psychofedex
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.09.2020
- Poena
- 275
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel i5-13600k, Deepcool AK400
- Matična ploča
- Asrock Z790 Pro RS/D4
- RAM
- Kingston Fury Beast Limited Edition, DDR4 32GB 3200MHz 16CL
- GPU
- Gigabyte Radeon RX 6950 XT Gaming OC
- Storage
- Crucial SSD 512GB, Samsung HDD 1TB
- PSU
- Coolermaster V850 Gold V2 850W
- Kućište
- Be quiet! Pure 500DX
- Laptop
- Macbook Air M1
- Tablet
- iPad Pro M1
- Mobilni telefon
- Xiaomi 14 Ultra
- Pametni uređaji
- Garmin Epix Pro
Galaxy Watch 5 Pro
- Pristup internetu
- Optički internet
bice isti kao i obican Elite, samo sto ce jos sporije raditi jer Samsung ima lose hladjenjeRazvalio ga je realno. Pitanje je samo kako ce da se SD Elite for Galaxy ponasa u radu, zato sam i resio da sacekam april/maj da vidim da li vredi prelaska sa S24U + tada ce biti jos boljih promocija. S25+ pravi i bolje rezultate u testovima od S25U😊
Identican procesor kao Elite samo overklokovan za nekoliko herza i dodat naziv "For Galaxy". Gde Samsung placa premijume Qualcomm-u a mi kupci dobijamo stare display panele, olovke bez bluetooth-a i plasticno prstenje oko kamere da Samsung ustedi novce.
"In typical Samsung fashion, sustained performance isn’t great in either of these stress tests. Galaxy S25 Ultra performance tanks by 20% after a single one-minute run of Wild Life Extreme, while the OnePlus 13 dips by just 5%, suggesting that better cooling is playing an important part here. Last year’s S24 Ultra saw performance decline by 10% after a single run, which isn’t great but not as bad as this year’s model."
Dzaba overklokovan procesor kad imas losije hladjenje od konkurencije i manju bateriju kad moraju da limitiraju cpu na 40% nakon 3 minuta rada da telefon ne bi izgoreo.