Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

U reklami stoji S24 FE, ali kad klikneš samo S24/S24+.

Screenshot 2024-10-04 112737.png

Tu je i s24 fe.

Ево званично, кога интересују поклони
Screenshot_20241004_130231_Gmail.jpg

Ja sam vise za S25 akciju sa Watch 7 satom, ali opet ce da daju mizarni storage koji je najgora moguca opcija.

Najbolja akcija je kad spuste cijenu. Ovo s poklonima i naknadnim prodavanjem nije baš najsretnija opcija. Osim ako ne planiraš koristiti poklone kao što netko maloprije rekao.

Odlicna je ovo akcija .Slusalice i tablet vrede i te kako .Pa ako necete da ih koristite ,za 400e mislim da se moze prodati .U svakom slucaju smo za iste pare (pre ove akcije ) mogli da dobijemo samo telefon .Po svemu sudeci uzimam 24 ultru .Prosle godine sam uzeo galaxy 6 classic i dobio tab a8 ,cekao mozda nekih mesec dana da mi stigne ,po prijavi ..

Nadam se da su svi videli akciju u A1 za osobe izmedju 18-26 godina daju 57.000 dinara popust uz odredjene S23 i S24 modele, tako da koga zanimaju pokloni i imaju omladinu u kući A1 je pravo mesto za kupovinu telefona

Odlicna je ovo akcija .Slusalice i tablet vrede i te kako .Pa ako necete da ih koristite ,za 400e mislim da se moze prodati .U svakom slucaju smo za iste pare (pre ove akcije ) mogli da dobijemo samo telefon .Po svemu sudeci uzimam 24 ultru .Prosle godine sam uzeo galaxy 6 classic i dobio tab a8 ,cekao mozda nekih mesec dana da mi stigne ,po prijavi ..
Teško, nemoguće. Taj isti tablet je išao kod prošle akcije za 10.000 din na kp.

Nije to isti tablet. Taj je bio 4/64. Ovaj je 8/128 a+ Ovaj nema šanse da vredi samo 10, sada je na Kp malo manje od 30000. Drugo, neće ih ni biti puno, jer se daju uz dva najskuplja telefona. Tako da on će ići za preko 20000. Dok slušalice će ići za oko 15000, možda malo više. Moje viđenje stvari.

Uzeo drug ultru u ybetelu, otvorili se lepo za poklone, nema sta.

Ja se mislim šta da radim. 10 godina na iosu, čekam još uvek da se pojavi 16 pro max u MTS-u, a sada me ovo koleba. Ako uzmem za sebe S24 ultra, uzecu i zeni sa KP isto. Iako smo uzeli za nju pre deset dana A55. 8/256, ali onda će taj ići na oglase. Razmisljam…🤔

Ksd je bio a9+ 8/128 kao piklon ?Prosle god se dobijao a8 4/64 kolko se se secam ,i na kp ke bio uglavnom preko 100e ,najcesce oko 15000 din ..
I da su davali a9 uz neki ,sigurno nije 8gb rama ..Al kao sto rece kolega iznad,nece ih biti puno ,tako da i ja ocekijem da se moze lako peodati ,bar za tih 20k dinara .Inace nabavna cena (za moju firmu ) u CT mu je 24000+ pdv ..

^ vidim da će mnogi zbog poklona uzeti kod operatera S24U po cenama od 1.300 -1.500 evra , doduše na rate... Plus mesečne pretplate u proseku po 3.000 din. 🤔🤔🤔

MTS sim privatna koju češće koristim i češće mi se dešavaju te situacije. Druga kartica A1 službeni - ovde sam imao juče situaciju telefon ispred mene, kolega mi piše kaže zovem te nedostupan si. Uključen mi VoLTE na obe kartice.

Probaj da iskljucis Volte na obe kartice, cisto da vidis da nije to mozda u pitanju.

Ja se mislim šta da radim. 10 godina na iosu, čekam još uvek da se pojavi 16 pro max u MTS-u, a sada me ovo koleba. Ako uzmem za sebe S24 ultra, uzecu i zeni sa KP isto. Iako smo uzeli za nju pre deset dana A55. 8/256, ali onda će taj ići na oglase. Razmisljam…🤔
За цену 16 PM купиш две ултре и добијеш 2х поклоне(једну на твоје, једну на женино име).

MTS sim privatna koju češće koristim i češće mi se dešavaju te situacije. Druga kartica A1 službeni - ovde sam imao juče situaciju telefon ispred mene, kolega mi piše kaže zovem te nedostupan si. Uključen mi VoLTE na obe kartice.
Ja sam imao slicne akcije na MTS mrezi, i do mreze je i to na vise razlicitih tel. Cac je prekid na pojedinim brojevima, ne na svim jer npr. privatni br. nedostupan a sluzbeni na 066 radi...Zvao pitao i rekli mi.

^ vidim da će mnogi zbog poklona uzeti kod operatera S24U po cenama od 1.300 -1.500 evra , doduše na rate... Plus mesečne pretplate u proseku po 3.000 din. 🤔🤔🤔
Uzeo preko druga koji je u A1.Mene izadje ultra 5200 mesečno, plus eto dobijam poklone ..tako da nije loše..

^ 124.800 i pokloni još 😳🤔 , to zvuči odlično . Uz koji je tarifni paket ta cena ?

Neo super .Doduse dao sam i 15k ucesca :) i odneo stari tel za reciklazu ..

Ja imam ugoveno sve zajedno Soko lajt paket i telefon za 7600. Nema učešće. Drugi broj je potpisan ugovor za A55. Tako da tu ne mogu da uzmem još jedan. Ali mogu na KP za 100000 dinara. Nisam koristio Android od 2013. godine i Samsung Galaksija 3. Ne znam da li će mi odgovarati. Jedino to. Inače znam da je to vrhunski telefon.

Nazad
Vrh Dno