Bas vala jeftina kopija iOSa. Na S24U 6.1 sam presao sa Pixel 8 pro i bas mi je prijalo jer je Pixel nevidjeno stur sa podesavanjima. Medjutim, sa OneUI7, mi je gori od Pixela sada(quick settings). Kameru da ne pominjem.Oko čega se vi opterećujete. 😀
Kao da dobijate nešto neverovatno korisno prelaskom na OneUI 7, a ne jeftinu kopiju iOS-a. 🙂
Pa to je vec nesto sto mi se i ne dopada ukudanje ikona. Lici mi na MS, sve sto su dohvatili da unapredjuju a bilo je dobro upropastili su, Ne bih da se zeznem ali me maltretira ilzazi mi obavesttenje da je skinuo update i da ceka instanalaciju. Ima li nacinca da prekinem to zlostavljanje, pa ako se odluicim da ga pustim da instalira neka instalira?@DarthVader
Zavisi koliko ti smeta ukidanje/premeštanje nekih elemenata UI-a , status bar je dodatno osiromašen ikonama pa polako gubi smisao a search bar premešten dole. Baterija je ista kao pre na S24U nakon 5 dana učenja , kamera ista itd...
Posle apdejta na UI7.0 AJOJ ... doduše tek drugo punjenje / uči ... Ali 4-5h SOT plafon iako sam uradio hard reset iz rikaverija i sve ispočetka instalirao.
Uporedo S25U i A56 sa UI7.0 iste aplikacije isto korišćenje , trajanje baterije na A56 bar za 40% bolje .
Jedino da onemogućiš software update preko ADB komandi. Možeš ga i instalirati , valjda će ( nadam se ) pod pritiskom korisnika omogućiti vraćanje na stari izgled ui-a preko quickstar good lock modula.Pa to je vec nesto sto mi se i ne dopada ukudanje ikona. Lici mi na MS, sve sto su dohvatili da unapredjuju a bilo je dobro upropastili su, Ne bih da se zeznem ali me maltretira ilzazi mi obavesttenje da je skinuo update i da ceka instanalaciju. Ima li nacinca da prekinem to zlostavljanje, pa ako se odluicim da ga pustim da instalira neka instalira?
Jedino da onemogućiš software update preko ADB komandi. Možeš ga i instalirati , valjda će ( nadam se ) pod pritiskom korisnika omogućiti vraćanje na stari izgled ui-a preko quickstar good loc
Jesi zadovoljan kako radi???
Jesam i to 2× od nove god.😁 ... I A56 sam koristio dok S24U nije dobio UI7.0.Pa zar ti nisi skoro kupio nov s24u?😅
Kod mene je exy^^ SD ili Exy? Pitam jer je meni S24+ bez bagova i jednako odličan SoT na 7.0 kao i pre njega.
Drugar sa S24U već naleteo na bag da neki media player zabode, komande više ne rade i telefon počne da se greje... Samo reset pomaže.
Očigledno je rulet pa kako ko prođe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari