Bio bi im pun pogodak da već jednom ponude ultru sa manjim i ultru plus sa većim ekranomPazi i apple i google su se opametili po tom pitanju i pogledaj im razlike između manjeg i većeg pro modela. Nadam se da će i gospoda iz samsunga konačno da se pomere
A koliko realno ljudi kupuje Ultru zbog toga? To je niche tržište ljudi, kao što oni koji kupuju Asus rade to zbog manje veličine. Verujem da jako mali broj ljudi Ultru kupuje zbog S-Pen i samim tim bih je izbacio i spojio modele S+ i Ultra u jedan model.Pa slažem se ja, ali nema tu ništa novo da izmisle
Još se Ultra zbog olovčice najviše i razlikuje od konkurencije...
Prodaja S25 i iPhone 16 sigurno nije "pola prodaje" kod operatera. Pre su oni najjeftiniji.Toliko "dobro" se prodaju telefoni da Yettel i drugi počinju da ih nude na 36 rata .... Drugar koji radi u A1 kaže da je prodaja više nego prepolovljena .
(Verovatno svi čekaju S25 i iPhone 16)
😳😬 ... Kriza definitivno a cene u nebo otišle
To ce da bude prelazak i razna poboljsanja (ako se uzme ultra). Verovatno januar, ako ga ne prebace jos pre zbog jednog drugog proizvodjaca.Imam galaxy note 8,,Kad se ocekuje da izadje na trziste s25,,vreme je za promenu
Nekad sam se divio ljudima sa takvim stavom i "govorom" al sve vise i sam postajem takav. S23 mama i dan danasOvo će biti četvrti put da kažem:
"Neka ga S21U još ovu godinu."
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari