Proday
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 02.01.2005
- Poena
- 1,805
Nema na čemu...i dalje sam siguran u to ☺️😉Na kraju ce onaj covek biti u pravu, sto je govorio da ne treba instalirati nijedan update![]()
Nema na čemu...i dalje sam siguran u to ☺️😉Na kraju ce onaj covek biti u pravu, sto je govorio da ne treba instalirati nijedan update![]()
Ako je neko kupovao ovaj adapter sa Alija, neka ostavi link.@nagard
Fizički sam povezao u tel 'usb-c na [hdmi, usb-c power, usb-a]' tj apple multiport adapterom. 4K monitor na hdmi, punjač na usb-c. Odmah se pokreće sam Dex sad i slika je čistija nego na OSX što se slova tiče što mi je neobično.
Hah, popaljeno sve i svasta, lokacija i BT i sta ne sve, sa satom povezan na telefon i koristim ga kao i svaki do sada. Mozda ja ne primecujem no nemamo svi iste gluposti instalirane po telefonu tako da ima tu 50 faktora koj mogu da prave problem.Upali neku aplikaciju ili koristi telefon🤣
Не видим шта је проблем?Počastio se ćale sa s25u, pa sam se malo igrao. Ostaću na s23u ili ću preći na iOS. Samo mi žao što mi s23u nije 12/256 ili 512.
Jel ja tripujem ili ovaj telefon ima problem? Ili je do zaštitnog stakla? Nov je uzet.
Da li možeš da pojasniš, ne razumem? Kako pojavile?Proguglajte "android system key verifier " i " android system SafetyCore" , dve aplikacije koje su se pojavile na našim telefonima bez našeg znanja i koje su klasičan spyware - i onda se čudimo za bateriju.
Da, bukvalno su se pojavile u spisku aplikacija - google je bez notifikacije i pitanja instalirao ove dve aplikacije ( i ko zna šta još ) a sreća je da se ( zasad ) mogu deinstalirati.Da li možeš da pojasniš, ne razumem? Kako pojavile?
Problem su ove linije..?Не видим шта је проблем?
A skoro sve maske koje se rade za S25 seriju sa bez okvira oko kamera, vec je celo polje oko kamera otvoreno...Poznanik je vratio 2x Ultru zbog prasine koja podazilazi pod socivo kamere pa ispratite kod vas situaciju.
A skoro sve maske koje se rade za S25 seriju sa bez okvira oko kamera, vec je celo polje oko kamera otvoreno...
Bolje da mi nisi rekao, ima i kod mene🫠Poznanik je vratio 2x Ultru zbog prasine koja podazilazi pod socivo kamere pa ispratite kod vas situaciju.
Menjaj odmah, mada niko ne garantuje da i drugi nece imati...Bolje da mi nisi rekao, ima i kod mene🫠
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari