Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Ne znam što ne stave bar za Ultra model 65W, ionako te punjače i brzine valjaju godinama sa Galaxy Book laptopovima :)

EP-TA865 (65W PPS - 20V/3.25A)

Poslednja izmena:
@Stock ne razumem ovakav nacin favorizovanja nekog modela...malo li je što samo oni imaju snap za svaki region. Nismo ni mi ostali šuntavi što hoćemo manje telefone.

Pa moraju nekako sa naprave razlike između modela :)

Pazi i apple i google su se opametili po tom pitanju i pogledaj im razlike između manjeg i većeg pro modela. Nadam se da će i gospoda iz samsunga konačno da se pomere

Pa i kod njih ima razlike u brzini punjenja ...

Bez da me pogrešno razumeš ali to što će neki telefon 5-7 minuta da mi se brže napuni 0-100% pri tim jadnim snagama mi je značajno kao i voda na Plutonu. Dovoljno je što nas sve vuku za nos ovim brzinama dok kinezi cepaju 100+W već neki niz godina

Poslednja izmena:
Pa slažem se ja, ali nema tu ništa novo da izmisle :)
Još se Ultra zbog olovčice najviše i razlikuje od konkurencije...

Meni deluje da ce ovo biti brže punjenje nego na s24 tj. do sad, i da ce non stop biti konstantna brzina, a ne samo periodično kako je sada, al mozda grešim.

Pazi i apple i google su se opametili po tom pitanju i pogledaj im razlike između manjeg i većeg pro modela. Nadam se da će i gospoda iz samsunga konačno da se pomere
Bio bi im pun pogodak da već jednom ponude ultru sa manjim i ultru plus sa većim ekranom

Pa slažem se ja, ali nema tu ništa novo da izmisle :)
Još se Ultra zbog olovčice najviše i razlikuje od konkurencije...
A koliko realno ljudi kupuje Ultru zbog toga? To je niche tržište ljudi, kao što oni koji kupuju Asus rade to zbog manje veličine. Verujem da jako mali broj ljudi Ultru kupuje zbog S-Pen i samim tim bih je izbacio i spojio modele S+ i Ultra u jedan model.

Zadovoljice apsolutno sve potrebe ukoliko na fotografiji nista ne mrda. I fotografije ce biti fenomenalne. Ako hoces da slikas klince kako se igraju iPhone/Pixel. Samo zbog toga trpim Pixel :)

Ništa dobro za potrošače se ne može očekivati , Samsung će pratiti "trend" rasta cena ... Gledam iPhone 16 Pro Max kod operatera i konačno je pređena " magična barijera " od 2.000e 🙄😳 ...

^ da 256gb , 512gb je 235k za keš . Taman do februara , u preorderu će S25U biti (po ovome - prate se ) preko 200k u omptimističnoj varijanti , iskreno mislim da ovo prevazilazi granice zdravog razuma .

Ne diže apple cene nego trgovci. A1 koji je bio najjeftinije pretplate, telefoni sad je isti kao i ostali.

Не верујем да ће S25U ићи преко 200К. Очекивао сам то од 24 серије, али кад они нису верујем да ће и ова предстојећа бити до 190К,што је опет много.

^ ... Pa ako su verzije od 256gb po ovoj ceni sada , nisam optimista 🤔
(Oficijelne prodavnice)

Screenshot_20240922_201735_Samsung Internet.jpgScreenshot_20240922_201833_Samsung Internet.jpg

Potrebno je preskočiti kupovinu jednu godinu, masovno, i videli biste kako se akcije i popusti gomilaju, a ne ovako, samo kuknjava o tome kako su telefoni preskupi a gomila ljudi je u fazonu "daj daj...da Bog da mi preselooo..."

Toliko "dobro" se prodaju telefoni da Yettel i drugi počinju da ih nude na 36 rata .... Drugar koji radi u A1 kaže da je prodaja više nego prepolovljena .
(Verovatno svi čekaju S25 i iPhone 16)
😳😬 ... Kriza definitivno a cene u nebo otišle

Toliko "dobro" se prodaju telefoni da Yettel i drugi počinju da ih nude na 36 rata .... Drugar koji radi u A1 kaže da je prodaja više nego prepolovljena .
(Verovatno svi čekaju S25 i iPhone 16)
😳😬 ... Kriza definitivno a cene u nebo otišle
Prodaja S25 i iPhone 16 sigurno nije "pola prodaje" kod operatera. Pre su oni najjeftiniji.

Trenutne cene (a tu posebno mislim na A1) su konačno postale idiotske, više se isplati kupiti kreditnom karticom u prodavnici nego kod operatera, posebno dok gotovo kompletna klasična telefonija (gro zarade) umire.
Tako da razumem zašto su povećali cene ali ovo je pucanje u stopalo - mobilni uredjaj je preduslov da se koriste usluge, čak i da se uzme veći paket.

Ovo će biti četvrti put da kažem:

"Neka ga S21U još ovu godinu."

Ima tema na forumu o digitalnoj zavisnosti, pisao sam tu nesto. Zadnjih par godina sam smanjio korišćenje na sat dnevno, maks sat ipo, i nemam vise potrebu da menjam telefon na godinu ili dve. Jednostavno ne vuče me. Rado bih npr kupio sledeći Vivo X200, ali videćemo. Ovaj dizajn S25U, ovo je za mene jezivo, kao neki iz Honor X serije.

Nazad
Vrh Dno