Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Ja sam pre mesec dana produzio ugovor i uzeo 16 pro i dobio fiskalni racun ali nisam uzeo na rate pa mozda i to ima veze.

Nema veze da li uzimaš na rate ili ne, A1 izdaje fiskalni račun.

Otkud sada izdaju "ovo nije fisklani račun" i zašto? Koja im je to fora?
Bez brige, ovo je kopija racuna i vazi za garanciju kao i original fiskalni. Ovakav racun se daje kada se npr. prvi put izda fiskilani racin i stampac pogresno odstampa racun (obicno prekine racun na pola ili umrljavi slova), kada se izda kopija onda pise ovako.

Дочекасмо да и USA регион буде у нечему гори, бар што се тиче Самсунга🙂.

Ima li rešenje nego za RCS na esim , kada je jedna fizička sim u telefonu.

Prosla primocija, dobio sam mail. Eto, ako neko bude imao isti racun kao i ja da zna. A sto se tice tel, blago sam razocaran kamerom. Presao sam sa honor magic 6 pro na ultru. Magic ga kida. Uvece i u losem svetlu je prava razlika. Neuporedivo bolji magic. Jedino gde je ultra bolja je zoom.

Prosla primocija, dobio sam mail. Eto, ako neko bude imao isti racun kao i ja da zna. A sto se tice tel, blago sam razocaran kamerom. Presao sam sa honor magic 6 pro na ultru. Magic ga kida. Uvece i u losem svetlu je prava razlika. Neuporedivo bolji magic. Jedino gde je ultra bolja je zoom.

Druze malo lupetas,koristi nocni mod.Samsung nocu bez nocnog nebo i zemlja.

Мислим да је губитак антирефлективности последица једноставно самог састава стакла. Пошто ја имам WSD које је све само не јефтино и убише рефлексије, једва чекам да се одлепи да не стављам ништа, ионако се хвале како је екстра отпоран екран, армор, и остало, па да видимо докле ће😂.
Koje je najbolje rešenje da se sačuva antirefleksivnost? I šta je WSD?

Video sam da samsung preporučuje ovu neku antireflektivnu https://www.samsung.com/rs/mobile-a...-screen-protector-transparent-ef-us928ctegww/
Ima li neko iskustva, kakva je?

Ovde na njihovom sajtu kao opciju za kupovinu nude jedino Tehnomediu, ali pitanje je dal tamo postavljaju.

I koja je generalno najbolja opcija zaštite za s24 ultra, ako su glavni kriterijum performanse ekrana? Staklo, folija...?

Mozes da podelis listu sta si obrisao? gledam preko onog uputstva sto si postavio, ne znam da li je ok sve obrisati sto pise recommended
Ne znam šta sam sve tačno pobrisao, ali npr swiftkey keyboard, google app koje ne koristim, link to windows i sl. Nešto sam samo isključio za šta nisam bio 100% siguran da je ok obrisati

Vidim na kp se pojavili oglasi sa onim poklonima .Znaci da očekujemo uskoro ..

Ili je ovo neko postavio unapred,vidim pre 16 dana :D

I koja je generalno najbolja opcija zaštite za s24 ultra, ako su glavni kriterijum performanse ekrana? Staklo, folija...?
Na S23U sam imao sve vreme WhitestoneDome staklo i bio super zadovoljan generalno svim(otiskom prsta baš i ne).
Kada sam prešao na S24U sam ipak stavio Samsungovu antirefleks foliju baš zbog toga što cela prednost ekrana S24U u odnosu na ekran S23U bi trebala biti antirefleks svojstvo ekrana. I nisam zazalio, iako folija ipak ima delimično refleksiju. Manji je sigurno nivo zaštite u odnosu na WhitestoneDome. Zavisi ko šta hoće.
Prednost folije u odnosu na WhitestoneDome je što se lakše postavlja (to garant možeš sam, mada ni WhitestoneDome nije nemoguća misija za početnika) i antirefleks (kao što rekoh). Otisak prsta sa folijom radi savršeno, dok sam na S23U sa WhitestoneDome imao podosta muke (al ne znam dal je možda ipak do telefona, nisam probao WhitestoneDome na S24U)..

Potvrdjujem da na S23U otisak preko WSD radi otezano. Mozda je do prstiju problem. Jel ima neko rezervne? 😉

Kod mene je acr csc uredjaj. Da li da menjam ili da ostanem na tom csc? A ako predlažete da izmenim u koji da prebacimo?!

Potvrdjujem da na S23U otisak preko WSD radi otezano. Mozda je do prstiju problem. Jel ima neko rezervne? 😉
Врв си заборавио којим делом прста си притискао сензор, или пробај док не погодиш или скенирај поново. Ево мени на 24U ради без грешке, чак и по зими сад кад су суви прсти. Такође ако ниси дуго, очисти екран.

Da se upisem na temu 😀.
Dajte neki predlog za dobru masku za ultru, u Bg.-u, tj. da se ne ceka dugo na isporuku.
Narucio par komada na aliju pa dok stignu. Hvaalaa.

Врв си заборавио којим делом прста си притискао сензор, или пробај док не погодиш или скенирај поново. Ево мени на 24U ради без грешке, чак и по зими сад кад су суви прсти. Такође ако ниси дуго, очисти екран.
Било је до чистоће стакла. Хвала ти!

Nazad
Vrh Dno