pajser.china
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 02.01.2013
- Poena
- 195
Znam... Zato sam i pitao ovde jer nemam pojma otkud tako nešto i da li je još neko imao takvo glupo iskustvo
Aj da vidimo da li ce da me zeznu, ja sam isto stavio 27.03. a na racunu i ugovoru stoji 31.01.Piše Status:_Approved, a potvrđeno mi je i mejlom.Pogledajte prilog 489063
Ja sam im poslao samo fiskalni račun i screenshot iz about phone. Istog datuma smo ga dobili.😂Aj da vidimo da li ce da me zeznu, ja sam isto stavio 27.03. a na racunu i ugovoru stoji 31.01.
Такве стври ни један сервис не жели да ради.. Ресторе имеи можда али уз добре доказе да се ради о истом телефону. Закон је захбан за такве ствари.Ne može tebi ni jedan restore da vrati drugačiji imei u telefon...takve stvari se ozbiljno plaćaju servisima. Ono što je u about phone treba i da je na kutiji.
Браво, брате, баш сам срећан због тебе!Evo ishoda oko različitih IMEI.
Yettel je bez komentara prihvatio reklamaciju posle dokumentovanih primedbi, danas (sutra) dolazi kurir sa novim telefonom a stari vraćam.
Mrzelo me da istražujem dalje, pogotovo što su pristali da stari zadržim par dana dok ne prebacim novoformirane podatke i instalacije.
Case closed
Valjda - bilo bi dobroБраво, брате, баш сам срећан због тебе!
Јел имаш онда право на промотивни поклон?
Cekaj sledeci model.Momci, ko je presao sa s24 ultre na s25 ultru.
Isplati li se promena? Ima li neke bitnije razlike?
Planiram da zamenim 24U za s25U ili cekati sledeci model
Ja sam poslao prošli ponedeljak, a e-mail mi je stigao jutros. Sigurno plbi i pre stigao, ali verovatno zbog praznika sam malo duže čekao.Koliko se dugo čeka na odobrenje promocije? Poslao sam u nedelju i za sada piše samo da je prihvaćena.
Dobro je, reko šta se dešava ne odgovaraju.Ja sam poslao prošli ponedeljak, a e-mail mi je stigao jutros. Sigurno plbi i pre stigao, ali verovatno zbog praznika sam malo duže čekao.
Šalji i ugovor. Meni stiglo da je odobrena, slikao sam imei sa kutije i račun zalepljen uz ugovor, na računu 31.01.Ali glavna kvaka je da je mob. kupljen 22.03 - video sam tvoj raniji post (govore o "unutar promo perioda"). A promocija je od 27.03. Sa druge strane, ima ljudi @SMob kojima je potvrđena aplikacija a dobili mob. još ranije od tebe.
Šalji i ugovor. Meni stiglo da je odobrena, slikao sam imei sa kutije i račun zalepljen uz ugovor, na računu 31.01.
Šta je razlog? Datum kupovine - pretpostavljamJa sam 26.03.2025 uzeo s25U u Yettelu,odbijen sam.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari