Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Ja nisam planirao da menjam svoj S23U, ali naravno svake godine volim da gledam Galaxy Unpacked jer volim Samsung. Međutim kao i prošle godine na pola eventa sam se smorio i prestao sa gledam. Event se sveo na softver ovo, softver ovo, ali gde su neki revolucionarni noviteti u hardveru zbog kojih volim i kupujem Samsung telefone više od 15 godina?

Jedino čime sam se oduševio ove godine jeste dizajn, jer iako ne volim telefone sa zaobljenim ivicama, Samsung je rasturio sa dizajnom ove godine. I uređaji i boje su prelepi.

Odavno je prošao period menjanja telefona svake godine.
Ko ima toliko viška para da hoće to i dalje da nastavi da radi neka nađe novu igračku
Ne vidim nikakvu svrhu da stvari koje rade besperekorno 2 pa i 3 godine mora iz obesti menjati
P.s. Možda nije loše biti za promenu i human pa pružati pomoć onima koji krpe kraj sa krajem. Biti dobar čovek nema cenu

Ma ne dam za telefon tolike pare, koji za godinu dana izgubi skoro pa pola vrednosti

Ko voli neka izvoli naravno, meni bolje da pljunem te pare za motor

Ma nisam, ja sam volim telefone i volim da cujem druga misljenja + sam i u IT industriji
To sto ga ja necu kupiti ne znaci me ne zanima druga strana :)

Napisacu kao i prosle godine kad je izasao a24u... A ja posedujem 23u...isto ****** drugo pakovanje... Meni licno dosta ruznije! Ko se ne slaze i kome je lepo, taj je prikriveni obozavalac amerikanaca ceo zivot... 😅

U principu sve već očekivano i poznato pre predstavljanja osim činjenice da je olovčica izgubila neke korisne funkcije - to mi nikako nije jasno zašto su uradili :)

Ovo je prvi put od kada pratim scenu mobilnih telefona, da Samsung ima 4 vrhunska uredjaja u opticaju. S25U, S24U, S23U, i da dodam S21U koji kida i u 2025.
Ukoliko se u Q1 ove godine završava podrška za S21, onda postaje istorijski model.

Како функционише овај трејд-ин, како да се пријавим?
Ovo je za Kanadu. Nemam pojma kako funkcioniše i da li u Srbiji. Elem, naručila supruga s25 CoralRed 256Gb. Mislim da je ok cena sa 2 kupona i 695$ trade-in za s21+ 256Gb. Svejedno za 370$ nema danas ništa da se uzme.

Ovo je za Kanadu. Nemam pojma kako funkcioniše i da li u Srbiji. Elem, naručila supruga s25 CoralRed 256Gb. Mislim da je ok cena sa 2 kupona i 695$ trade-in za s21+ 256Gb. Svejedno za 370$ nema danas ništa da se uzme.
Да, видео сам, само за Америку. Хвала ти свакако. Видим ја неће, куцам му адресу, али нигде нема checkout, тек кад изабереш state (US predefined) онда се појави да платиш. ***ига, ништа од S25U за 500$ доплате 😂

Tačno će da se utripuju ako im prodaja ide lošije od prethodnika da je uzrokovalo izbacivanje exyja iz S palete 😁
Ma da njihovi inženjeri su nepismeni pa neznaju koji čip ima bolju arhitekturu i bolje u globalu radi (manje troši struje, manje se greje, stabilniji itd.)
Ne zanosite se
Exynos je završavao posao u odnosu na UI koji je bio i Android verziju da se ne ubacuje hardver koji je tuđ i preskup dok njihov rešava još uvek sve
Itekako su svesni da je exynos čip tehnički veoma zaostao za današnje potrebe i da se praktično mora napraviti nova arhitektura da bi bio u konkurenciji i funkciji

Meni ovaj telefon deluje kao vrhunac stagnacije napretka telefona. Nista hardverski novo, jedan senzor, novi chipset sve minimalno bolje u hardverskom smislu. Ovako je par godina vec, ali sada napredak gledamo u slow motionu.

Menjaju oblik tako da sada vice lici na iPhone Samsung Edition sto mi je tuzno. Gledam moj S24 Ultra dok je trajala prezentacija i mislim se "Neces ti nigde".

Ove Ai gluposti su bukvalno to - gluposti. Barem sto se mene tice, jer mislim da time sakrivaju nedostatak pravih inovacija. Kul je imati, ali ne bih nikad to koristio kao udarni deo prezentacije.

Dobat telefon, meni licno ruzan, al ko ima od S22 na dalje ne propusta nista.

Sa te strane mi je bas drago, jer nadogradnja flagship telefona moze komotno da se razvuce na par godina bez da se ista propusti.

Zapao mi je za oko komentar nečiji da "Samsung ne napreduje jer nemaju konkurenciju", pa oni su skoro pa pregaženi od Kineza u flagship klasi
To znaju ti, ja, drugari sa foruma, par drugara iz bloka i omiljena cura kraja. Ostale nazalost vodi jak marketing i kakvi kinezi samo samsung i iphone to je in mora da se vidi na insta, of,.. preogroman procenat kupuje po automatizmu, marketingu, brendu, tako samsung zivi godinama ne samo par zadnjih.

Kako je trebao da izgleda S25 Ultra, po vama, da bi se reklo da je Samsung ove godine pokidao?

Bolja baterija. Šta još?

Gledam cene i stvarno je dosta niža cena u A1 , uz NEO 30 = sve ukupno (pretplata + telefon) S25U 12/512 izađe oko 8.500 mesečno (na 24 rate) .

Gledam cene i stvarno je dosta niža cena u A1 , uz NEO 30 = sve ukupno (pretplata + telefon) S25U 12/512 izađe oko 8.500 mesečno (na 24 rate) .
Doduše treba učešće u A1 15k ali opet je povoljniji. Sad je i mts ubacio S25 seriju..ispod 9500 nema da se pipne..Yetel vodi 11500 sve ukupno..

Ja probao zenin Flip 4 da stavim kao trade-in (Nemacka), ponudili 240e :)

Doduše treba učešće u A1 15k ali opet je povoljniji. Sad je i mts ubacio S25 seriju..ispod 9500 nema da se pipne..Yetel vodi 11500 sve ukupno..
Yettel u cenama uređaja odavno vodi
Ništa novo za njih
Onda MTS pa A1
Ali sve u svemu razlika do 1000din. na mesečnom nivou (rata+tarifa) ništa specijalno
Svuda je preskupo

Ја мислим да треба сви овде колико нас има да се скупимо, дамо по 10 евра, одемо, и купимо S25U. Онда одемо на пиво, и тамо га изакамо максимално, да видимо шта све може и колико може да издржи. И кад га искористимо, разлупамо га и демонстративно напустимо кафану. Толико.
Fizčki jako mnogo podseća na Iphone. Iskreno mislio sam da će biti lepši. A ovo sa olovkom je baš prevše.

Ма не бих ја то никада, лепи мој S25U, воли тата технику, љуби га тата, цмок, цмок... 😀
Шалу на страну, лепши ми је мој S23U. 25ица некако јефтино изгледа, не знам какав је уживо. Јел га видео неко?

Vrh Dno