Poslao racun, videcemo odgovorFiskalni je samo jedan. To je kopija i potpuno je validna.
Otkud sada izdaju "ovo nije fisklani račun" i zašto? Koja im je to fora?Ima racun ali pise da nije fiskalni.
Bez brige, ovo je kopija racuna i vazi za garanciju kao i original fiskalni. Ovakav racun se daje kada se npr. prvi put izda fiskilani racin i stampac pogresno odstampa racun (obicno prekine racun na pola ili umrljavi slova), kada se izda kopija onda pise ovako.Otkud sada izdaju "ovo nije fisklani račun" i zašto? Koja im je to fora?
Prosla primocija, dobio sam mail. Eto, ako neko bude imao isti racun kao i ja da zna. A sto se tice tel, blago sam razocaran kamerom. Presao sam sa honor magic 6 pro na ultru. Magic ga kida. Uvece i u losem svetlu je prava razlika. Neuporedivo bolji magic. Jedino gde je ultra bolja je zoom.
Ovo je najbolje što sam našao
Mozes da podelis listu sta si obrisao? gledam preko onog uputstva sto si postavio, ne znam da li je ok sve obrisati sto pise recommendedJesam, naravno 😁
Koje je najbolje rešenje da se sačuva antirefleksivnost? I šta je WSD?Мислим да је губитак антирефлективности последица једноставно самог састава стакла. Пошто ја имам WSD које је све само не јефтино и убише рефлексије, једва чекам да се одлепи да не стављам ништа, ионако се хвале како је екстра отпоран екран, армор, и остало, па да видимо докле ће😂.
Ne znam šta sam sve tačno pobrisao, ali npr swiftkey keyboard, google app koje ne koristim, link to windows i sl. Nešto sam samo isključio za šta nisam bio 100% siguran da je ok obrisatiMozes da podelis listu sta si obrisao? gledam preko onog uputstva sto si postavio, ne znam da li je ok sve obrisati sto pise recommended
Na S23U sam imao sve vreme WhitestoneDome staklo i bio super zadovoljan generalno svim(otiskom prsta baš i ne).I koja je generalno najbolja opcija zaštite za s24 ultra, ako su glavni kriterijum performanse ekrana? Staklo, folija...?
Врв си заборавио којим делом прста си притискао сензор, или пробај док не погодиш или скенирај поново. Ево мени на 24U ради без грешке, чак и по зими сад кад су суви прсти. Такође ако ниси дуго, очисти екран.Potvrdjujem da na S23U otisak preko WSD radi otezano. Mozda je do prstiju problem. Jel ima neko rezervne? 😉
Било је до чистоће стакла. Хвала ти!Врв си заборавио којим делом прста си притискао сензор, или пробај док не погодиш или скенирај поново. Ево мени на 24U ради без грешке, чак и по зими сад кад су суви прсти. Такође ако ниси дуго, очисти екран.
Ovo je najbolje što sam našao
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari