Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Tesko da ce slim da ima vise od 4500 mah bateriju, i tu se stedi na debljini.

Za slim je jedna Latercase.com maska top😉

Pa normalno, procesor će im biti najveći adut, kako god ali promenom oblika za mene to više nije ultra na koju sam se divio, za mene je sad ono na prvi pogled ne prepoznatljiv neki običan telefon.

Po ovim Bugarima i 15 pro max bolji od S24 Ultra, sto nema veze sa realnoscu, sacekajmo da izadje zvanicno i da se uradi poredjenje.

Ma uvek ce se ultre razlikovati bar po olovci i jos ponekoj kameri odpozadi, cisto da neki poznavalac odmah primeti, kao i kod jabuke.

Ne ocekujem da ce cene u prodavnicama za S25U 256GB biti ispod 180k a 512GB ispod 195k.

Sve dok se ovako dobro budu prodavali, bice tu gde jesu, kapitalizam.
Uostalom sta da ponude novo? Bolju kameru? 99.9999% korisnika ionako nikad nije videlo 2x fotku koju je napravilo, da ne govorim o retusu!
Anderdogovi moraju da grizu....

Profit i profit, suštinski i to novo je na kašičicu i to na onu od expressa

Preorder je uvek trajao 14 dana od dana kada je telefon zvanicno predstavljen😊
Ako se dobro secam za S24 seriju je bilo od 17. do 30.01.2024.

Je li realno da Samsung očekuje rast prodaje za s25 u odnosu na S24 od 10%?

Mislio sam preko operatera da uzmem s25 osnovnu verziju. Ako bude previše skupa onda se ne isplati. E sad u preorder vazda bude nekih akcija, da sačekamo onda da vidimo.

Raste populacija na kugli,verovatno i vise kupaca.
Mnogi ce zeleti da zamene Exi. za SD.

Прошле године је била акција у preorderu, дупло више меморије за исту цену и поклон пуњач од 65W који може да пуни 3 уређаја у исто време. Нигде не видех ни спекулације шта се нуди ове?

Bice isto, nece sigurno da daju vredan i dobar poklon u vidu telefona nizeg ranga, ili sata. Mada sada kako vise nema 128gb, izbacili su, videcemo, mozda iznenade, u suprotnom svi ce dobiti telefon sa 512gb memorije. Meni prvom to je previse, tako da sam vise za nesto drugo kao poklon.

Samsung-Galaxy-S25-Ultra-1736198172-0-0.jpg
Samsung-Galaxy-S25-Ultra-1736198178-0-0.jpg
Samsung-Galaxy-S25-Ultra-1736198183-0-0.jpg

22. januar 2025. u 19h

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno