon od Sasmusnga.
Tablet i brzi punjač,a slušalice BUDS3 mi je ukrao neko u Dexspress-u .
Paket je otvaran i to baš vidno i slušalice fale.
Sad se dopisujem već 2 nedelje sa Dexspress-om samo me šalju sa službe na službu.
Moraću da dižem sve ovo na viši nivo i da idem do njih lično.
Ista priča ko zar članova ovde,kurir blago stondiran,ne može paket da ostavi kod člana porodice mora lično ili paketomat.
Preusmeren na paketomat i kad odoh da ga pokupim imao sam šta da vidim,paket vidno pocepan i otvaran....
Ne znam kako Samsung može da toleriše sve ovo,jer se i njegovo ime blati s ovim dešavanjima.

Juče mi je ispao S25U u Pitaka PinButton, sa nekih 80cm na beton, odnosno sa kofera motora pao na sedište, odskočio i onda na beton. Pogledom sam ispratio sve, pao tačno na ćošak maske i odskočio par cm od betona. Nikakvi tragovi ni na masci (osim malo prašine), ni na telefonu.

Nazad
Vrh Dno