Unofficial
Poznat
- Učlanjen(a)
- 10.12.2024
- Poena
- 45
Sav ovozemaljski zivot pretvorio se u preglede i marketing. Show must go on
Pa u prodaji je već, meni je stigao Feb 1.Pre 6-og februara i zvanične prodaje neće biti realna recenzija. Tako su se svi jutjuberi obavezali prema Samsungu. Pre zvanične prodaje toga nema. Anboksing može ali realne recenzije,ne. Ipak,ko se usudio na takav potez,izbacivanja recenzije pre zvanične prodaje,mislim da će snositi određene sakcije kroz YT partnerstvo
Šta sam ti rekao, obrisano. 😁Pa i ti si "stranac", okači link taman da vidim klinca kako radi ☺️❤️
e znam kojom logikom se brišu deca forumaša a ostavljaju neki indusi i šta znam kakvi teletabisi al kako god. Ja sam video; moraš malcu neki lep sto i setap da napravišŠta sam ti rekao, obrisano. 😁
Još uvek nije stigao, poručen S25 ultra. Savetnica je rekla da neće sigurno još za mesec dana.Jel neko od biznis korisnika dobio telefon od MTS-a?
Pisao sam već na tu temu ja sam se na početku prijavio za S23u a dobio tek u Aprilu..Samo zapreti tužbom.Za mesec dana ima da se o'ladim i odustanem...ja se prijavio odma 22.jan..tako mi je s23U stigao prvi dan nakon pocetka distribucije, ako se ovo bude oteglo na mesec dana bas cu da razmislim...
Nažalost, tako je. Ponudili su mi S24 ultra za skoro istu cenu ali njega imaju odmah na stanju... Savetnica je rekla da se u najboljem slučaju čeka mesec dana na uređaj.Za mesec dana ima da se o'ladim i odustanem...ja se prijavio odma 22.jan..tako mi je s23U stigao prvi dan nakon pocetka distribucije, ako se ovo bude oteglo na mesec dana bas cu da razmislim...
nema fore. "poznati" jutjuberi i placeni recenzenti mogu da se kace, kakav god klip napravili, a ovde kad dete od jednog od clanova foruma napravi unboxing video, to se brise.Off topic, nisam ispratio šta je fora sa stranim i domaćim klipovima?
Nisam siguran na sta se ovo odnosi ja i dalje koristim S23U sa 6.0 UIČak ni ostajanje na starijem uređaju tu ne pomaže sad jer te niko ne pita jel hoćeš novi update ili ne.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari