Šta je novo?

Samsung Galaxy S25

Galaxy-S25-5K1-1420x799.webp

Pa drške i dugme oko ekrana u kombinaciji sa "idealnom veličinom telefona" je bila višegodišnja mantra epl korisnika...
Naravno sve su to zaboravili i prekopirali android konkurenciju :D

S25.png

Apple korisnici prekopirali android konkurenciju? Ooook.

Samo da S25 ima jos bolju bateriju od S24 i prekopira brzo punjenje od android konkurencije i ne treba nista vise.

Samo da S25 ima jos bolju bateriju od S24 i prekopira brzo punjenje od android konkurencije i ne treba nista vise.
I cip da je efikasniji i bomba.

Ovo izgleda ko preslikani s24 i s24+ , meni se svakako svidja samo da upgrejd ne bude samo soc, posto me zanima s25 i s25+.

Pogledaj na šta liče npr. LG G2 i iPhone 5S iz 2013 god. pa javi rezultate, a imaš i gomilu intervjua Džopsa u kojima kaže da niko ne želi velike telefone i ismeva samsung note seriju zbog veličine displeja :)

Danas svi flagship telefoni 6-7" sa naglašenim što manjim ivicama, a male i kompaktne telefone "sa savršenim dimenzijama" gotovo da niko ne proizvodi ...

Svi sve i svako svakog kopira (npr. iPhone 16 vs Sony) jer više i nemaju šta novo da ponude jer su klasični telefoni (izuzimamo fold telefone) dostigli neki max u veličini i inovacijama...

Poslednja izmena:
Imao sam i G2, i 5s. Sta je Jobs govorio pre 20 godina isto je validno sta su govorili za PC pre 50, znaci 0.

Recimo sta je meni bitno:
Umesto da prave tanje telefone i time se hvale mogu da stave vecu bateriju er se retko ko zali na debljinu telefona, a baterije su realno problem, pogotovo posle godinu-dve upotrebe.
Brzina punjenja (Samsung), ne smeta im nista da omoguce opciju od 75/100W pa ko zeli moze da puni brzo, a ko zeli da mu baterija duze traje, moze da uzme sporiji punjac.
Dugotrajnost gde ne moram da menjam telefon posle dve godine zbog updatea/baterije koja je neupotrebljiva/pregrevanja/itd.

Iz gore razloga se nadam da nece zeznuti S25 :).

I to sa debljinom i velikom baterijom kod flagship telefona je davno prepričana priča - zaboravi :)

16ice navodno imaju laksi pristup bateriji nego prethodni, valjda zbog EU regulative. Generalno su i proizvodjaci uvideli da niko vise ne menja telefone na po 2 godine kao nekada, pa im se vise isplati da im kakvu takvu podrsku daju (7 godina u slucaju Pixela i Samsunga) i da servisnu mrezu debelo naplate po pitanju rezervnih delova (baterija).

Kao posledicu nazalost, to ce imati sve vece davanje 'na kasicicu' noviteta - znaci ko hoce 60W punjenje, pazari nov telefon, pa sledece godine...100W ko zeli, morace taj... ko zeli primetno veci kapacitet baterije, opet novi telefon, itd. Ko zeli manji telefon sa specifikacijama kakva je ultra od pre 2 godine imala, morace S27 obican, itd itd.

Jednostavno vise ne znaju odakle da izvuku lovu, jer androidi ne 'trokiraju' vec godinama (iako narod misli da to jeste slucaj, cesce je do baterije koja je na izmaku i nema snage da gura..a zamene nema)..a servise niko zivi nece samsungu da placa sto nude.

Najveca dilema je dal ce S25 imati SD procesor?
Ako hoce onda vredi sacekati kraj Januara.

^ ako to urade oni su ******. Jednostavno neće da gube zaradu zbog snapdragon i ako su kupci nezadovoljni.

^ većina korisnika zadnjih godina sigurno zna jer i YT review to naglašavaju, posebno oko premijum modela.

Mozda isti fazon kao sa S24 serijom... Ultra ima zmaja ostali one apence. No ja sam zadovoljan i tako jer ciljam Ultru da uzmem, no opet nije ok da ostavljamo bolje perfo. na stolu koje nudi zmaj 🤷‍♂️

Ja iskreno ciljam obican S25 jer mi odgovara njegova velicina...Ultra mi je mnogo velika i glomazna!

Odvratno, ko točak od fergusona! Na foldu 6 mislim da mi je to i najodbojnije od celog dizajna

Au koliko malo "hajpa" i očekivanja od S25U .... Kad svi dobiju One UI 7.0 zapitaćemo se koja je to bitna razlika između S22U/S23U/S24U/S25U 🙄🤔 ... (razumeću ljude sa S22U (exynos) da pređu na S25U )

Mene interesira da li će napokon staviti nove kamere u običnu S seriju? Da napravim downgrade sa Ultre...

Kontam da za Samsung treba linkovati brzine punjenja kad dođe do nekih promena, verovatno bi uštedeli par stotina postova na forumu!

Nazad
Vrh Dno