Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Знам да сам поручивао за С21ФЕ неколико, па после пола године за С23У неколико, и онда сам купио Питаку и смирио се са маскама. Сад већ годину дана носим Питаку.
Тако да не знам да ли има тих продавница на Алију више. Дуго нисам проверавао.
Ja sam je uzeo samo da vidim kako ce da cucne taj dezen na telefonu i svidja mi se.

I kutija i sama maskica mi deluju veoma kvalitetno e sad verovatno je samo dobra kopija. Kakva god da je za 5e je ekstra a i svidja mi se spoj telefona i ovog dezena.
Ako sam dobro shvatio - Spigen "store" na Aliju nisu original Spigen maske? Godinama uzimam, odlicno su sluzlie. Cak sam i za novi s25u uzeo, ali ne koristim jer me nervira otvoreni deo oko kamere...

Ako sam dobro shvatio - Spigen "store" na Aliju nisu original Spigen maske? Godinama uzimam, odlicno su sluzlie. Cak sam i za novi s25u uzeo, ali ne koristim jer me nervira otvoreni deo oko kamere...
ебај.ук, ебаj.де, амазон.ук, требало би да су 100% оригинал. Јесте да није српски сторе али биће сигурно некада.

Nije oficijelni, ali (navodno) prodaju original. Imaš na Reddit, kačili ljudi slike i kažu da je original.

Pih, ste se raspisali o maskama a niko izgleda ne sme da nosi bez maske...
Ubedljivo, ubedljivo najlepši osećaj i još kad te ljudi pitaju "ne nosiš masku? 😁"
Ko proba bez maske teško se vraća maskama...
Doduše, ja mnogo čuvam tehniku i generalno sam jako pažljiv sa tim stvarima.

Baš tako, čuvamo ga godinu, dve, tri - kao da nam je rod rođeni. Kada sam pre neki dan "odmotao" s22u da ga vratim u firmi, nisam mogao da verujem da sam taj telefon imao 3 godine: potpuno druga priča i osećaj - ostao je netaknut kao iz kutije. Tako i s25u - vam zaštite čovek ima osećaj da drži kvalitetnu stvar u ruci a ne parče silikona...
Sad druge strane, imao sam Note 8, nisam nosio nikakvu zaštitu, u avionu dok sam ga vadio iz džepa u sedištu ispred, ispadne mi i lupi u nogicu sedišta (sa visine cca 30cm) - i ostadoh bez telefona. Puče ko oblanda, preko pola

Znači ipak i maska i staklo - lično sam imao i originale Samsung ali i sa Alija za 2 eur, i jedna i druga završava neki posao.

Ubedljivo, ubedljivo najlepši osećaj i još kad te ljudi pitaju "ne nosiš masku? 😁"
Na koju stranu "ostavljas" telefon na raznim površinama tako bez maske? Da li su sočiva kamera podložna grebanju ukoliko telefon na leđa ostavljaš?

Meni se plastika na s21 pozadi izgrebala baš od stalnog stavljanja na sto. Sad sam na 23 ultra samo na kožnom dbrand pozadi i whitestone napred...mislim da mi je to neki najbolji kompromis između zaštite i izgleda.

I ja sam tako dugo bez maske i nikakvih problema, padova ili ogrebotina nisam imao. Onda je ženi ispao iz ruke i game over. 😂

Meni se plastika na s21 pozadi izgrebala baš od stalnog stavljanja na sto. Sad sam na 23 ultra samo na kožnom dbrand pozadi i whitestone napred...mislim da mi je to neki najbolji kompromis između zaštite i izgleda.
Kako izgleda to na sadasnjoj S23u,zanima me,ne znam o cemu se radi.

Meni pise za poklone u members da je moj imei vec iskorišćen..na koju foru nije mi jasno. ..tek danas sam krenuo da se prijavljujem..

Prilozi

• IMG-359fbaee368d477249c2ab598e093ad2-V.jpg
    IMG-359fbaee368d477249c2ab598e093ad2-V.jpg
    205.4 KB · Pregleda: 89
  • IMG-42c43f5e1b2486c988622567058489fb-V.jpg
    IMG-42c43f5e1b2486c988622567058489fb-V.jpg
    268.1 KB · Pregleda: 72
  • IMG-f2d60dc0a7bd21c23ceb273e9a68e09a-V.jpg
    IMG-f2d60dc0a7bd21c23ceb273e9a68e09a-V.jpg
    109.6 KB · Pregleda: 66
  • IMG-f68c2614fd05f19bf38c349b0c02d6df-V.jpg
    IMG-f68c2614fd05f19bf38c349b0c02d6df-V.jpg
    88.7 KB · Pregleda: 62
  • IMG-a44ef4e9288408ce5f268d7997e25f0c-V.jpg
    IMG-a44ef4e9288408ce5f268d7997e25f0c-V.jpg
    143.7 KB · Pregleda: 85
Koliko ste čekali na potvrdu za poklone?
Sinoć aplicirao.
Kapiram da je danas i sutra praznik,pa možda malo kasne.

Mislim da će ti u ponedeljak potvrditi

Koliko ste čekali na potvrdu za poklone?
Sinoć aplicirao.
Kapiram da je danas i sutra praznik,pa možda malo kasne.
Sad sam proverio, 3 dana sam čekao, s tim što u prvom mailu koji si dobio imaš link za proveru statusa, istog dana sam preko linka video da je prihvaćena registracija.

Proveravao na linku,za sada samo confirmed stoji

Prilozi

• Screenshot_20250501_205629_Samsung Internet.jpg
    Screenshot_20250501_205629_Samsung Internet.jpg
    38.6 KB · Pregleda: 70
Meni bez maske u ruci ima osecaj neudobnosti previse tvrdo klizavo podlozno padu...Sa maskom Mekse ne kliza se i neka dodatna sigurnost...Dok sam cekao da mi stignu spigen i uag maske,nosio sam ih bez maske Neudobno vise slucajeva imao da ispadne a tek kamera sto je napravljena kao izbocina na telefonu pa na sto telefon nije ravan nego malo u stranu....

Nazad
Vrh Dno