Mani ovo deluje kao najveći samsung promašaj ikad. Ni najmanje nemam želu da posedujem bilo koji od ovih telefona, što mi se prvi put dešava od s1 praktično
Ako se kamere pokazu u nijansama bolje od s24 ultra, ne da me nece videsti s25 ultra, nego ni jedan samsung vise.
Samsung ima mozda i najbolji AI, Apple-ov je sigurni najgori.^Imali su oni veće promašaje, dobar je ovo telefon, ali nikakav primetan napredak u odnosu na prethodnika. Nešto kao Apple, forsiraće AI kao prodajni adut...
Jeste vizuelno malo lepši ali znaš kako većina nas razmišlja, vredi li ovaj naš S24U prodati, kupiti S25U, dodati 500eu a dobijaju se neka sitna unapredjenja. Zato ako bude Samsung pokrenuo akciju staro za novo, S24U + 100eu ja uzimam S25U i da dobijem poklon.Promasaj moze biti samo ako baterija i novi SD 8 Elite zakazu, ovako to nikako nije! Cena je ista kao i za S24 seriju, vizuelno izgleda lepse, ako se pokaze makar slicno kao S24U ja ga kupujem.
Svi zaostaju za Kinezima.. a biće sve gore i gore.Samsung ima mozda i najbolji AI, Apple-ov je sigurni najgori.
Vise brine to što Samsung ima sve gore prodajne rezultate, opasna je frka u toj firmi a ovo je sada već par godina zaostajanja za Kinezima. Videćete već na testovima kamera.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari