Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Valjda će brzo pustiti zakrpu za nas koji smo već instalirali...

Oko čega se vi opterećujete. :D
Kao da dobijate nešto neverovatno korisno prelaskom na OneUI 7, a ne jeftinu kopiju iOS-a. :)
Bas vala jeftina kopija iOSa. Na S24U 6.1 sam presao sa Pixel 8 pro i bas mi je prijalo jer je Pixel nevidjeno stur sa podesavanjima. Medjutim, sa OneUI7, mi je gori od Pixela sada(quick settings). Kameru da ne pominjem.

Ja se samo nadam da Google neće krenuti istim smerom kao Samsung, to jest da kopira kineski sw koji kopira apple sw..
ako se to na kraju desi, onda je najbolje preći na apple i to je to

Ја још не видех "озбиљан баг" на UI 7...
Срамота ме што имам Самсунг телефон шта раде.
Иначе, колико год ми се не свиђао изглед и функционалност новог система, стварно је флуидан ненормално, и то није класичан пласибо ефекат после новог ажурирања.

Oneplus 13 mi nekako ide na oko... A i ovaj vivo što reklamiraju.... Ali ne želim da kupim impulsivno dok ne isprobam negde. Samsung ui je perfktno ispoliran i sa opcijama doveden do savršenstva. S24u radi kao zmaj. Pravi powerhouse. Ne vidim mu alternativu u samsung modelima. S25u ni pod razno. Ajd da čekam taj oneUi7 da vidimo te promene

NIsam jos siguran da li da instaliram na s24u, vidim nekima se svidja nekima opet ne. Izgled je po meni nenakindjuren sto mi je ok. Ono sto me zanima je bat i kako to radi sve.
Meni je izgled windows phone sistema bio vrh, bas sistem za tel. Ovi nasarani andoridi su mi nekako previse. Dokle god radio fluidno i brzo ok je sada izgleda UI-a je subjektivna stvar

@DarthVader
Zavisi koliko ti smeta ukidanje/premeštanje nekih elemenata UI-a , status bar je dodatno osiromašen ikonama pa polako gubi smisao a search bar premešten dole. Baterija je ista kao pre na S24U nakon 5 dana učenja , kamera ista itd...

Posle apdejta na UI7.0 AJOJ ... doduše tek drugo punjenje / uči ... Ali 4-5h SOT plafon iako sam uradio hard reset iz rikaverija i sve ispočetka instalirao.
Uporedo S25U i A56 sa UI7.0 iste aplikacije isto korišćenje , trajanje baterije na A56 bar za 40% bolje .

Takodje isti sot mogu da izvucem na s24 ultra bez hard reseta. Naravno da na novim modelima je bolja baterija trenutno, za godinu dana ce da bude katastrofa kao i sa svim ostalim modelima, klasika.

@DarthVader
Zavisi koliko ti smeta ukidanje/premeštanje nekih elemenata UI-a , status bar je dodatno osiromašen ikonama pa polako gubi smisao a search bar premešten dole. Baterija je ista kao pre na S24U nakon 5 dana učenja , kamera ista itd...
Pa to je vec nesto sto mi se i ne dopada ukudanje ikona. Lici mi na MS, sve sto su dohvatili da unapredjuju a bilo je dobro upropastili su, Ne bih da se zeznem ali me maltretira ilzazi mi obavesttenje da je skinuo update i da ceka instanalaciju. Ima li nacinca da prekinem to zlostavljanje, pa ako se odluicim da ga pustim da instalira neka instalira?

Posle apdejta na UI7.0 AJOJ ... doduše tek drugo punjenje / uči ... Ali 4-5h SOT plafon iako sam uradio hard reset iz rikaverija i sve ispočetka instalirao.
Uporedo S25U i A56 sa UI7.0 iste aplikacije isto korišćenje , trajanje baterije na A56 bar za 40% bolje .

Pa zar ti nisi skoro kupio nov s24u?😅

Pa to je vec nesto sto mi se i ne dopada ukudanje ikona. Lici mi na MS, sve sto su dohvatili da unapredjuju a bilo je dobro upropastili su, Ne bih da se zeznem ali me maltretira ilzazi mi obavesttenje da je skinuo update i da ceka instanalaciju. Ima li nacinca da prekinem to zlostavljanje, pa ako se odluicim da ga pustim da instalira neka instalira?
Jedino da onemogućiš software update preko ADB komandi. Možeš ga i instalirati , valjda će ( nadam se ) pod pritiskom korisnika omogućiti vraćanje na stari izgled ui-a preko quickstar good lock modula.

Dobio na poklon od firme da biram telefon.
Bukvalno od Xiaomi 15 do Jabuke 16 PM.
Izabrao sam Samsung S24 Plus 512 GB.
Već god dana sam na Apple a pre toga sve Xiaomi. Nadam se da sam dobro odabrao. ☺️

@DarthVader
Sve radi perfektno osim VoLTE ( nedostupan sam kad me zovu sa fiksnog ), što može biti i do mreže ali je radilo pre apdejta . Olstalo je sve skoro pa isto kao na UI 6.1.

Očekivano , biće toga još u prvo vreme .... otprilike je ovo što dobismo beta 7 a ne prava i puna stabilna verzija.

Slažem se sa ostalima za bateriju.Jeste slabije posle ovog ažuriranja
S24+

^^ SD ili Exy? Pitam jer je meni S24+ bez bagova i jednako odličan SoT na 7.0 kao i pre njega.

Drugar sa S24U već naleteo na bag da neki media player zabode, komande više ne rade i telefon počne da se greje... Samo reset pomaže.

Očigledno je rulet pa kako ko prođe.

^^ SD ili Exy? Pitam jer je meni S24+ bez bagova i jednako odličan SoT na 7.0 kao i pre njega.

Drugar sa S24U već naleteo na bag da neki media player zabode, komande više ne rade i telefon počne da se greje... Samo reset pomaže.

Očigledno je rulet pa kako ko prođe.
Kod mene je exy
Ostalo radi sve super .Jedino to za bateriju što sam primetio

I kod meme isto Exy, znači nije ni tu razlika.

Razmišljam da ga furam bez maske... Prelep osećaj u ruci.
Sad podesio sitnice tipa YouTube Premium, TikTok, Instagram, Spotify.
Svakako mi je sekundarni fon nego sam hteo da furam i Pro Max i S seriju, hahaha. 😁 Skroz sam odvikao od Androida.
Sutra ću otići da kupim neki C kabl, mrzi me sad da idem.
Ne mogu da odlučim ali mislim da je malo bolja kamera na mom primarnom 13 Pro Max.

Nazad
Vrh Dno