Radi bez problema, mada ga sada trenutno ne koristim.Ako neko koristi, jel vam radi uopšte Nova launcher?
Nema dileme S25U, imao sam i S23U i S24U i mogu da kazem da su tu negde sva tri a ipak je ako nista drugo S25U sa novijim cipom i mladji za generaciju od prethodna dva.Da li ima vlasnika S25U koji su prethodno imali S24U i S23U? Kakvi su utisci i vredi li prelazak?
Ja sam jos na S23U, smatrao sam da mi nije neophodan upgrade prosle godine na S24U, ali sad se razmisljam da li da idem dva koraka napred sa S25U ili mozda S24U. Cena 25ice bas vidno pada na oglasima iz dana u dan, a S24U ne mrda sa cenom, ako ovako nastavo trend, mozda se susretnu sa cenama za neki mesec.
Ne znam zašto bi, jer OneUI 7 uz sve svoje nebuloze radi fluidno kao iOS. Novu imam na s7 kod keve radi odlično.Ako neko koristi, jel vam radi uopšte Nova launcher?
Mi ti za temu i razmenu misljenja i ne trebamoda sam sebi odgovorim...![]()
guglah i svi su made in vietnam
Prošle godine u februaru mnogi iz preordera nisu još bili dobili telefone (nažalost znam po sebi), pa jeS24 serija duže držala cenu...Prošle godine u februaru je s24u bio skuplji.
Pokloni verovatno u aprilu.Kada mogu da se očekuju pokloni za uzimanje S25U? I kada se očekuje novi sat i nove buds slušalice?
Ja sam narucio 6-og u tehnomaniji i dalje cekamProšle godine u februaru mnogi iz preordera nisu još bili dobili telefone (nažalost znam po sebi), pa jeS24 serija duže držala cenu...
Kolega do mene u kancelariji je dan danas oduševljen svojim S22 Ultra. Ne pada mu na pamet da ga menja.ali cela zajednica koja je imala s23u je bila pri tom stavu ne kupujem novi ovaj radi odlično.
Što bi koristio novu, nava launcher se više i ne ažurira, otpušteni su i svi developeri osim jednog, ne radi dupli tap, nema srpski i nikakvu prednost ne vidim da se nova launcher koristi.Ako neko koristi, jel vam radi uopšte Nova launcher?
Nije offtopic, pričamo. Zato i služi forum.
Moja tacka gledista je da je za nijansu u izradi bolji iPhone od Samsunga, znaci jedva primetno ali za pare koje kostaju prednost dajem jabuci.Ja sam par puta pokusavao da se nateram da predjem na iPhone (malo je off topic,ali nije cak ni vezano za Samsung..uopste je za Android),ali nikada nisam mogao iz razloga sto mi je software monoton (treba izdrzati dve,tri godine sa software-om gde je sve monotono) i gde ne mozes cak ni melodiju zvona da biras,nego samo ponudjeno ili "uz pomoc stapa i kanapa"...ali znam i ljude koji su jednom presli na Apple i vise ne menjaju..na stranu sto sam ljubitelj Samsung software-a (do poslednje verzije,ali navicicu se)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari