Titogradjanin
Slavan
- Učlanjen(a)
- 12.08.2013
- Poena
- 225
Da se upišem u klub. S24 ultra
Da pitam, jer i ja očekujem poklone. Kako se regulise garancija za sat, tablet, slusalice?Inace, koga zanima.
Mail da je posiljka spremna stigla u ponedeljak i paket danas. Trebalo im je 2 dana.
Ja sam se prijavio 4.10, a potvrdni mail dobio 07.10.Da pitam, jer i ja očekujem poklone. Kako se regulise garancija za sat, tablet, slusalice?
Kada si se prijavio za poklone?
Mene 1222e ,uračunao i 15000 din učešća, plus 3 meseca po 1000 din više za ratu ,zbog osiguranja .E sad kad bi računali tržišnu vrednost ovih poklona ,ono kolko koštaju po ovim regularnim prodavnica.. izadju oni oko 60000 din .Ali na kp ne možemo prodati ni blizu tome ,tako da ... Sve u svemu i kad bi ta 3 uredjaja prodali za oko 400e ,tad bi nas telefon izlazio oko 820e ,što je i za kp uslove ,odlična cena (pogotovu zbog 24m regularne garancije ).Koliko vas izadje S24 ultra sa tim poklonima ?
Ja sam moj uzeo preko samsung.at za oko 900e s tim da je sada na akciji za 999e plus sam dobio 5% neki vaučer i sa njim me ispao 950e, onda sam odradio kao zamjenu gdje sam stari Huawei p30pro koji je sjedio samo u ladici dao za 50e i ispao me je S24 ultra taman 900e.
Ali ovi pokloni uopšte nisu loši što dobijate
Meni taj kod nije ni tražio niko da pokažem. Na prošloj akciji.Da li ovo znači da je sve ok oko poklona?
Ja od prošle akcije ,tri poklona ostavio.Padnu cene kad se to pojavi na KP.Koliko vas izadje S24 ultra sa tim poklonima ?
Ja sam moj uzeo preko samsung.at za oko 900e s tim da je sada na akciji za 999e plus sam dobio 5% neki vaučer i sa njim me ispao 950e, onda sam odradio kao zamjenu gdje sam stari Huawei p30pro koji je sjedio samo u ladici dao za 50e i ispao me je S24 ultra taman 900e.
Ali ovi pokloni uopšte nisu loši što dobijate
Izgleda je bilo do stare mts sim kartice iz tamo neke 2010. ili 2012. god. Pre 2 nedelje sam je zamenio za eSIM i od tad nema problema da mi secka razgovor, da sam nedostupan itd.Pa da je do procesora to bi svakom bilo,ne slažem se sa tobom.Ja imam S24plus sa exy i nije se dešavalo da sam nedostupan. Obe kartice uključen volte
I na s23 ultra je ispraniji ekran u odnosu na s22U. To mi je malo smetalo u startu sa S23U,ali brzo sam se navikao,sad mi nikako ne odgovaraju te napucane boje.Mozes jos ovo da probas kod sebe na 24U,trebalo bi da dobijes jos malo kontrasta:Da li ste zadovoljni sa ekranom u ultra modelu ? Upravo uporedjujem ekran sa ženinim s22 ultra I pored pojačanog vividnessa i stavio sam slajder na tople boje do kraja, kada uporedjujem iste slike sa ženinim telefonom, moj je nekako opet blijed i boja kože je užasna. Skinuo sam foliju sa moga tel i nema neke razlike u odnosu sa folijom.
Jedno glupo pitanje, kakav je ekran na s23 ultra jer znam da nisam možda normalan ali razmišljam da ovaj vratim i uzmem s23 ultru.
Pa kad podesis ekran na max sto kazu nebi trebalo da bude mnogo "ispraniji" od s22 ultra.Ja sam davno pisao da je note 20 ultra u hdr video najbolji samsung ekran i dan danas!Da li ste zadovoljni sa ekranom u ultra modelu ? Upravo uporedjujem ekran sa ženinim s22 ultra I pored pojačanog vividnessa i stavio sam slajder na tople boje do kraja, kada uporedjujem iste slike sa ženinim telefonom, moj je nekako opet blijed i boja kože je užasna. Skinuo sam foliju sa moga tel i nema neke razlike u odnosu sa folijom.
Jedno glupo pitanje, kakav je ekran na s23 ultra jer znam da nisam možda normalan ali razmišljam da ovaj vratim i uzmem s23 ultru.
Hvala na odgovorima momci.
@sinda sa ovim podešavanjem ekran je previše žut nažalost. Ako smanjim slajder onda su boje ispranije mnogo.
@DarkoDjeric nažalost I sa svim podešavanjima na max boje su mnogo ispranije i u odnosu na pixel 7 a tek u odnosu na s22 ultru.
Najvjerovatnije ću da ga vratim jer mi je nevjerovatno da su ovako loše kalibrisali ekran.
Nego onda više i sam ne znam što da kupim, jer sam pixel 7 morao da promijeni samo iz razloga što su mi se pozivi prekidali.
Znaci problem je sto je sada Samsung kalibrisao ekrane i ne nudi mod sa prenapucanim bojama?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari