Aibo
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 01.06.2010
- Poena
- 195
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen R5 3600 + LC CC-120
- Matična ploča
- MSI B450 Tomahawk Max
- RAM
- 32GB DDR4-3200 G.Skill Ripjaws V
- GPU
- Sapphire RX6800 Pulse 16GB
- Storage
- Samsung 980 1TB NVMe + Samsung 850 Evo 250GB SSD + Toshiba 4TB HDD + 1TB HDD
- Zvuk
- Geshelli Labs Stack + Verum 2 + Goldplanar GL2000
- PSU
- Seasonic Focus Plus Gold 550W
- Kućište
- MS Black Widow
- Monitor
- Gigabyte M27Q + LG C1 OLED 55"
- Miš & tastatura
- Akko 5075s (Gateron Yellow Pro switches + GMK Maestro caps) i A4 Tech X-748K X7 Oscar
- Laptop
- Asus Vivobook S 14X OLED M5402RA-M9087W
- Mobilni telefon
- Samsung S24+
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Ako ekran stvarno izgleda tako kao na slici u tamnoj prostoriji, mislim da bismo se svi složili da to ne valja. Izgleda kao LCD kom probija osvetljenje koje se nije ni smanjilo kako treba iako je mrak. To se vidi čak i po Google logou i belim slovima koja sijaju jako i nemaju jasne ivice kao da se osvetljenje zaglavilo na nekom višem nego što je potrebno za tako tamnu sobu.
Ja u kući dva Xiaomi i jedan S24+. Svi izgledaju identično u mrklom mraku. Full je taman ekran, super boje i nema grain nikakav. Nisam ćorav, šta više baš sam sitničar i komentsrisao sam slabe uglove gledanja (color shift veliki) čim sam ga kupio. Ovo mi je inače prvi Samsung pa nisam ni fan, da tako izgleda u tami odmah bi išao na oglas jer ga često koristim u tim uslovima.
Ako je telefon koji tako izgleda nov, originalan i nema šanse da je neki zamenski ekran lošeg kvaliteta na njemu... Onda jedino ostaje da postoje primerci sa problemima i oni bez.
Ja u kući dva Xiaomi i jedan S24+. Svi izgledaju identično u mrklom mraku. Full je taman ekran, super boje i nema grain nikakav. Nisam ćorav, šta više baš sam sitničar i komentsrisao sam slabe uglove gledanja (color shift veliki) čim sam ga kupio. Ovo mi je inače prvi Samsung pa nisam ni fan, da tako izgleda u tami odmah bi išao na oglas jer ga često koristim u tim uslovima.
Ako je telefon koji tako izgleda nov, originalan i nema šanse da je neki zamenski ekran lošeg kvaliteta na njemu... Onda jedino ostaje da postoje primerci sa problemima i oni bez.