I kod mene ista priča...Bolje da mi nisi rekao, ima i kod mene🫠
Naravno, ceka se S26 sa Exynosom da "pokida"...Pa vremenom ce sve vise prasine da ulazi.
Lepo je neko rekao ovde da je cela s25 serija promašaj i kupovina vremena do S26.
Najskuplji i najbolji telefon na trzistu od 1500e,koji ima problem sa podilazenjem prasine u kameru..Hit hitova!🤣🤣🤣🤣Kakve to veze ima sa maskama?Ni pod tackom razno prasina nebi smela da udje u kameru za tako kratko vreme.
Disableovao po-pup notifikacije, zato nije radilo. 😏Pitanje za vlasnike 25 ultre, da li vam dolazni poziv za Viber radi normalno?
Pre neki dan sam uzeo 25U, danas provalih da WhatsApp i Viber pozivi ne rade, tj zvoni ali nema incoming call screen-a. WhatsApp rešio re-installom dok Viber i dalje ne izbacuje Call screen već samo klasičnu notifikaciju da imam poziv, tako da tek nakon što kliknem na nju se pojavi Call screen. 😏
Hvala.
Ne može baš lepo kamerom da se uhvati...Moze li neka slika o ovoj temi? Zvuci prilicno ozbiljno...
@svemirac00 koja ti je to maska?
Mozxda da se stavi camera lens protector? 🤔Ne može baš lepo kamerom da se uhvati...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari