Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Da li se meni samo čini ili su manje žive boje na Galaxy S25 nego na Galaxy S22 ili je takav ekran na Galaxy S25? Uključen je "živopisan" režim ekrana.

S25 256 CoralRed stigao konačno. Lepa boja čak je i ram u tamnijoj crvenoj nijansi, supruga zadovoljna. Fine dimenzije mislio sam da će biti glomazniji.
1000045459.jpg

Pre 6-og februara i zvanične prodaje neće biti realna recenzija. Tako su se svi jutjuberi obavezali prema Samsungu. Pre zvanične prodaje toga nema. Anboksing može ali realne recenzije,ne. Ipak,ko se usudio na takav potez,izbacivanja recenzije pre zvanične prodaje,mislim da će snositi određene sakcije kroz YT partnerstvo
Pa u prodaji je već, meni je stigao Feb 1.

Off topic, nisam ispratio šta je fora sa stranim i domaćim klipovima?

Jel neko od biznis korisnika dobio telefon od MTS-a?

Za mesec dana ima da se o'ladim i odustanem...ja se prijavio odma 22.jan..tako mi je s23U stigao prvi dan nakon pocetka distribucije, ako se ovo bude oteglo na mesec dana bas cu da razmislim...

Za mesec dana ima da se o'ladim i odustanem...ja se prijavio odma 22.jan..tako mi je s23U stigao prvi dan nakon pocetka distribucije, ako se ovo bude oteglo na mesec dana bas cu da razmislim...
Pisao sam već na tu temu ja sam se na početku prijavio za S23u a dobio tek u Aprilu..Samo zapreti tužbom.

Nažalost, tako je. Ponudili su mi S24 ultra za skoro istu cenu ali njega imaju odmah na stanju... Savetnica je rekla da se u najboljem slučaju čeka mesec dana na uređaj.

Off topic, nisam ispratio šta je fora sa stranim i domaćim klipovima?
nema fore. "poznati" jutjuberi i placeni recenzenti mogu da se kace, kakav god klip napravili, a ovde kad dete od jednog od clanova foruma napravi unboxing video, to se brise.

tako da MKBHD-ev Unboxing and FiRsT ImPrEsSions gde ne kaze apsolutno nista moze, isti takav unboxing domace radinosti ne moze.

Bilo bi lepo da moderatori, ako vec brisu, kazu pravila ili kriterijum gde i kad nesto postaje samo-reklama, a kad legitimni, u ovom slucaju unboxing video.

Pa dobro, što i ne bi podržali naše YouTubere ako prave dobre klipove, onaj mkbhd ima šaku kao Alija Sirotanović, njemu da podvale 17" LCD monitor on će reći "paše lepo u ruku"
Meni stigla Ringke maska, sad je mnogo lakše za korišćenje ne klizi telefon više , i dalje se nisam navikao na težinu i gabarit ali mogu reći lepo je imati veći ekran.
Sa s-penom sam malo razočaran iskreno, ne radi u par aplikacija iz nekog razloga gde bi stylus baš imao smisla sa sitnim UI.
Isto, dugme olovke potpuno ne iskorišteno, ko koristi neke desktop sajtove na mobile za posao recimo zna da android nema ugradjen double click za web (dobiješ zoom). Tako da ima sajtova gde moram na dupli klik da udjem na meni neki i ne može, mogli su da naprave taster s-pena da bude promenjiv i da jedna od opcija bude recimo desni klik ili double click ...
Lagana ideja i implementacija ali nema je, za telefon koji ciljaju ka poslovnim korisnicima.

Valjda je već svima jasno da je ovo poslednja godina u kojoj ultra ima tu olovcicu ?
Sledeće godine umesto toga će na ultru da stave veću bateriju i prednju kameru ispod displeja i to je to..

Svaka prva verzija sistema je puna bagova pa čak i iOS. (Setite se 11 I 12)
Doduše moram priznati oneUI 6 mi je 100x bolji od 7. Ne vidim nikakav napredak a samo negativne stvari srećem u toku dana. Čak ni ostajanje na starijem uređaju tu ne pomaže sad jer te niko ne pita jel hoćeš novi update ili ne.
Sećam se kad je Samsung imao toliko bloatware na sebi, bilo mi muka kad uzmem drugarov s3 u ruke, 1000 nekih gluposti kao "features".

Pa sa 7 ne možes i da hoćeš još uvek

Edit: Šalu na stranu, kontam da sam glupost napisao. Uzgred uvek moze da se ne stisne update ili da se ubiju dva update procesa sa nekim od disablera. Podržavam ostanak na 6.0

Meni je s23u i dalje na 6.0. do skoro je bio na junskom iz 24. Slučajno kliknem i on ga ažurira, ali je i dalje 6.0. sad vidim da nudi ažuriranje na 6.1

... ^ ti naslovi sami za sebe govore da im je S25 serija neko među-rešenje , nula bodova ... Nikakav "hajp" ništa , a nekad smo svi čekali novu seriju kao omađijani .

Nazad
Vrh Dno