Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Google pay radi uvek u pozadini, ne mora nista da se pali. Samo se prisloni otkljucan telefonm

Da li vama Rai Pay radi bez paljenja aplikacije, kao sto je u uputstvu za android i NFC placanje? Malopre probao u radnji, naslonio na POS terminal, ali mi je javio gresku i neuspelo placanje. Nisam stigao da upalim samu aplikaciju, jer je bila guzva pa nisam hteo da maltretiram narod da me cekaju. Ali, s obzirom da sam sada sa iphone i apple pay koji radi savrseno, presao na ovo ****** i odmah nije radilo. Gde gresim?
Totalno nepouzdano. U početku je radilo bez pokretanja app, a poslednjih par meseci mi se često dešava isto kao i tebi, tako da sam sada počeo da pokrećem app pre plaćanja (s23u).

Nisam u zadnje vreme koristio RaiPay, baš ću da probam ovih dana, pa javljam ishod...

Sad sam stigao iz radnje, kupio kokisku, i ocitao mi je terminal. Izgleda da sam naviko na iphone jer ne mora da se priblizava ka gornjem delu terminala toliko kao ovde. Prvi pokusaj bio neuspesan, drugi put sam prineo skroz gore uz terminal gde izlazi racun, i uspeo je da ocita, bez otvaranja app-a. Ali, moracu jos da istestiram da vidim kako se ponasa pa tek onda da se u potpunosti oslonim kao sto sam na appel pay. Hvala momci na odgovorima!

Zapravo NFC kod S25 serije ali sve ostale prije ima super domet, cak do 10cm
Najveci problem prave određeni POS terminali, gdje nekad moram 2-3 puta ponoviti
Dok kod vecine (pogotovo Verifone) je dovoljno da lagano pređem telefonom ispred terminala i vec bude prihvacena
Nema potrebe da ga skroz prislanjam ili drzim duze od pola sekunde
Također neke maskice znaju praviti problem, pogotovo ako imaju onaj magnetni prsten

Paz vamo, izgubio sam privilegiju da komentarišem u S24U pa ću pitam ovde, to vi garant znate 😃 .

Hoću da radim fabričk reset, vreme mu je a sačuvao bi neke ekstra teme iz moba koje pojma nemam gde sam sve skidao. Greota da mi propadnu jer su mnogo dobre, SF fazon sa još nekim SF video sadržajima kada je mob zaključan. Jel postoji neka fora da se te teme negde beckupuju i da ih vratim posle fabričkog reseta, da li postoji neka sigurna aps za takav beckup. Fala na odgovorima ako ih bude. Pozz drugari

Verovatno su te teme i pozadine vezane za registrovan Samsung nalog u mobu pa posle svakog vraćanja naloga u "kupljenim temama" mob očita teme i ponudi opciju ponovo preuzmi. Tako sam nešto razmišljao a posle i pročitao medjutim ja bi te teme i pozadine voleo da imam u računaru da stoje za neke druge Samsunge. Recimo moja žena vidi kod mene temu, mi je ne nadjemo po nazivu u Themes i sad kako, moglo bi za mene seljaka ako joj instaliram moj nalog u njen Samsung i pronadjemo medju mojim kupljenim temama i prebacimo na njen mob. Kada bi postojao backup cele theme sa pozadinom ili samo link koji ću otvorim recimo iz beleški i eto bum naziv teme se pojavi u mobu i ja/ona je preuzmemo. Šta vi kažete?

Poslednja izmena:
Ako su placene teme verovatno ne moze tek tako da se prebaci na vise naloga odjednom

Najavise S25 Edge, cudo da niko ne prica o tome... :D
Koliko vidim Baterija manja nego na obicni s25,nema fast charging,""navodno napuni 5 posto vise baterije na 50 procenata nego obicni s25 na 25w punjacu""" Ostalo nisam ni gledo puno specifikacije...Da po meni Prevelik ne nosim torbu pa da bi imo gde da ga stavim,prevelik za dzep farmerica,trenerke,sorca...Kutija se raspada kao ova moja na obicni s25 moram je zavezati gumicom za tursiju inace ispada ne moze da stoji spojena...ps sad pregledah snimak...Gde je tu Edge ovo je ravan ekran zar edge ne treba da bude kao note 4 edge

Poslednja izmena:
Ne znam da li oni i sami znaju kome su napravili ovaj proizvod.. tražiš 1300e za telefon sa midrange kamerama i ne potrudis se makar da staviš silicon carbon bateriju u njega ? :)
Neverovatno koliko sreće imaju što Kineza nema na zapadnom tržištu, zreli su da završe kao LG.

Poslednja izmena:
Apple je apple. Oni da izbace Apple grejalicu koja ne greje nego samo pušta muziku prodali bi je u milionskim brojevima..

Neverovatne cene za ovaj proizvod.

Синоћ сам у Самсунгу Ушће гледао S25+, чудо једно колико флуидно ради, како је добра респонзивност. И чудо како је цена јефтина 😀

Телефон изгледа баш квалитетно, врхунска израда. Баш ме нешто мами.

Имам С23У, али је нешто деградирала батерија, дан изгура кад га користим интензивно, а могао је опуштено 2 дана и још да ми остане 30% батерије, толико је добар био на почетку.

Šta je uopšte poenta postojanja S25 Edge telefona?

Синоћ сам у Самсунгу Ушће гледао S25+, чудо једно колико флуидно ради, како је добра респонзивност. И чудо како је цена јефтина 😀

Телефон изгледа баш квалитетно, врхунска израда. Баш ме нешто мами.

Имам С23У, али је нешто деградирала батерија, дан изгура кад га користим интензивно, а могао је опуштено 2 дана и још да ми остане 30% батерије, толико је добар био на почетку.

Pa realno gledano s23 ultra i lepsi i kvalitetniji telefon...zasto bi ga menjao baterija je morala oslabiti na ultri posle toliko vremena i ona se da zameniti kasnije.😅

Zanima me ko u današnje vreme koristi mob telefon 7 god sem onih jako starih koji koriste obične telefone da se mogu javiti ili pozvati nekog
Moj telefon pre ovog S25 obicnog je bio Galaxy Note 8 kupljen tek kad je izasao to je preko 7 godina skoro 8sma godina..Radi i dalje savrseno...Da ovaj potraje pola kao taj bicu zadovoljan a nadam se da ce izgurati svih 7 godina azuriranja i preko a videcu otom potom

Da li je neko imao problem prilikom logovanja Google naloga na telefonu? Nalog je sing, nemam drugi, Google ne dozvoljava verifikaciju putem SMS ili email, druge verifikacione potvrde ne koristim. Telefon je nov. Ne znam sta da radim, trenutno je u stanju privremene zabrane prijavljivanja zbog vise broja pokusaja. Hvala

Da li je neko imao problem prilikom logovanja Google naloga na telefonu? Nalog je sing, nemam drugi, Google ne dozvoljava verifikaciju putem SMS ili email, druge verifikacione potvrde ne koristim. Telefon je nov. Ne znam sta da radim, trenutno je u stanju privremene zabrane prijavljivanja zbog vise broja pokusaja. Hvala
To je velik problem i nisi jedini , probaj na PC da se uloguješ meni je tako uspelo. Od tada uvek na dva uređaja obavezno imam nalog .

Ne predvidjam mu baš dobru prodaju. Cenim da toga neće biti u narednoj seriji. Nemaju šta pametno da izmisle, pa izbacuju ove gluposti.

Nazad
Vrh Dno