Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Ne, nije aktivirana. Upravo sam se pre neki dan "igrao" sa izlozenim telefonom u Yettel prodavnici i opcija aktivacije snimanja razgovora u Dial podesavanjaima nije bila aktivna. Mora CSC. Ne znam kako samo to "cackanje" CSC-a utice posle na eventualnu reklamaciju u garanciji??
Pa i ako sad nije aktivna ne znači da neće biti posle neke zakrpe ( a možda treba biti ubačen SIM da bi bilo aktivno ) . Samsung se hvalio da ukida regional lock za sve funkcije u novom UI7 ako nisu lagali :).

Snimanje razgovora mora da bude region lock jer je prosto u većini zemalja nezakonita radnja bez saglasnosti druge strane?

Zvaničan stav servisa je da se menjanjem csc koda gubi garancija. Ako su lagali mene, i ja lažem vas. Možda se ne seti svaki serviser da pogleda pa prođe. Ja sam skoro na malom S23 pokušao da promenim i nije htelo nikako, nikako da lap top vidi telefon. Ne znam da li su nešto kroz apdejtove promenili u međuvremenu

@fkloznica
Ne mora da bude lock , ako druga strana ( primalac poziva ) bude uredno obavešten da se razgovor snima. Kad te nazove neko sa uključenom opcijom snimanja , automat ti uredno kaže da će se snimati a ti imaš opciju da se javiš ili odbiješ poziv. Tako sam bar ja razumeo , i to valjda prihvata svako zakonodavstvo u svetu.

To bi već imalo logike. Ali cenim da bi na startu moralo automatski da te pita da li ste saglasni da se od sada ovaj razgovor snima i da onda druga strana mora da to potvrdi.
A ta cela gimnastika mi deluje trenutno nemoguća za implementaciju od strane Samsunga

Će vidimo :) , bila bi jako korisna opcija u nekim situacijama.
Čak se uz pomoć AI dobije i transkript razgovora ( tekst ) , samo nisam siguran hoće li raditi ( zasad ) na našem jeziku.

Će vidimo :) , bila bi jako korisna opcija u nekim situacijama.
Čak se uz pomoć AI dobije i transkript razgovora ( tekst ) , samo nisam siguran hoće li raditi ( zasad ) na našem jeziku.
I to sam mislio da će da pije vodu ali... pregledom izloženog modela, listajući opcije jezika tamo nema srpskog, hrvatskog i niti jednog njima sličnog :(

Zvaničan stav servisa je da se menjanjem csc koda gubi garancija. Ako su lagali mene, i ja lažem vas. Možda se ne seti svaki serviser da pogleda pa prođe. Ja sam skoro na malom S23 pokušao da promenim i nije htelo nikako, nikako da lap top vidi telefon. Ne znam da li su nešto kroz apdejtove promenili u međuvremenu
Jesi li u developer mode uključio usb debugging?

Jesam, sve po uputstvu. Ali kako nije hteo iz nekuh 5-6 puta, posle sam batalio i zaključio da nije do mene nego su oni nešto promenili 😁

Preko SamFwTool si radio? Ja sam skoro odradio bez problema jedan A22 5G čisto probe radi a SamFw tool ima podršku i za novije pa i za S24-25 seriju. Samo treba da odabereš pogodnu zemlju koja podržava native call recording i (po potrebi) Spay recimo tipa India (ILS) ili Izrael (ILO). Od Evropskih zemalja Ukraina ima podršku za native call recorder a za ostale opcije nisam siguran.

Poslednja izmena:
Taj deo znam, ali neće da mi uopšte prepozna telefon. Negde sam pročitao da je neko imao isti problem pa sam zato pomislio da je Samsung nešto promenio

Da li postoji način da se glasovno naredi koju pesmu da pusti Spotify ali da su imena pesama ili autora na Srpskom? Bixby i Gemini su slabi za to. Naša imena su tako veliki problem?

Jer ima neko problema sa punjenjem na s25 seriji? Vidim da seva pola interneta da ne može da odrzi brzo punjenje sa 45w punjacem...
Ne znam kakvo je stanje sa 25w sa kojim bi i ja punio telefon...
Super je stanje sa 25w...ubodeš i ne brineš...a može samo bolje za bateriju da bude dugoročno.
Ne, nije aktivirana. Upravo sam se pre neki dan "igrao" sa izlozenim telefonom u Yettel prodavnici i opcija aktivacije snimanja razgovora u Dial podesavanjaima nije bila aktivna. Mora CSC. Ne znam kako samo to "cackanje" CSC-a utice posle na eventualnu reklamaciju u garanciji??
Ne utiče na garanciju, a i uvek možeš da se vratiš na def csc pre nošenja telefona. Ne okudaš knox, nema šta da brineš (osim ako sa ui7 nisu nešto promenili al sumnjam da je to u ikakvoj relaciji knox-csc).

Super je stanje sa 25w...ubodeš i ne brineš...a može samo bolje za bateriju da bude dugoročno.

Ne utiče na garanciju, a i uvek možeš da se vratiš na def csc pre nošenja telefona. Ne okudaš knox, nema šta da brineš (osim ako sa ui7 nisu nešto promenili al sumnjam da je to u ikakvoj relaciji knox-csc).
Slažem se da može da se vrati. Ali ako ubaguje sw teeeško da će išta moći da se vrati :)

Danas na dva mesta onako dobro izgustirah s25 ultra.Sto se tice ekrana vrhunski je nema greske(kao i sve ultre do sada),one ui novi stvarno leti oseti se da su brze animacije i jos gladje.Kamere pozadi cak sta vise ne izgledaju uopste lose kako sam mislio da hoce,najvise mi kvari utisak sam osecaj u ruci gde su svi predhodnici apsolutno delovali dosta vise premium.Kamere kolko sam nesta uspeo malo testirati uz s22 ultra i s23 ultra su dobre nema neke razlike sem sto sam ocekivao vise od nove ultra wide kamere da ima dosta vise detalja(ima ih al bas mala razlika).Sve u svemu ultra je po meni odlicna po pitanju rada kamera,sistema,ekrana ali ovaj dizajn i osecaj u ruci mi je bas pokvario ukupan utisak deluje mi bulvalno kao a55+.

Pošto niko ne odgovara u temi za Galaxy S22, molim vas da mi neko ako zna odgovori ovde. Danas pokupio telefon iz Promobi-ja u Novom Sadu. Imao je problem sa bržim pražnjenjem baterije i pregrejavanjem. Navodno su mu menjali matičnu ploču i bateriju. Ne znam zašto su menjali ploču, kada je bila okay - nije bagovao niti sam gasio ili restartovao. Proveravao sam IMEI brojeve i ostali su isti! Zar ne bi trebali da se promene posle menjanja matične ploče?! Vratio sam se u servis kod njih i rekli su mi da se ne menja posle zamene. Posle sam zvao Promobi u Beogradu i rekli su mi da se menja i da im pišem mejl u vezi toga. Takođe su mi i u Gigatronu rekli da se menja. Šta ta radim? Da li lažu da su menjali? A i baterija mi se čini da se prazni brže kao pre.

Samo mi je ovo trebalo, hvala. Kako utiče na OTA apdejt?
Iskreno, ne znam . Neko mora da vraća svoj CSC da bi apdejtovao , neki drugi ipak ne, nema pravila izgleda ( čak možda zavisi i od SIM kartice unutra).

Različita su iskustva, kolega je kupio od mađara i njemu posle promene ne stiže ništa. Stavio sam sek pa ću da vidim ovaj mesec da li će i kad stići security. Inače, videh 25 ultru uživo, i nije toliko loša koliko ste je nagrdili ovde

Jer ima neko problema sa punjenjem na s25 seriji? Vidim da seva pola interneta da ne može da odrzi brzo punjenje sa 45w punjacem...
Ne znam kakvo je stanje sa 25w sa kojim bi i ja punio telefon...
Ne znam gde seva, ali s25 puni supruga preko ankera(120w) i ide full 25w. Baterija je odlična za tako mali telefon.

Ima dosta postova o tome na redditu i na tviteru..zbog kabla nesto i voltaze nisam ulazio u tematiku...ali verv ce se to resiti... :D nije do samog uredjaja

Danas gledao doduse + model u Yettelu, ono burka... Sto kazu kao A serija... Krivo mi je sto nisam mogao da pogledam Ultru samu, posto hocu da predjem sa jabuke opet nazad vamo'
Ko hoce moze da bombarduje 🤦‍♂️ :ROFLMAO:

U posedu od juce,
S'obzirom da sam ga iz kjurioziteta uzeo( pisem trenutno sa Honora Pro 6) ,dosta glomazniji iako teze tu negde slicno otprilike.

Iako samsung nisam ko zna od kad koristio,sasvim korektan uredjaj i kao i vecina danasnjih flagship-ova ,neke nijanse i licne prefernse mogu odrediti kupovinu.Tako da zaista treba zanemariti ova pljuvanja od strane odredjenih i hejt komentare,nemojte da vas isti sputavaju i menjaju misljenja.

Sto se tice displeja,samo bih se na to osvrnuo ovom prilikom,iako na dosta strana predstavljen kao "najbolji" ,definitivno nije.Bolji clarity i sharpness u korist trenutnog Honora ,iako su overall tu negde u odredjenim parametrima,zasigurno u mom slucaju ne bih potvrdio navode recezenata

Prilozi

• 1000044832.jpg
    1000044832.jpg
    135.3 KB · Pregleda: 80
Da li ima vlasnika S25U koji su prethodno imali S24U i S23U? Kakvi su utisci i vredi li prelazak?

Ja sam jos na S23U, smatrao sam da mi nije neophodan upgrade prosle godine na S24U, ali sad se razmisljam da li da idem dva koraka napred sa S25U ili mozda S24U. Cena 25ice bas vidno pada na oglasima iz dana u dan, a S24U ne mrda sa cenom, ako ovako nastavo trend, mozda se susretnu sa cenama za neki mesec.

Nazad
Vrh Dno