Bas vala jeftina kopija iOSa. Na S24U 6.1 sam presao sa Pixel 8 pro i bas mi je prijalo jer je Pixel nevidjeno stur sa podesavanjima. Medjutim, sa OneUI7, mi je gori od Pixela sada(quick settings). Kameru da ne pominjem.Oko čega se vi opterećujete.
Kao da dobijate nešto neverovatno korisno prelaskom na OneUI 7, a ne jeftinu kopiju iOS-a.![]()
Pa to je vec nesto sto mi se i ne dopada ukudanje ikona. Lici mi na MS, sve sto su dohvatili da unapredjuju a bilo je dobro upropastili su, Ne bih da se zeznem ali me maltretira ilzazi mi obavesttenje da je skinuo update i da ceka instanalaciju. Ima li nacinca da prekinem to zlostavljanje, pa ako se odluicim da ga pustim da instalira neka instalira?@DarthVader
Zavisi koliko ti smeta ukidanje/premeštanje nekih elemenata UI-a , status bar je dodatno osiromašen ikonama pa polako gubi smisao a search bar premešten dole. Baterija je ista kao pre na S24U nakon 5 dana učenja , kamera ista itd...
Posle apdejta na UI7.0 AJOJ ... doduše tek drugo punjenje / uči ... Ali 4-5h SOT plafon iako sam uradio hard reset iz rikaverija i sve ispočetka instalirao.
Uporedo S25U i A56 sa UI7.0 iste aplikacije isto korišćenje , trajanje baterije na A56 bar za 40% bolje .
Jedino da onemogućiš software update preko ADB komandi. Možeš ga i instalirati , valjda će ( nadam se ) pod pritiskom korisnika omogućiti vraćanje na stari izgled ui-a preko quickstar good lock modula.Pa to je vec nesto sto mi se i ne dopada ukudanje ikona. Lici mi na MS, sve sto su dohvatili da unapredjuju a bilo je dobro upropastili su, Ne bih da se zeznem ali me maltretira ilzazi mi obavesttenje da je skinuo update i da ceka instanalaciju. Ima li nacinca da prekinem to zlostavljanje, pa ako se odluicim da ga pustim da instalira neka instalira?
Jedino da onemogućiš software update preko ADB komandi. Možeš ga i instalirati , valjda će ( nadam se ) pod pritiskom korisnika omogućiti vraćanje na stari izgled ui-a preko quickstar good loc
Jesi zadovoljan kako radi???
Jesam i to 2× od nove god.😁 ... I A56 sam koristio dok S24U nije dobio UI7.0.Pa zar ti nisi skoro kupio nov s24u?😅
Kod mene je exy^^ SD ili Exy? Pitam jer je meni S24+ bez bagova i jednako odličan SoT na 7.0 kao i pre njega.
Drugar sa S24U već naleteo na bag da neki media player zabode, komande više ne rade i telefon počne da se greje... Samo reset pomaže.
Očigledno je rulet pa kako ko prođe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari