Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Galaxy S25
  • 128GB (SM-S931BZSDEUE) – €973
  • 256GB (SM-S931BDBGEUE) – €1,036
  • 512GB (SM-S931BZSHEUE) – €1,162

Galaxy S25+
  • 256GB (SM-S936BZSDEUE) – €1,246
  • 512GB (SM-S936BDBGEUE) – €1,371

Galaxy S25 Ultra
  • 256GB (SM-S938BZBDEUE) – €1,571
  • 512GB (SM-S938BZBGEUE) – €1,696
  • 1TB (SM-S938BZBHEUE) – €1,948

To su cene sa online store-a neke italijanke prodavnice tehnike. Čak i u samom tekstu piše da se još
uvek ništa ne zna i da će u Evropi (po procurelim informacijama) imati iste startne cene kao i S24 serija.
Mada i te "stare" cene su jezive, kao što reče @fkloznica

Poslednja izmena:
Koliko sam video 22.01. je zvanicna prezentacija a zna li se kad stize na nase trziste?

Ne znam jeste citali da je moguce da s pen nece vise imati bluetooth mogucnosti.😶‍🌫️

Zašto je Exinos loš, mislim na poslednji čipstet 2400. Telefon sa tim čipom meni radi odlično.

Ja sam svojima izbegao kupovinu a55 uredjaja prosle god bas zbog exynosa :D uzeo im a34, baterija gura nenormalno, telefon(dok sam podesavao) se nije grejao skoro pa uopste, tako da i mediatek je bolja kupovina od onog exynosa...jedino kamera malo, ali nije to presudno njima :D verujem da je i u igrama bolji 🤣
ZNa li neko koja je pocetna cena bila na kp za s24u?

Ja sam svojima izbegao kupovinu a55 uredjaja prosle god bas zbog exynosa :D uzeo im a34, baterija gura nenormalno, telefon(dok sam podesavao) se nije grejao skoro pa uopste, tako da i mediatek je bolja kupovina od onog exynosa...jedino kamera malo, ali nije to presudno njima :D verujem da je i u igrama bolji 🤣
ZNa li neko koja je pocetna cena bila na kp za s24u?
Од 1200 - 1300е,нека буде 50е горе - доле...

Mora da sacekam februar izg, izasla mi neka iph 16pm za 1100e , nego ne vraca mi se opet na ios :D jedino dobro sto skoro pa 70% oko mene koriste ios pa bi lakse komunicirali, ali.... :D
NAdam se da ce neko odavde da uzme s25u pa da na prenese utiske, glava kamera samo da je malo upeglana...nmg vise da trazim "dobra" podesavanja za gcam :D

Zato sto se baterija brze trosi, signal je losiji i slabiji je u gamingu. Da ga proizvodi TSMC mozda bi i bio bolji, ovako zaista nemam niti jednu rec hvale za Exynos.
Ima testova jedan i drugi procesor, kada se ugasi telefon sa Exinosom SD ostalo još 7% života što je beznačajno. SD je bolji samo kod zahtevnijih igrica a koliko je nas kome je to bitno. Pokazivač signala jeste pokazuje po negde po jednu crtu manje ali bitno je da se signal ne gubi gde su slabiji dometi.
To su sve razlozi koje dobar deo korisnika neće primetiti.

To sam jedino i radio dok nisam imao sat, sad mi je olovka više smetnja nego bemefit. Evo na tabletu je jednom nisam uzeo u ruke.

Al nek se nadje da se kaze da je ima🥴

Ima ljudi koji koriste, apsolutno ne sporim.
OK je stvar za kameru.
Da li se neko seća kada je samsung izbacio oculus. Ja sam to imao na NOte 8 i sećam se da sam dobioVR naočare uz tel, meni to bilo strava. To je baš moglo da se razvija. Šteta što neke stvari naprasno nestanu

Mora da sacekam februar izg, izasla mi neka iph 16pm za 1100e , nego ne vraca mi se opet na ios :D jedino dobro sto skoro pa 70% oko mene koriste ios pa bi lakse komunicirali, ali.... :D
NAdam se da ce neko odavde da uzme s25u pa da na prenese utiske, glava kamera samo da je malo upeglana...nmg vise da trazim "dobra" podesavanja za gcam :D
Poručujem odmah 22.01. :cool:, javljam čim stigne, pa ću da vidim koji će na KP - S23U 12/512 ili taj novi...

4х све боље, а главна камера иста последње 3 године. 🥲

Nazad
Vrh Dno