Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

S24U , prilično loše trajanje baterije sa UI7.0 😏 ... 95% na WIFI

Screenshot_20250417_223741_Device care.jpgScreenshot_20250417_223748_Device care.jpg

Ja jos nisam instalirao update, ne znam kako da obrisem instalciju sa tel. Iskace mi povremenio da ceka instalaciju. Izgleda da to ne moze na lak nacin da se uradi.

Prilozi

• Screenshot_20250418_085040_Samsung Notes.jpg
    Screenshot_20250418_085040_Samsung Notes.jpg
    53 KB · Pregleda: 64
Жели неко да напише шта је толико револуционално у Уи 7 што се чека месецима? Краће трајање батерије?

Ja jos nisam instalirao update, ne znam kako da obrisem instalciju sa tel. Iskace mi povremenio da ceka instalaciju. Izgleda da to ne moze na lak nacin da se uradi.
A zasto nisi,sta imas to odlagati,kasnjje i prije ces ga instalirati ipalk,meni na s24 se baterija definitivno brze prazni posle azuriranja,al to sam tek primjetio 7 dana posle,al sta je tu je,valjda poprave ispravkama i to.
Da li moze ovim da se poremeti onda da primi update kada izadje novi ui7 sa popravkom, tj sa novim FW-om ? Ilic e samo ovo da obise i prijavice update sledeci normalno?
Pisem ti gore,nemoj to raditi,instaliraj uppdate i zavrsi tu pricu.

@DarthVader ponistice to sto si skinuo i normalno ce pokazati sledeci update koji je na redu da se skine. Mozes odlagati sve do nekog veceg apdejta, ukoliko je "obican" security, najverovatnije je da ga mozes preskakati.

Poslednja izmena:
Lepo radi Sedmica za sada, zadovoljan sam. Baterija mi je manje više ista. Generalno je ceo interfejs fluidniji i sa zada nisam imao situacije da zaštuca animacija ili nešto. Primetio dam da ove dve igre koje već godinama unazad igram (Top Eleven i CSR2) rade fluidnije tj stalno su na 60 frejma ili više. Ranije je to bilo drugačije. Jednom ih upalim pa bude glatko, sledeći put padaju frejmi itd. Jedini bug koji sam za sada primetio je da na lock screenu zabode sat tj podesio sam određeni font, veličinu sata i 3 vidžeta odmah ispod sata i kada otključavam telefon taj sat se pojavi na sredini ekrana, drastično smanjen a vidžeti u istoj veličini ispod sata.

A zasto nisi,sta imas to odlagati,kasnjje i prije ces ga instalirati ipalk,meni na s24 se baterija definitivno brze prazni posle azuriranja,al to sam tek primjetio 7 dana posle,al sta je tu je,valjda poprave ispravkama i to.

Pisem ti gore,nemoj to raditi,instaliraj uppdate i zavrsi tu pricu.
VIdim da ljudi prijavljuju neke probleme pa zato oklevam da instaliram.

Dva dana je možda malo ali hajde prvi utisci.
S24 Plus, 512 gb je zmaj, prava aždaja.
Možda je čak za nijansu i brži od mog 13 Pro Max.
Ekran je savršenstvo, ne mogu ga porediti sa ajfonom jer je 13 Pro Max značajno stariji i ne bi bilo fer poređenje.
Uživanje je surfovanje na netu, zvučnici prejaki.
Sve izuzetno brzo. Kamera odlična ali nekako mi više odgovara ajfonova, iskren da budem.
S24 Plus je zaista odličan, odličan telefon.

Razmišljam da ga furam bez maske... Prelep osećaj u ruci.

Ja ga furam bez maske evo 8 meseci. Ni tačkicu jednu nema a osećaj prelep. Pazi samo kad bude zima i suve ruke, hoće ponekad da kliska.

Sad mi samo izlazi na TikToku Galaxy Buds 3 Pro jer razmišljam da ove godine kupim AirPods Pro 2.
Samo malo na TikToku mi to izlazi za Samsung slušalice kad surfujem sa S24+.
Čoveče, ježim se nekad koliko nas špijunira telefon...
Jeste, stoji da su Galaxy Buds 3 Pro mlađe poprilično ali vidim da na skoro svim testovima pobeđuju AirPods 2 Pro.
I jeftinije su pride.

Sve je bolje na androidu. Žao mi je tabora sa iOs jer ne znaju šta propuštaju samo zato što im se vidi ringla kada razgovaraju sa nekim. Elem. I dalje nemam update na OneUi 7. Kod mene je uae byd8 verzija software-a :-(

Jel si kod neke naše mreže kupio taj model? One UI 7.0 mi inače prirasta srcu. Baš glatko radi sa S24+. Mislim da mi je ovo rekord i što se baterije tiče. Jeste sve bilo u kući na WiFi ali opet neverovatan SoT.

Screenshot_20250420_171555_Device care.jpg

Nazad
Vrh Dno