Tacno mislim na bateriju? Zasto si inace i radio debloat nego zbog baterije.Na šta tačno misliš?
Kada si se prijavio za poklone?Stigli pokloni
Koja služba?Stigli pokloni
Skini foliju pa probaj ,pa onda donosi zaključke jel otisak loš ili nije . Ovako folija ima mali milion (pogotovu za ove najpoznatije modele ),ko zna koju si ti potreVio i zato ti loše radi. I sam sam na samom početku stavio neku staklenu ,na kojoj otisak nije uopšte ni radio ,ali nisam došao ovde i pisao kako je očajan otisak već sam znao do čega je .Onda sam stavio neku 3x skuplju ,radi odlično, iako sam svestan da ni sa jednom zastitom ne može da radi otisak kao da je nema uopšte..Otisak prsta radi ocajno. Prvo samo skeniranje prsta je bezveze, nema ono da skeniras sa strane, vrh,... do 100% vec samo stavis prst i podizes dok ne dodje do 100%. Onda kad otkljucavas prstom, ako ne postavis prst kao sto si skenirao, ne moze otkljucati. kad potrevim prst postavit kako treba otkljucavanje je u trenutku. Imam zastitno staklo preko. skenirao sam prst posle postavljanja zastitnog stakla
Mozda sam se lose izrazio, nije problem do otiska, vec do toga kako se skenira prst. Dozvoljava ti da skeniras samo sredinu prsta, ne i sa strane, odgore,... i onda ako ne stavis prst kako je skeniran otisak ne mozes otkljucati ni iz deset pokusaja. Ustvari taj sken prsta za dodavanje otiska je lose uradjen, tj osmisljen. Na Xioami je to mnogo bolje uradjeno. Inace kod otkljucavanja otiskom ako pogodim postavit prst kako treba otkljuca jako brzo, to je ok.Skini foliju pa probaj ,pa onda donosi zaključke jel otisak loš ili nije . Ovako folija ima mali milion (pogotovu za ove najpoznatije modele ),ko zna koju si ti potreVio i zato ti loše radi. I sam sam na samom početku stavio neku staklenu ,na kojoj otisak nije uopšte ni radio ,ali nisam došao ovde i pisao kako je očajan otisak već sam znao do čega je .Onda sam stavio neku 3x skuplju ,radi odlično, iako sam svestan da ni sa jednom zastitom ne može da radi otisak kao da je nema uopšte..
Dozvoljava da skeniras kako hoces, sam pomeris prst kako god zelis, samo trazi vise puta ako pomeras bocno. To otkljucavanje mi je jedna od boljih stvari na telefonu, radi bez greske meni i sa i bez folije.Mozda sam se lose izrazio, nije problem do otiska, vec do toga kako se skenira prst. Dozvoljava ti da skeniras samo sredinu prsta, ne i sa strane, odgore,... i onda ako ne stavis prst kako je skeniran otisak ne mozes otkljucati ni iz deset pokusaja. Ustvari taj sken prsta za dodavanje otiska je lose uradjen, tj osmisljen. Na Xioami je to mnogo bolje uradjeno. Inace kod otkljucavanja otiskom ako pogodim postavit prst kako treba otkljuca jako brzo, to je ok.
Obrisao sam otiske i pokusao ponovo ispocetka, nece cak ni da pocme sa tim setovanjem otiska. prislonim prst u krug i on mi stalno izbacuje stavi prst u centar kruga. vise od deset puta sam probao i nece no da pocme sa podesavanjem. Sad mi malo zao da skinem staklo, juce sam ga zalepio, pa da probam bez zastitnog stakla.Dozvoljava da skeniras kako hoces, sam pomeris prst kako god zelis, samo trazi vise puta ako pomeras bocno. To otkljucavanje mi je jedna od boljih stvari na telefonu, radi bez greske meni i sa i bez folije.
Do stakla je. Nađi neko bolje. Već sam napisao, meni radi ekstra, kao da ga nema.Obrisao sam otiske i pokusao ponovo ispocetka, nece cak ni da pocme sa tim setovanjem otiska. prislonim prst u krug i on mi stalno izbacuje stavi prst u centar kruga. vise od deset puta sam probao i nece no da pocme sa podesavanjem. Sad mi malo zao da skinem staklo, juce sam ga zalepio, pa da probam bez zastitnog stakla.
Da li moze link do stakla?Do stakla je. Nađi neko bolje. Već sam napisao, meni radi ekstra, kao da ga nema.
Zasto ti treba CSC? Na mom s24 is USA nije bilo dual sim podesavanje za pozive, sms i data. vec samo odaberes prefered sim. Pa sam promenio csc gde je i dalje u sim managmentu bilo prefered sim ali se na hom skrinu iz padajuceg menija moglo podesiti koja sim za sms, pozive i data. I na kraju sam fleshovao PTC porto riko firmware gde u sim managmentu ima to sim podesavanje za sms , pozive i data.Ja sam morao da skinem staklo private i da stavim najobičniju foliju. Ali sada imam na ekranu refleksiju :-(
Nego, niko ne posavetova za csc kod. Acr je u pitanju. Da li da ga menjam i u koji?! Pokušao sam pretražim forum ali ne umem da se snadjem.
To je problem, nije 50 din sa Temu, ko da plati toliko stakloZa S24U kupite Nillkin Amazing CP + Pro za manje od 2000 dinara i imate i dobru zastitu i radi vrlo dobro otisak (gubi se antirefleksija)🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari