Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Koliko se secam dobije se garantni list sa pecatom tako nesto...

Da pitam, jer i ja očekujem poklone. Kako se regulise garancija za sat, tablet, slusalice?

Kada si se prijavio za poklone?
Ja sam se prijavio 4.10, a potvrdni mail dobio 07.10.
Uzeo sam fon bas na dan kada je pocela akcija, a nisam ni znao da je ima. :ROFLMAO:
Neko je napisao da stiže do 40 dana od potvrde, tako da je bio u pravu.

Dobio sam i neke papire, ali nisam gledao, Proveriću da li je to garancija, kontam da uz kutiju samo može garancija.

Inace, planiram upgrade na ultru na prolece. Zadovoljan sam sa ovim, ali nekako me vuce ultra. Ovaj cu matorima da dam. Tako da pucajte sa komentarima za ultru :LOL:

Da li ovo znači da je sve ok oko poklona?

Prilozi

• 20241114_083934.jpg
    20241114_083934.jpg
    156.4 KB · Pregleda: 136
Koliko vas izadje S24 ultra sa tim poklonima ?

Ja sam moj uzeo preko samsung.at za oko 900e s tim da je sada na akciji za 999e plus sam dobio 5% neki vaučer i sa njim me ispao 950e, onda sam odradio kao zamjenu gdje sam stari Huawei p30pro koji je sjedio samo u ladici dao za 50e i ispao me je S24 ultra taman 900e.

Ali ovi pokloni uopšte nisu loši što dobijate

Ja sam moj uzeo preko samsung.at za oko 900e s tim da je sada na akciji za 999e plus sam dobio 5% neki vaučer i sa njim me ispao 950e, onda sam odradio kao zamjenu gdje sam stari Huawei p30pro koji je sjedio samo u ladici dao za 50e i ispao me je S24 ultra taman 900e.

Mene 1222e ,uračunao i 15000 din učešća, plus 3 meseca po 1000 din više za ratu ,zbog osiguranja .E sad kad bi računali tržišnu vrednost ovih poklona ,ono kolko koštaju po ovim regularnim prodavnica.. izadju oni oko 60000 din .Ali na kp ne možemo prodati ni blizu tome ,tako da ... Sve u svemu i kad bi ta 3 uredjaja prodali za oko 400e ,tad bi nas telefon izlazio oko 820e ,što je i za kp uslove ,odlična cena (pogotovu zbog 24m regularne garancije ).

Da li ovo znači da je sve ok oko poklona?
Meni taj kod nije ni tražio niko da pokažem. Na prošloj akciji.
Još ostavio u paketomat. Dejli kurirska

Ja od prošle akcije ,tri poklona ostavio.Padnu cene kad se to pojavi na KP.
Od ove akcije ,jedino sto vredi su slušalice jer su skuplje od prošlih

Zanimljivo poređenje s24 snap gen 3 vs Xiaomi 15 snap elite , više se očekivalo od elite procesora svakako, preveliki hype , a u praksi nista spec mada to je u neku ruku i očekivano danas.

Jedno pitanje. Dolazim sa pixela 7 i ekran mi je na s24 ultri previše blijed. Stavio sam vivid mod ali nije ništa pomoglo.

Pa da je do procesora to bi svakom bilo,ne slažem se sa tobom.Ja imam S24plus sa exy i nije se dešavalo da sam nedostupan. Obe kartice uključen volte
Izgleda je bilo do stare mts sim kartice iz tamo neke 2010. ili 2012. god. Pre 2 nedelje sam je zamenio za eSIM i od tad nema problema da mi secka razgovor, da sam nedostupan itd.
Exynos sam "optužio" jer je to jedina stvar koja se razlikuje u odnosu na prethodne telefone koje sam imao.
Eto ako još neko ima slične probleme nek proba sa eSIM, očigledno se bolje slaže sa chipsetom nego stare sim kartice.

Da li ste zadovoljni sa ekranom u ultra modelu ? Upravo uporedjujem ekran sa ženinim s22 ultra I pored pojačanog vividnessa i stavio sam slajder na tople boje do kraja, kada uporedjujem iste slike sa ženinim telefonom, moj je nekako opet blijed i boja kože je užasna. Skinuo sam foliju sa moga tel i nema neke razlike u odnosu sa folijom.

Jedno glupo pitanje, kakav je ekran na s23 ultra jer znam da nisam možda normalan ali razmišljam da ovaj vratim i uzmem s23 ultru.

Da li ste zadovoljni sa ekranom u ultra modelu ? Upravo uporedjujem ekran sa ženinim s22 ultra I pored pojačanog vividnessa i stavio sam slajder na tople boje do kraja, kada uporedjujem iste slike sa ženinim telefonom, moj je nekako opet blijed i boja kože je užasna. Skinuo sam foliju sa moga tel i nema neke razlike u odnosu sa folijom.

Jedno glupo pitanje, kakav je ekran na s23 ultra jer znam da nisam možda normalan ali razmišljam da ovaj vratim i uzmem s23 ultru.
I na s23 ultra je ispraniji ekran u odnosu na s22U. To mi je malo smetalo u startu sa S23U,ali brzo sam se navikao,sad mi nikako ne odgovaraju te napucane boje.Mozes jos ovo da probas kod sebe na 24U,trebalo bi da dobijes jos malo kontrasta:

Prilozi

• Screenshot_20241115_215134_Settings.jpg
    Screenshot_20241115_215134_Settings.jpg
    71.5 KB · Pregleda: 64

Pa kad podesis ekran na max sto kazu nebi trebalo da bude mnogo "ispraniji" od s22 ultra.Ja sam davno pisao da je note 20 ultra u hdr video najbolji samsung ekran i dan danas!

Hvala na odgovorima momci.
@sinda sa ovim podešavanjem ekran je previše žut nažalost. Ako smanjim slajder onda su boje ispranije mnogo.

@DarkoDjeric nažalost I sa svim podešavanjima na max boje su mnogo ispranije i u odnosu na pixel 7 a tek u odnosu na s22 ultru.

Najvjerovatnije ću da ga vratim jer mi je nevjerovatno da su ovako loše kalibrisali ekran.

Nego onda više i sam ne znam što da kupim, jer sam pixel 7 morao da promijeni samo iz razloga što su mi se pozivi prekidali.

Hvala na odgovorima momci.
@sinda sa ovim podešavanjem ekran je previše žut nažalost. Ako smanjim slajder onda su boje ispranije mnogo.

@DarkoDjeric nažalost I sa svim podešavanjima na max boje su mnogo ispranije i u odnosu na pixel 7 a tek u odnosu na s22 ultru.

Najvjerovatnije ću da ga vratim jer mi je nevjerovatno da su ovako loše kalibrisali ekran.

Nego onda više i sam ne znam što da kupim, jer sam pixel 7 morao da promijeni samo iz razloga što su mi se pozivi prekidali.

Pa ne znam mozda ti se to cini ako nemas direktno da uporedis sa s22 ultra jedan pored drugog...ja sam oba uporedjivao ima razlike ali sad nije toliko strasno.Po meni svakako je vrhunski ekran na s24 ultra pogotovu ko voli prirodnije boje iako ja nisam taj.😆😅

Nažalost žena ima s22 ultru i kad uporedimo istu sliku pa to je haos. Mada I pixel 7 je imao napucanije boje u odnosu na s24 ultru.
S24 ultra ima odličan ekran kada ga koristim napolju, savršeno se sve vidi. Ali boje su mi blagi užas. Pixel 7 mi je bio taman što se tiče boja savršen, napucanije su bile ali nisu kao na s22 ultru.

Jer ekran/staklo nije glossy vec blago matirano...

Interesantno ,i ja sam imao pixel 7 pro ,pre toga nothing 2 , ali ne primećujem da mi fali ista u vezi boja .Čak nisam ni ovaj vivid napucao do kraja ..Sve je ko sta preferira ...

Poceo nesti viber da zeza. Kad procitam poruku i idem nazad na pocetnu stranu izbaci mi prazan ekran, kao da nemam ni jednu poruku od nikoga. Kada izadjem skroz i opet udjem u app - normalno. I to vec par dana.

Mene viber odavno zeza, imam spor ADSL internet i pozivi ne rade. Ponekad i poruke ne primam kako treba. Za jednu poruku ponekad primim po dva tri zvučna obaveštenja dok se poruka ne pojavi.

Nazad
Vrh Dno