Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Pa reci da je to samo home up posebno a ne good lock 🤣🤦‍♂️. Skinuo Good lock 3.10 ili tako nesto isti k.
Uglavnom skinuo 16.56 i ok je sad.

@Antara
Naravno da je OK , kad se uključiš u radnju fabule :).

Ne treba otpisivati oneui7 prebrzo, koliko pročitah good lock za sedmicu je prilično unapređen i sa mnoogo opcija u svim modulima , naročito u home up.
O kojim unnpredjenjima pricamo, za 5 dana na S25U nisam dobio nikakav update. Unlocked verzija direktno od Samsunga.

O kojim unnpredjenjima pricamo, za 5 dana na S25U nisam dobio nikakav update. Unlocked verzija direktno od Samsunga.
Izvinjavam se na nejasnoći, good lock kao centralna aplikacija tek treba da se apgrejduje u bližoj budućnosti i biće dostupna na play store bez idiotskog geolocka - dostupna u svim državama. Moduli su redom apgrejdovani već sad da podrže oneui7 , pa i pominjani Home Up.

Nova verzija za OneUi7,izadje mi kao predlog juče.Ko voli da se igra,fantastičnih opcija ima...

Ja ga pitao da mi napravi fotku sa Miroslavom Ilićem u kafani, kaže za tako nešto treba da platiš 22 evra mesečno...
Jeftinije te izađe da nađeš pravog Miroslava Ilića u kafani. Čačkao sam na chat gpt kako pravi te fotke, i zanimljivo je 15 minuta, više me ne zanima, pogotovo ne da ga plaćam.

Procesiran sam danas za preorder S25+ a stiže do četvrtka. Meni što dolazim sa iphone 12 mini se sve tu dopada sada. Procesor SD Elite brz u single core, ekran 120Hz, svetlina dobra na suncu i baterija neće večno biti prazna čim dva sata koristim. Sviđa mi se tih 512 storage jer sad već ne držim ni mailove ni snimke ni starije slike na tel jer nema dosta mesta. Postao je sve više dumb phone i laguje tastatura i da li namerno ili zbog OS nadogradnji koje idu glatko sa novijim čipovima na umu, sve više se oseća da nije više lagodno. A presudilo je što se mnogo greši na tastaturi. Tu bi AI plaćao subskripciju da mi pegla u letu kucanje. 10$ vredi mesečno feature.

Danas sam cackao S25 ultra...majko moja kakva propast.

Ono nije S25 ultra, ono je vise A55+ mega/giga...

Poslednji Note kojeg sam imao je bio Note 10 Plus, Snapdragon...koliko je dizajn otisao u kanal od tog telefona do sad, to je neverovatno.

Sto se mene tice, ja cu ga sigurno preskociti.

Pozdrav
Juce sam narucio s25 preorder i zanima me da li neko zna kako da dobijem punjac koji ide na poklon? Koliko sam video trebao sam jos 25-og januara da se prijavim za event na samsung member aplikaciji a posto nisam da li neko zna kako mogu to da ispunim i da li mogu od nekog ko je bio prijavljen da prosledim e mail ili sta vec treba

Pozdrav
Juce sam narucio s25 preorder i zanima me da li neko zna kako da dobijem punjac koji ide na poklon? Koliko sam video trebao sam jos 25-og januara da se prijavim za event na samsung member aplikaciji a posto nisam da li neko zna kako mogu to da ispunim i da li mogu od nekog ko je bio prijavljen da prosledim e mail ili sta vec treba
Kasnis.

Pozdrav
U principu su prevaranti (mislim na Samsung).Ja sam pokusavao danima da se prijavim sa Samsung nalogom za "event" i danima sam dobijao istu gresku da postoji problem i da pokusam kasnije.Na kraju sam se prijavio obicnim mailom i kao "obican" korisnik,gde na kraju ni na tu prijavu nisam dobio nikakvo obavestenje na mail.
Par dana nakon 'event-a" sam na Samsung cetu pitao za pravo na punjac,imajuci u vidu da sam danima pokusavao da se prijavim i prilozio i gresku koja mi je izlazila i da sam se prijavio na kraju kao obican korisnik..govoreci da nije moj problem i greska sto njima to ne radi,ali sam dobio odgovor da nemam pravo (u smislu,ne zanima ih) :)Jednom recju..banda:mad:

Evo malo Geekbencha s23 VS s25U, nisam neki fan sintetičkih benchnarka i kad ih radim ne zezam se sa restartovanjem, čišćenjem memorije bla bla. Ako radim benchmark uvek volim da vidim šta mašina može da uradi za mene u mom korišćenju.
Ovo otkidanje jadnog s23 je zasluga Snapdragona nema veze sa Sasmungom realno, opet kul je videti ovoliku razliku.

Prilozi

• Screenshot_20250206_184408_Geekbench 6.jpg
    Screenshot_20250206_184408_Geekbench 6.jpg
    30.2 KB · Pregleda: 122
  • screenshot_20250206_184438_geekbench_6.jpg
    screenshot_20250206_184438_geekbench_6.jpg
    28.2 KB · Pregleda: 87
  • Screenshot_20250206_200439_Geekbench 6.jpg
    Screenshot_20250206_200439_Geekbench 6.jpg
    68.1 KB · Pregleda: 69
  • screenshot_20250206_200436_geekbench_6.jpg
    screenshot_20250206_200436_geekbench_6.jpg
    62.9 KB · Pregleda: 143
U principu su prevaranti (mislim na Samsung).Ja sam pokusavao danima da se prijavim sa Samsung nalogom za "event" i danima sam dobijao istu gresku da postoji problem i da pokusam kasnije.Na kraju sam se prijavio obicnim mailom i kao "obican" korisnik,gde na kraju ni na tu prijavu nisam dobio nikakvo obavestenje na mail.
Par dana nakon 'event-a" sam na Samsung cetu pitao za pravo na punjac,imajuci u vidu da sam danima pokusavao da se prijavim i prilozio i gresku koja mi je izlazila i da sam se prijavio na kraju kao obican korisnik..govoreci da nije moj problem i greska sto njima to ne radi,ali sam dobio odgovor da nemam pravo (u smislu,ne zanima ih) :)Jednom recju..banda:mad:
I ja sam se bio prijavio peeko Memners app i doboio obavestenje ds ce me obavestiti o dlsjim koracima, nikad nista nisam dobio. Svakako nisam ni porucivao telefon, ali su ocigledno ispali da kazem bas to sto si naveo...

Razvalio ga je realno. Pitanje je samo kako ce da se SD Elite for Galaxy ponasa u radu, zato sam i resio da sacekam april/maj da vidim da li vredi prelaska sa S24U + tada ce biti jos boljih promocija. S25+ pravi i bolje rezultate u testovima od S25U😊
Evo malo Geekbencha s23 VS s25U, nisam neki fan sintetičkih benchnarka i kad ih radim ne zezam se sa restartovanjem, čišćenjem memorije bla bla. Ako radim benchmark uvek volim da vidim šta mašina može da uradi za mene u mom korišćenju.
Ovo otkidanje jadnog s23 je zasluga Snapdragona nema veze sa Sasmungom realno, opet kul je videti ovoliku razliku.

A najzesce je sto ljudi kada vide male brojeve misle da je to lom. A on siroma krivi sasiju koliko je dobar i jos moze da sluze. Ljudi koriste srednju klasu i radi im u fullu a gde ces flagship od pre 2 god da radi lose. Jedino da ga ubiju, no ja bi mu zvekno CFW i onda bi tek jos on prodisao. Naravno kada mu istekne garancija :)
S25 *** 2 generaciji noviji i jeste za ocekivati sto se tice CPU-a, a to sto ovaj iza njega ima sve pa cak i po meni korisniju 10x kameru, to je nesto drugo 👀 😁

-"Swipe" na dole bilo gde na ekranu ne pokazuje više prvi red quick panel-a nego samo notifikacije🤦‍♂️
Zar to nije ono u panel settings pa "together" i onda radi to sti kazes? Ili nisam skapirao :)

Danas sam cackao S25 ultra...majko moja kakva propast.

Ono nije S25 ultra, ono je vise A55+ mega/giga...

Poslednji Note kojeg sam imao je bio Note 10 Plus, Snapdragon...koliko je dizajn otisao u kanal od tog telefona do sad, to je neverovatno.

Sto se mene tice, ja cu ga sigurno preskociti.
Kako su ukusi razliciti, ja sam samo otvorio i izvadio iz kutije , jako dobro lezi u ruci i jako dobar prvi osecaj kako deluje u ruci, oseti se i razlika u tezini. Videcemo kad ga upalim i krenem koristiti, ali mislim da ce posle par dana jedina razlika biti sto ce pisati s25 umesto s23😃

Prilozi

• 20250207_075422.jpg
    20250207_075422.jpg
    135.8 KB · Pregleda: 130
  • 20250207_075427.jpg
    20250207_075427.jpg
    179.2 KB · Pregleda: 130
Ne znam čime su koleginice zadovoljne kada je prednja kamera očajna. Juče probah par fotki na s25 pored prozora ne može da se izbori sa dinamikom. Znamo da je u low light užas, ali ovo je gore od pxl2, 3 koji su bili pojam za selfie u to doba.
Znaci kamera je losa? Da li se ovo odnosi samo na selfi kameru (totalno nebitna za mene) ili i na main kameru, ja razmisljam da Pixel 8 zamenim sa S25, dimenzije mi odgovaraju na Samsungu zato sam preskocio P9. Ali ako je takva situacija nista onda od S25.

Da li se zna kad mozemo ocekivati Benchmarkovu recenziju S25, sto obicnog sto ultra?

^ od danas bi trebalo zvanično da krene prodaja , mislim da se to čekalo. Znači za vikend ... Narednih dana verovatno.

Ja juce cackao kod svastike S25, na prvi utisak nekako mnogo lagan telefon. Sve ostalo, isto kao zenin S24.

Pa meni se svidjaju, imaju nekako lep kontrast na sivu boju telefona. To mi je vise subjektivna stvar, da li je bolje sa njima ili bez, nije toliko bitno, kamera je ista, mada deluje na prvi pogled da je na S25 za nijansu bolja, verujem zbog boljeg procesora i sistema.

Nazad
Vrh Dno