Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Iz svega viđenog , S24U je definitivno bestby android za 2025u. Normalizovana cena , ispravljene dečije bolesti i još 6 godina podrške.

Baš sada uporedjujem cene kod sva tri operatera za S25 Ultra 256GB i idalje je A1 najjeftiniji

Prilozi

• A1.jpg
    A1.jpg
    57.6 KB · Pregleda: 384
  • Mts.jpg
    Mts.jpg
    42.4 KB · Pregleda: 160
  • Yettel.jpg
    Yettel.jpg
    85.6 KB · Pregleda: 129
Baš sada uporedjujem cene kod sva tri operatera za S25 Ultra 256GB i idalje je A1 najjeftiniji
Uvek je A1 bio najpristupacniji po izboru svih telefona, samo sto sada daju one zimske popuste izgleda samo za nove korisnike, sto mi je previse transparentno forsiranje da ljudi predju kod njih, dok za stare korisnike su dosta vise cene

Svake godine isto, predstavljanje - pljuvanje i na kraju pola foruma kupi taj telefon :D
Napredak je istina minimalan, ali tako je kod svih - te priče o kinezima (van Kine) ne piju vodu ...
Što se tiče EU i zapada Samsung i iPhone vladaju u flagship segmentu i to je to - zato i nemaju potrebu za nekim prevelikim poboljšanjima...

Evo sad gledam Telenor Švedska: Samsung, iPhone, Google Pixel, malo Sony i to je sve od ponude
Kod najvećeg operatera Telia, isto to u ponudi + Xiaomi 14T Pro, 14 Ultra i Xiaomi Redmi 13C 5G :)
OnePlus je isto dostupan, ali ne kod operatera već preko zvaničnog sajta...

To je trenutno tržište i realnost, ostalo su priče za malu decu i politika...

Poslednja izmena:
zato sam komentarisao i profit i ovce na broju zasto bi samsung forsirao nesto inovativno, ako zatreba, uvesce.

Ja obično preskacem jedan model i idem na neparne brojeve..mada u mom slučaju jurim kameru..slika i video mi je na prvom mestu..bavim se Detailingom pa mi znaci dobra kamera..za 3 meseca će biti tačno 2god kako koristim S23u..sad se dvoumim između Honor magic 7pro i S25u..
Nazalost doslo je takvo vreme da je samsung sa ultrom daleko od najboljeg po pitanju toga sto trebas. Obrati paznju i na vivo u poslednje dve generacije prilicno dominiraju.

Takodje javi kad ti bude aktuelan taj 23u, u zadnje vreme se opet zanosim idejom da predjem na ciglu, pa ko zna.

@Unofficial tako se i intel kurabecao pa eno ih na ivici prosjackog stapa...vw takodje. Samo neka se prave pametni

Dojcland:
1737641867646.png
Sad probah i Kanadu:
1737641914125.png
Vidim da je ovde trade in vrednost 95$ ali briga me na kraju, ukupna promocija je odlicna.

Kaže drugar malo bolje leži u ruci od njegovog s24u,
dizajn zbog 'debljih' kamera za nijansu lepši. Konkretne razlike i nema, logično.

Prilozi

• IMG_1066.jpeg
    IMG_1066.jpeg
    52.5 KB · Pregleda: 225
  • IMG_1065.jpeg
    IMG_1065.jpeg
    56 KB · Pregleda: 193
  • IMG_1064.jpeg
    IMG_1064.jpeg
    52.2 KB · Pregleda: 193
  • IMG_1062.jpeg
    IMG_1062.jpeg
    76.4 KB · Pregleda: 270
Trade in se nikad nije isplatio, uvek je bolje prodati telefon i uzeti vise love.

Cudno da daju toliko para za telefon od max 200$, menjao bih odmah. :)

Zato sam i menjao, jer s21+ iako u mint stanju ne vredi tu lovu.
Sad tek vidim bolidi izbacili bluetooth iz olovke?!🤦‍♂️🤣🤣🤣

Kaže drugar malo bolje leži u ruci od njegovog s24u,
dizajn zbog 'debljih' kamera za nijansu lepši. Konkretne razlike i nema, logično.
Lepota je u oku posmatrača,ali ono što sam za sad video u YT recenzijama,25U mi je odvratan.Bezidejan dizajn totalno. S24U mi je lepota za njega,a tek moj S23U....maneken! :)

Lepota je u oku posmatrača,ali ono što sam za sad video u YT recenzijama,25U mi je odvratan.Bezidejan dizajn totalno. S24U mi je lepota za njega,a tek moj S23U....maneken! :)
Evo ultre 23, s25, s24.
Da je malo širi s25...

Prilozi

• 7ec17a66-fb19-466d-8514-8b64ff33c125.jpeg
    7ec17a66-fb19-466d-8514-8b64ff33c125.jpeg
    203 KB · Pregleda: 302
Hoce li biti negde da se vide pre 6.2?

U Srbiji se trade in ne isplati niposto,te cene koje oni nude (i Apple i Samsung su smesne).

Sto se dizajna tice,lepota je u oku posmatraca-meni na slikama i snimcima S25U izgleda lepse od S24U. Ali opet to su male kozmeticke promene,jedva primetene dok direktno ne uporedis oba modela. Generalno slicno kao apple,vrte i recikliraju isti dizajn iznova i iznova,bez nekih prevelikih inovacija,ali moze im se. Kinezi jesu bas zagrizli i napredovali ove godine,sto je fantasticno,mozda ih nateraju da se trgnu,ali dok ne budu imali takvu softversku podrsku,i generalnu dostupnost ne mogu im nista. Jer realno i cinjenicno koliko ce se ljudi odluciti za model koji nema dostupan servis ovlasceni gde moze da ostvari garanciju. Znam da ih ima,ali u malom broju.

Isprobaj pa javi😁

Nebih nista isprobavao 😁😁
Mislis da se isplati? Ne verujem da će računati realno vrednost telefona.. Npr moj S23 je bez mikro ogrebotine ima fabricke folije okolo odmah sam pozadi stavio na ledja foliju kao i na displej itd cenice ga max 400e a na oglasima je 550,600..

Kod nas se izgleda nista ne isplati,dok u inostranstvu itekako se isplati ova opcija i jos se ne maltretiras da prodajes telefon po oglasima.

Izbacivanje bluetootha iz olovke je deal breaker odnosno najveca glupost koju su napravili u poslednje vreme. Ja sam jedan od onih koji koristi olovku svakodnevno (posao) pored toga putujem cesto sa zenom (deca idu svojim putem) i vecinu zajednickih fotografija napravim olovkom. Mogu satom ali ga na letovanju i zimovanju ne nosim. Radovao sam se zameni s23u, nadao se boljoj kameri, ali sve i da jeste napredak u kameri sa olovkom su me izgubili.

Moze li neko da mi objasni njihovu matematiku?
Prvih 12 meseci je 7600
Drugih 12 je 8600
A kad treba da se pošalje zahtev piše 9650 mesečno..
Upravo sam bio u A1 da mi objasne razliku u cenama zasto se povećava. Gubi se novogodišnji popust koji traje još par dana,i gubi se popust na tarifu za prvih 12 meseci..
Tarifa NEO Super 3000 dinara
Rata za Telefon 6650
Ukupno 9650.. ako se donese stari Telefon u tom slučaju je ova cena ..a ako se ne donese povećava se za 15k dinara..tako da su svi operateri tu negde..

Vrh Dno