tozovac
Čuven
- Učlanjen(a)
- 07.03.2003
- Poena
- 755
Зар ниси добио уз телефон?Sutra ću otići da kupim neki C kabl, mrzi me sad da idem.
Зар ниси добио уз телефон?Sutra ću otići da kupim neki C kabl, mrzi me sad da idem.
Наравно.Cenim da je Apple adapter skroz okej.
Koristim apple adapter od 12mini za punjenje s24Pogledajte prilog 488586 Ja to nisam ni provalio. Prso sam. 😆
Hvala, brate. Cenim da je Apple adapter skroz okej.
Da li moze ovim da se poremeti onda da primi update kada izadje novi ui7 sa popravkom, tj sa novim FW-om ? Ilic e samo ovo da obise i prijavice update sledeci normalno?@DarthVader odradi ovako
A zasto nisi,sta imas to odlagati,kasnjje i prije ces ga instalirati ipalk,meni na s24 se baterija definitivno brze prazni posle azuriranja,al to sam tek primjetio 7 dana posle,al sta je tu je,valjda poprave ispravkama i to.Ja jos nisam instalirao update, ne znam kako da obrisem instalciju sa tel. Iskace mi povremenio da ceka instalaciju. Izgleda da to ne moze na lak nacin da se uradi.
Pisem ti gore,nemoj to raditi,instaliraj uppdate i zavrsi tu pricu.Da li moze ovim da se poremeti onda da primi update kada izadje novi ui7 sa popravkom, tj sa novim FW-om ? Ilic e samo ovo da obise i prijavice update sledeci normalno?
Meni je ovo maksimum sa S24U 6.1, nikad nisam imao preko 6h SOT-a. Mada izgura od 6 ujutru do 11 uveče uz prosek od 4h SOT-a.S24U , prilično loše trajanje baterije sa UI7.0 😏 ... 95% na WIFI
Pogledajte prilog 488628Pogledajte prilog 488629
VIdim da ljudi prijavljuju neke probleme pa zato oklevam da instaliram.A zasto nisi,sta imas to odlagati,kasnjje i prije ces ga instalirati ipalk,meni na s24 se baterija definitivno brze prazni posle azuriranja,al to sam tek primjetio 7 dana posle,al sta je tu je,valjda poprave ispravkama i to.
Pisem ti gore,nemoj to raditi,instaliraj uppdate i zavrsi tu pricu.
Sacekacu.^ Sačakaj verziju BYD9
Razmišljam da ga furam bez maske... Prelep osećaj u ruci.
Андроид 16 улази у финалну/стабилну фазу самсунг још није избацио андроид 15. БјутифулInstalirao, nista posebno. ja ne vidim razlog uopste sto su izbacili UI 7. Bemisleno je.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari