samurai1974
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.04.2016
- Poena
- 115
Znaci samsung sprema samoubistvo iz zasede. Pa, njihov problem. Ionako nista ne traje vecno.
S25U ce izgleda biti poslednji iole "dobar" telefon..svi cemo izgleda na Apple da predjemo...ili ZaomiZnaci samsung sprema samoubistvo iz zasede. Pa, njihov problem. Ionako nista ne traje vecno.
Da potvrdim da radi stara metoda, prebacio sam ga na ILO za sad pa cemo videti.Stize mi uskoro S25U pa reko da pitam kakva je situacija sa promenom CSC zbog call recordinga, pretpostavljam da radi ona stara metoda? I koji CSC izabrati?
ja ga iskreno tesko pogodim, navikao sam da imam oba palca i oba kaziprsta i onda po 2 varijante svakog prsta u zavisnosti da li otkljucavam telefon popreko ili uspravno![]()
Da li koristite zaštite za ekran? Možda je do togaJa glavobolje imam od otiska prsta jedva ga ubode iz 15tog puta i to ga koristim samo kad mora inace je ugasen
Jok, kad se priblizi rezervi napunim do 100 i tako u krug.Pitanje za one koji imaju S25 ultra, da li punite bateriju samo do 85% kako preporučuje Samsung ?
Ja koristim neko staklo, ali na kutiji je pisalo da je za kompatibilno sa otiskom prsta. Nakon sto je zalepljeno sam ponovo stavio otiske..Da li koristite zaštite za ekran? Možda je do toga
Kasno pročitah da ti potvrdim da sam prebacio sa samfw na klasičan način i radi odlično. Juče i martovska zakrpa stigla. Znači sve okDa potvrdim da radi stara metoda, prebacio sam ga na ILO za sad pa cemo videti.
Tako sam i ja uradio identicno...Za sad radi preko oka otkljucavanje ako to prestane ice na patternJok, kad se priblizi rezervi napunim do 100 i tako u krug.
Ja koristim neko staklo, ali na kutiji je pisalo da je za kompatibilno sa otiskom prsta. Nakon sto je zalepljeno sam ponovo stavio otiske..
A kako si bacio izlaz na monitor?Samsung Dex na S25+ tj novoj seriji radi na u 4k rezoluciji namonitoru kao lud. Telefon postaje kompjuter pravi uz bluetooth mis i tastaturu. Tako cista slova i dobar multitasking. Ovo zaista moze da zameni komp za mnoge stvari. 4k 60FPS youtube video pusta tecno. Smesno je da ima vise i storage i ram memorije od mog M1 Air laptopa.
Pogledajte prilog 486772
Nisam znao za ovo podesavanje,isprobacu bas danas na 4K tv-u,doduse sa S23U.@nagard Prvo da omogućim 4K se iz Samsung radnje instalira "Good Lock". U njrmu Multi Star, a u njemu ukluči "I ❤️ Samsung Dex". U njemu High Resolutions for external display se upali. Nikakav root, niti hak. Easy sve legalno.
Fizički sam povezao u tel 'usb-c na [hdmi, usb-c power, usb-a]' tj apple multiport adapterom. 4K monitor na hdmi, punjač na usb-c. Odmah se pokreće sam Dex sad i slika je čistija nego na OSX što se slova tiče što mi je neobično.
Da. Kukaju i na redditu.Da li se i vama brze prazni baterija nakon ovog martovskog Update ili se to sam meni desava
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari