DarthVader
Poznat
- Učlanjen(a)
- 11.12.2024
- Poena
- 45
Meni izgleda tako da i onda kao ima 6.9"Jel to znači da su još smanjili odnos strana? To bi onda bilo da su ga izdužili, kao povećali dijagonalu ekrana, a smanjili površinu istog?
Meni izgleda tako da i onda kao ima 6.9"Jel to znači da su još smanjili odnos strana? To bi onda bilo da su ga izdužili, kao povećali dijagonalu ekrana, a smanjili površinu istog?
Definitivno me neće videti s25u. NIje da je to nešto neophodo i da ću da umrem bez toga, ali stvarno je bezobrazluk. Još najbolje da kažu daNe znam jeste citali da je moguce da s pen nece vise imati bluetooth mogucnosti.😶🌫️
Од 1200 - 1300е,нека буде 50е горе - доле...Ja sam svojima izbegao kupovinu a55 uredjaja prosle god bas zbog exynosauzeo im a34, baterija gura nenormalno, telefon(dok sam podesavao) se nije grejao skoro pa uopste, tako da i mediatek je bolja kupovina od onog exynosa...jedino kamera malo, ali nije to presudno njima
verujem da je i u igrama bolji 🤣
ZNa li neko koja je pocetna cena bila na kp za s24u?
Ima testova jedan i drugi procesor, kada se ugasi telefon sa Exinosom SD ostalo još 7% života što je beznačajno. SD je bolji samo kod zahtevnijih igrica a koliko je nas kome je to bitno. Pokazivač signala jeste pokazuje po negde po jednu crtu manje ali bitno je da se signal ne gubi gde su slabiji dometi.Zato sto se baterija brze trosi, signal je losiji i slabiji je u gamingu. Da ga proizvodi TSMC mozda bi i bio bolji, ovako zaista nemam niti jednu rec hvale za Exynos.
OK je stvar za kameru.Ima ljudi koji koriste, apsolutno ne sporim.
Poručujem odmah 22.01.Mora da sacekam februar izg, izasla mi neka iph 16pm za 1100e , nego ne vraca mi se opet na iosjedino dobro sto skoro pa 70% oko mene koriste ios pa bi lakse komunicirali, ali....
NAdam se da ce neko odavde da uzme s25u pa da na prenese utiske, glava kamera samo da je malo upeglana...nmg vise da trazim "dobra" podesavanja za gcam![]()
A realno koga lazes. S23u ide na dobosPoručujem odmah 22.01., javljam čim stigne, pa ću da vidim koji će na KP - S23U 12/512 ili taj novi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari