Za koji dan cu da napisem. Samo jos malo da procesljam telefon@dule020 Kakva su konkretno tvoja zapazanja sto se tice S25U u odnosu na S23U i S24U?
Slažem se s tobom u pogledu mišljenja o s25u ali ne i sa mišljenjem od honoru m7pro.Al se vi striktno držite teme. Evo onda pitanje vezano isključivo za Samsung. Kako kupiti S25ultru kad izgleda kao plastični Samsung od pre 9 godina? Kako opravdati OVU cenu i sve ovo što se naziva ultrom? Ja sam ovog puta odustao od njih. A to šta EU/USA koristi mislim da mi kao zapadni svet mnogo sebi dajemo na važnosti. Svakako smo šaka jada naspram Azije. Ja sam ove godine izabrao Honora i priznajem da je 7pro barem za jednu generaciju bolji od Samsunga S25ultre. Videćemo da li će S26
valjati. Veliki pozdrav i uživajte u telefonima ma koji god bili. I svakako glasam za slobodu govora i razmene mišljenja.
Druze vozi onorea i uzivaj. Ja ne razumem tebe kako ti nije dosadno da ovoliko pises bez razloga a i bez efekta. Jeste samsung uspavan i drzi ga softver ali ce opet na kraju biti proglasen za najbolji android godine i to je to. Kinezi jesu odlicni ali opet ni taj onore sto imas ne vredi te pare koje si platio kao sto ni jedan telefon danas realno ne vredi tih para koje das za njega pa opet prodaju se kao alva. Meni je muka da vise citam zalopojke(iako vecinom opravdane) na racun samsunga a posebno na racun S25U, ko ga je kupio zaheb.o se ko nije svaka vam cast i tako ....Meni notifikacije rade tako što se ručno isključi autonomizacija baterije za te aplikacije, I od tada sve radi savršeno.
A što se dizajna tiče ja sam uvek kupovao S seriju ne Note. Meni je S prelepa bila. Opet zaistaaa je stvar ukusa i tu mislim da jedino može biti razmena mišljenja. Svakako Samsung sam do pre manje od mesec dana koristio i to sve S serije. Mene izludjuje ono staklo pozadi (ne volim maskice) drugo boje su sada sve neke čudne i iste. Treće ergonomija. Useče se Samsung u dlan. A S25 je naravno moje lično mišljenje ergonomicniji ali je sav nekako nesrećno napravljen. Pritom i dalje ono staklo ima. Mene je prvenstveno zato Honor privukao Lunar shadow gray boja,pa zatim i ergonomija. s24U HM7pro istu veličinu ekrana imaju a Honor je manji uredjaj, i da ima kao i iPhone nazovi faceID. Izuzetna stvar.
Naravno ja i dalje volim Samsung i ne nisam došao iz drugog tabora jer ponavljam 12 godina koristim isključivo Samsung nego mi je iskren da budem zasmetalo što se sada pretvara ova tema u iPhone sheep a android korisnici su uvek bili realniji. Ova serija je totalni promašaj a to dokazuje i pad cena. Svakako ko ima starije modele Samsunga ili po prvi put želi naravno da je s25 dobar ali daleko je nažalost od najboljeg. Svuda su max štedeli i uopšte nije premijum. Ja sam lično prodao i s24U a zadržao s23U. Pozdrav i dajte da budemo realni.
P.S. Ovi što su su stavili 🤣 na komentar ne razumem. Treba biti objektivan ali očigledno je to najteže.
Da živim u USA naravno da bih kupio Samsunga. Jer je bolestan njihov trade in. Ali kad ja moram lično iz svog džepa da dam 180 hiljada dinara e ovog puta sam povukao ručnu. A da ne idem dalje u off. Imao i flip5 (očajna baterija). Sada u stanu imam Honor V3 koji je npr jedno 3 generacije ispred savitljivih Samsunga. Uspavao se jako Samsung. I to treba priznati i bojkovati ga.
Svakako ako srede S26Ultru prvi ću stati u red i kupiti.
Meanwhile, Samsung UK daje besplatno futrolu i bezicni punjac ako si kupio S25 i ostavio review na sajtu.Na stranu sto sam se bezbroj puta prijavljivao za "event" predstavljanja S25 serije i uvek dobijao gresku (kao da nece da daju) a kada sam na chat pisao nekome od zaposlenih,dobio sam odgovor "zao nam je,ako je tako bilo,nemate pravo"...istina malo boli 😀
Dok si u pravu za samsung oko nekih komponenta da je njihovo za trulu jabuku nisi, oni imaju svoj softver i tu se zavrsava njihovo sve ostalo je ili brendirano(procesor) ili prave drugi za njih.Ovo je bukvalno noz sa dve ostirce...
Samsung pocne da manje menja neke stavke na telefonu, ovde ce da se pobiju ljudi 🤣
I ja to razumem, kroz proslost su oni bili ti koji su donosili inovacije u Android svetu.. I to je ok argument i cinjenica no ocigledno je da fabrika menja politiku u poslednje vreme i to mozemo svi vec da konstantujemo i uvidimo, tacnije po meni od S23 serije.
Dok u jabukinom taboru, od iPhone 12 pa na gore dobijaju sve na sitno, tamo nema ovolikih tenzija kao ovde i mislim da znam zato ih i nema. Sta da vam kazem.. svakako je po meni noz sa dve ostrice ovo za raspravu.. pogotovu ovde gde smo mi bili naviknuti na neke inovacije izmedju svake serije.
Ja licno jesam za to da idu sitnim koracima kao jabuka jer u praksi ispostavilo se mnogo bolje na duze staze, ime im nije ukaljeno, kvalitet ostaje pristojan i konstantan jer ne srljaju u novitete, uredjaj stabilan generalno, manje optimizacije imaju zbog same izmene tehnickih komponenti i izgradili su se tako kako jesu kao brend, i kad neko kaze iPhone zna se kao kvalitet i nesto sto radi. Sto da menjas nesto kada je dobro fazon. Samo usavrsanje istog to oni teraju 🤷♂️
Sjedne strane ih pljuju kako kasne za svima (uglavnom korisnici koji su bili na Android-u) a sa druge strane niko ne moze da im ospori da su kvalitet i kontinuitet. Ma koliko nekome ne odgovarali njihovi telefoni. Cena polovnih njihovih uredjaja govori sve i to kao iz kutije radi. I oni su stvorili zapravo kod svojih korisnika taj osecaj, sta god da uzmes znas da ne dobijas mnogo u odnosu na konkurenta ali to radi i oko toga nemas birge.
Sada verovatno Samsung je cimno rucnu malo i reko, e ajd' da dodamo neka minimalna pobljsanja tehnicka ali da se fokusiramo na softver i da to sve bude uskladjeno i ispeglano potpuno jer tu smo dosta slabiji od konkurenta tj tacnije od jabuke.
I ja verujem da je to veci izazov za njih nego za jabuku da sutra stavi kameru 5x od 50mp i manje ostrvo i malo jacu bateriju i svi srecni.
Treba imati u vidu da jabuka sve dovodi do perfekcije iz razloga sto imaju svoji sistem, svoj CPU i sad svoj modem i ljudi prave to uskladjeno samo tako tj od hadvera do softvera sve kljucno za tecan rad i korisnicko iskustvo je njihovo.
Dok Samsung svoje samo ima kuciste, kameru, (i to nisam siguran da su sve vec samo ovaj senzor od 200mp je njihov) ekran i bateriju. CPU nije njihov i svake godine pravis nov telefon sa novom arhitekurom procesora i uskladi ti sad softver ceo da to radi kao puter + hladnjenje tog cpu-a + imas svoje procesore koji su drugaciji od zmaja (dizaj i arhitektura i gpu) + imas isti taj softver koji trebas da prilagodis i na prethodne serije a sve imaju drugacije arhitekture procesora (sto zmaj sto exynos) + Android koji pravi Google i njega prilagodi da radi kako bih ti zeleo, a sam Andorid sistem kao i npr Windows ima neke greske koje treba da isprave a mozda te greske bas remete korisnicko iskustvo na njihovom softveru u ovom slucaju One Ui ispod kojeg lezi taj Andorid 15 ili koji god da je + i taj andorid kao osnovica treba da bude fino ispeglana da radi na svim tim procesorima i sta ti ja znam. Zanci 10 stvari i sve neko drugi to nadgleda/pravi a ti trebas sve da uskadis i da isporucis telefon na trziste koji ce da parira drugom taboru.
Nije da ih branim ali jeste takva situacija i trebamo da imamo to u vidu a i sa druge strane sto bi krajni korisnik trebao da lomi glavu oko tih stvari... I to je isto validna tacka gledista. I tu mase jabucica 👋😁
Mozda bi za njih dosta bilo bolje da imaju stock Android ali onda od ovoga sto nude ne bi bilo ni 1/10.
E kada sve ovo gore uzmemo u obzir onda dolazi deo ovaj: Da ne bi izginuli toliko sa sarenim telefonima u vidu same konfiguracije istih, lakse im je da drze ovaj npr sistem kamera koji voze od S23U i da ga poliraju/dovode da bude perfektan i daju sebi mesta za 1 nov senzor po seriji a ne celokupan sistem kamera. Ista skola kao i kod jabuke i ujedno za sve ostale stvari. Manje posla oko uskadjivanje nove komponete vec vise rada na usavravanju postojace koliko god je to moguce, svakako je lakse nego iznova sve iz pocetka polirati za nesto sto je novo u telefonu tj nije bilo do sada u upotrebi...
Svakako moji stav je sledeci. Sitni koraci i stabilni, da bi brend dobio pouzdanost kroz godine a korisnik je taj koji ne mora da svake godine trci i kupi najnoviji model. Ne odgovara ti bato, sacekaj sledeci jer ovaj sada koji posedujes je isto dobar i nece te izdati minimum 3 godine bez problema, a za to vreme doci ce 3 nova modela i imaces i kvalitetan telefon za nadogradnju, sa minimalnim tehnickim greskama i pare u dzepu ti ostaju (ako ne uzimas svake godine telefon) a kada resis imas dobar upgrade za to vreme na raspolaganju. Nece ni Samsung ni Apple da ti kaze e nemoj sada da kupis od nas telefon, nase je da vidmo sta oni rade i da se adaptiramo ako je moguce. 🙃
Gde ces bolju reklamu za s25 seriju od ovog posta 😀Au koliki postovi, moram da koristim AI da mi izvuče suštinu 😎😂
Vidim i ja po Redditu da je krenulo, vecina Evrope dobila ustvari vecinom EUX modeli, nasi su EUYIii takooo .....
Jok jos nema ali koliko vidim krenulo je globalno tako da za dan dva ocekujem i kod nas.
Kako to da pustim?Pustite rucno da trazi, malopre instalirao.
I kod mene je EUYMoj je EUY. Mozda sutra bude.
U Software update, pa na download i install, na to sam mislio pod rucno. Ako ga nema, onda moras jos sacekati.Kako to da pustim?
Aha, i mislio sam, ali reko da pitam ipak da nisam sta fulio 😀U Software update, pa na download i install, na to sam mislio pod rucno. Ako ga nema, onda moras jos sacekati.
Koje konkretno probleme, posto ja nisam naisao ni na jedan?Koristim S23U , ali pun internet je problema sa S 25 serijom , a samo si ti bez njih .
Bravo za tebe
TOP, A1.Aha, i mislio sam, ali reko da pitam ipak da nisam sta fulio 😀
Nema nista, a da li je i kod tebe EUY verzija?
Stiže upravoDa li je neko dobio februarski update za oneui 7 na S25 seriji
Siyah --- Ko se seca, seca se 🙂Kako se beše zvao čovek koji je zavistan od update ? 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari