Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Ako racunas na akciju, samo ako ti trebaju ti uredjaji licno, kada krene poplava na KP bice smesne cene. Meni bi npr legao tablet za klince, sluske su ok, uvek korisne, ali ovaj sat vec ne znam sta bih sa njim, ako treba tasti eventualno da broji korake... 🙃

Videcemo.. Neke stvari na kp nikad ne odu, a na fb oglasima nestanu. A i da ne odu, opet coveku ostane nesto sto valja i sto ce neko od ukucana koristiti 🙂

Ako racunas na akciju, samo ako ti trebaju ti uredjaji licno, kada krene poplava na KP bice smesne cene. Meni bi npr legao tablet za klince, sluske su ok, uvek korisne, ali ovaj sat vec ne znam sta bih sa njim, ako treba tasti eventualno da broji korake... 🙃
Smešne u smislu ,kolko ?Buds 3 pro i ovaj tablet a9 plus ,kolko to očekuješ da će biti na kp ?Sluške trenutno nemaju ispod 200e ,da sam ja video ..Misliš da će im cena past duplo od toga ?Nema šanse. Možda će se pojaviti neki futan kome trebaju pare hitno ,pa eto daj sta das ,al nece toga biti puno .Takođe i ovaj tablet ..Prošli put sam bio pratio onaj a8 i kretanje cena ,takođe sa akcije .Retko bi se našao koji oglas ispod 15000 din ,i ako se nađe, brzo ode .A ovaj tablet je ipak prilično bolji..

Samo ukoliko vam trebaju ovi pokloni i ukoliko možete da ih iskoristite za sebe ili nekoga u porodici omda vrede.
Već sam pisao, nije tolika potražnja za tabletima, slušalicama i narukvicama da možete očekivati solidnu cenu na kp-u. Da ne pomimjem još zezanciju sa prodajom, raznoraznim likovima što zovu, ispaljuju itd.

Ti izgleda baš retko prodajes preko kp ,za 15 tak godina ,ne znam jesam li imao 2 slučaja takva sa otkazivanjima :) .
Elem ,izgleda tokom noći bas mu nešto troši bateriju .Oko 2(24 ultra ) sam ga isključio sa punjača na 100% ,sad evo pola sedam ,83% :)

Uz malu korekciju cene vremenom uvek se nadje neki kupac i za te poklone. Zar morate odmah prodati sve što dobijete? Bar 20% ljudi će zadržiti neke od proizvoda, sto ne pokloniti nekome iz porodice kome ce biti potrebno.
Kad god sam dobio poklone uz telefon uvek se našao kupac za neku pristojnu, korigovanu cenu, svi bi nesto novo, aktuelno za sto manje novca, a nemaju potrebe za 50% od toga sto telefon nudi, čast izuzetcima. Nisu svi na benchmarku i ne prate svi šta se piše po forumima.

Moze li neko da proba da li mu radi opcija sa PC-ja "Send to you devices"(desni klik bilo gde na web stranici gde je tekst zatim odabir opcije)pa da posalje share page na telefon, posto od ovog novog update-a nesto se cini da ne radi.
Radi.

Iz ove akcije jedino slusalice vrede i verujem da ce se odmah prodati, ostalo jedino da se pokloni rodbini ili zadrzi za sebe.
P.s. za 130e prvi cu da uzmem buds 3 pro, nema potrebe da cekam liberty 4 pro da dodju kod nas 😂

Uvek mi je bilo iritantno kod Samsunga zašto ne napiše prave informacije. Kao prvo podigli su cene telefona a posle kao dele neke "poklone". Na samoj reklami NE PIŠE da je to Wi tablet i nije Lte. Takodje taj tablet ne možete kupiti kod njih u radnjama. Slušalice (kopija Aple 3 pro) možda i nešto kao vrede ali sumjam. Po meni bolje da su pojeftinili tel nego što dele ove skalamerije koje niko nece koristiti.
Smešne u smislu ,kolko ?Buds 3 pro i ovaj tablet a9 plus ,kolko to očekuješ da će biti na kp ?Sluške trenutno nemaju ispod 200e ,da sam ja video ..Misliš da će im cena past duplo od toga ?Nema šanse. Možda će se pojaviti neki futan kome trebaju pare hitno ,pa eto daj sta das ,al nece toga biti puno .Takođe i ovaj tablet ..Prošli put sam bio pratio onaj a8 i kretanje cena ,takođe sa akcije .Retko bi se našao koji oglas ispod 15000 din ,i ako se nađe, brzo ode .A ovaj tablet je ipak prilično bolji..
Naplatili su oni ovo sve što kso dele. Ne vredi ovo ništa .

Uvek mi je bilo iritantno kod Samsunga zašto ne napiše prave informacije. Kao prvo podigli su cene telefona a posle kao dele neke "poklone". Na samoj reklami NE PIŠE da je to Wi tablet i nije Lte. Takodje taj tablet ne možete kupiti kod njih u radnjama. Slušalice (kopija Aple 3 pro) možda i nešto kao vrede ali sumjam. Po meni bolje da su pojeftinili tel nego što dele ove skalamerije koje niko nece koristiti.

Naplatili su oni ovo sve što kso dele. Ne vredi ovo ništa .
A kako bi se rešili tih "poklona" da ih ne "poklanjaju"? ;)

Meni je generalno ovo šupačko ponašanje samsunga u rangu diskriminacije snap/exynos jer se ja koji sam kupio tel van ovih akcija ( jer mi je trebao tog momenta) osećam zakinutim. Razumeo bi akciju uz prednarudžbu ali ove dve april/oktobar su nepoštene prema svim kupcima koji kupe u ostalim mesecima.

Iz ove akcije jedino slusalice vrede i verujem da ce se odmah prodati, ostalo jedino da se pokloni rodbini ili zadrzi za sebe.
P.s. za 130e prvi cu da uzmem buds 3 pro, nema potrebe da cekam liberty 4 pro da dodju kod nas 😂
Cujemo se kad stignu 🤣

Danas pokrenut proces menjanja operatera, za dva dana uzimam s24. Posle s20fe koji sam planirao za polovan s21 ultra da menjam... mislim da sam na kraju prosao bomba 😁

Ja tebi najiskrenije zelim da prodjes i bolje nego sto si pomislio, i to bi bilo super. Samo mislim da ce ponuda biti velika, a potraznja uobicajena, pa ce cene padati. Mozda je za sluske veca potraznja, ali i tu ce vrv oboriti cenu, osim ako ne sacekas malo pa kad se opet smanji broj prodavaca lepo uzmes realnu cifru.

Ni ja nisam odlučio sta cu sa njima,moguće da cu zadržati, samo sam reagovao na neke komentare koj smatraju da se ne mogu uzeti sasvim pristojne pare za njih .
Nego ,jel stigao kome(i nakon kolko) mail sa potvrdom da je registracija za poklone uspešna?Meni je stigao samo onaj automatski ..

Ni ja nisam odlučio sta cu sa njima,moguće da cu zadržati, samo sam reagovao na neke komentare koj smatraju da se ne mogu uzeti sasvim pristojne pare za njih .
Nego ,jel stigao kome(i nakon kolko) mail sa potvrdom da je registracija za poklone uspešna?Meni je stigao samo onaj automatski ..
Meni je stigla potvrda, isporuka najkasnije do 31.01.2025.

Pitanje oko registracije poklona.
Uzeo bih vakum S24 Ultra.
Lik koji je uzeo telefon,ne želi da aktivira promociju,već za simboličnu cenu da uveća prodaju.
Da li mogu ja kao drugi vlasnik da iskoristim promociju,tj registraciju?

Pitanje oko registracije poklona.
Uzeo bih vakum S24 Ultra.
Lik koji je uzeo telefon,ne želi da aktivira promociju,već za simboličnu cenu da uveća prodaju.
Da li mogu ja kao drugi vlasnik da iskoristim promociju,tj registraciju?
Naravno .Ni moj se telefon ne vodi na mene u a1 .Ja se preko samsung members registrovao ,uneo sve svoje podatke ,i evo danas mi je stigla potvrda da je uspešna.

@martin Čime te je tačno taj lik sto prodaje naljutio :D ?Da nisi pogrešno shvatio Mambu ?

@martin Čime te je tačno taj lik sto prodaje naljutio :D ?Da nisi pogrešno shvatio Mambu ?
Ma prosto izvan sebe sam od besa... Nije me iznervirao ali prikaki mi se od tih koji imaju neku dodatnu simboličnu sumu... OK prodaj mi za cenu koju sam definišeš i u koju će da ukalkulišeš sve što misliš da treba samo pust tu priču "eto ja tebi činim kao neku uslugu za simboličnu sumu". Njegova stvar je hoće li mu dati mogućnost da aktivira ili ne ali ako mu već daje - pa daj mu lepo gratis a ne "znaš ovo će te koštati simboličnih 99,99 dinara ali samo jer sam dobra duša, ostali bi ti i to uračunali i naplatili".

Ja prvo od njega ne bih ni kupovao a ti kako želiš. Ako se tako ponaša kao sitna duša na početku dok još nije prodao kako li bi tek bilo ali ti ne daj Bože zatreba ostvarenje zamene uređaja kroz garanciju...
A što se ponaša kao sitna duša? Još ćemu omogućiti da uzme poklone… pa i ako mu poveća i za 100€. Isplati se. Ako je pošten.

Izvini, ali malo mi je isfrustriran tvoj odgovor. Onako bez ikakve potrebe. Decko je dobio super ponudu da uzme telefon i poklone i treba ga podrzati!

Izvini ali niko ti ne brani da ga podržiš, ja samo sa moje tačke gledam realno jer me nerviraju tri koji sve rade za sitnu naknadu uz "eto činim ti"... Ima ovde još ljudi koji su pisali da su kupili telefon i dobili poklone pošto su se registrovali na svoje ime ali su im ljudi prodali telefon i pokloni su išli gratis, kao čin dobre volje a ne uz bilo kakvu naknadu, manju ili veću. Naravno, pravo je prodavca da prodaje svoju robu kako želi kao i bilo kog od nas da prokomentariše njegov postupak. Elem ako mu slučajno taj lik zatreba radi ostvarenja garancije hoće li mu se i tad naći tu za neku sitnu naknadu ili će naknada biti malo veća... A koliko je ponuda dobra i povoljna to ne znamo ni ti ni ja jer nigde nije naveo kolika je ponuda - ili ti možda znaš o tome više nego mi ostali.

Ne znam, kolika je ponuda, ali pretpostavljam da nije vise od 50-100e. Pokloni ipak vrede dosta vise... Ali nije na kraju ni bitno, on zna sta i kako i da li je za njega to povoljno ili nije.

Uopšte ja njega nisam ni komentarisao niti sa mu rekao decidno nemoj - ja sam samo napisao šta ja ne bih radio a on svakako slobodno može da radi kako hoće.
I nije stvar uopšte u parama već ima nešto i u principima a vidim da se sve češće stavljaju pare ispred principa i sve češće vrednost meri isključivo u evrima, ali dobro to je već neka druga priča.

Nazad
Vrh Dno