Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Ja zelim klot, bez icega , ovako go sto se kaze 😀
Zato kazem proveri da nema negde da se zakljuca ekran kao sto ima na galaxy watch kad se stavi mod za plivanje,inace gledao sam na netu imaju profi futrole za podvodno snimanje gde radi i touch i sve ali su cene od 200 do 300$

Zato kazem proveri da nema negde da se zakljuca ekran kao sto ima na galaxy watch kad se stavi mod za plivanje,inace gledao sam na netu imaju profi futrole za podvodno snimanje gde radi i touch i sve ali su cene od 200 do 300$
Pa proveravao sam u podesavanjima i nema nista vezao za vodu. A sad da dajem 300 evra neka hvala.

Danas sam uzeo da ga probam pod vodom, reko sta me briga, ako vec stvarno ima ip68, sto ne bih i to iskoristio. Kad sam vec poskidao svaku zastitu sa njega sto reko ne bih pravio snimke pod vodom. Pa zato je valjda i placen toliko zbog tih svih mogucnosti. I da se uziva u svim tim mogucnostima. To ga valjda i odvaja od nekog nizeg segmenta. Da ne duzim. Imam problem kada krenem snimanje i zaronim u vodu, voda i talasi imitiraju kao da ja prstima radim po ekranu. Svasta nesto se desava, prekida sam snimanje, izadje iz kamere, ulazi u aplikacije. Jel ima sanse da to nekako ugasim softverski ili ne? Inace telefon top radi posle pola dana mucenja u vodi.
Namesti da ti se kamera uključuje na 2x power taster a snimanje startuje na volume taster i prvo ubaci tel pod vodu, aktiviraj kameru na power taster pa počni da snimaš, tako provereno radi bez zezancija.

A gde ti to snimaš?
Ma brate bazen obican, onaj Intex u dvoristu.
Namesti da ti se kamera uključuje na 2x power taster a snimanje startuje na volume taster i prvo ubaci tel pod vodu, aktiviraj kameru na power taster pa počni da snimaš, tako provereno radi bez zezancija.
Hvalaa brate, danas cu probati tako. Nisam razmisljao o tome.
Koliko se sećam na samsungu postoji ona opcija za povećanje osetljivosti ekrana. Ukoliko ti je uključena, isključi je, pa probaj da vidiš ima li neke razlike.
I to cu probati, hvala.

kako je cudan ekran kada nema nista od zastite. Jako jako cudan neki premaz.

Prilozi

• Screenshot_20240729_174535_Camera.jpg
    Screenshot_20240729_174535_Camera.jpg
    73 KB · Pregleda: 110
^ ... Isto kao sa ženama 😂😂😂

Izvinjavam se za off , bilo je jače od mene 🙂😁.
Nema problema i to je tacno ali delimicno. Zavisi sa kakvim zenama takodje 😀😀😀

Da se vratimo na ekran. Covece dan i nesto bez ikvakve zastite, prosto neverovatna ovolika razlika. Bukvalno sam progledao. Samo slagao bih ako bih rekao da ne cvikam sada po malo gde ga spustam i kako. Steta sto samsung nema bar tu pocetnu prvu fabricku foliju koja ce da ima ista svojstva kao ekran. Pa koliko traje da traje. Ovako uzivanje sa ovakvim ekranom je fest, ali uvek cu imati u dubini neki strah da se ne sjebe nesto.

Ja ne znam šta vi radite sa tim telefonima kao da ste svi na građevini😂
Stavi neku foliju recimo whitestone dome i uživaj.

Da se vratimo na ekran. Covece dan i nesto bez ikvakve zastite, prosto neverovatna ovolika razlika. Bukvalno sam progledao. Samo slagao bih ako bih rekao da ne cvikam sada po malo gde ga spustam i kako. Steta sto samsung nema bar tu pocetnu prvu fabricku foliju koja ce da ima ista svojstva kao ekran. Pa koliko traje da traje. Ovako uzivanje sa ovakvim ekranom je fest, ali uvek cu imati u dubini neki strah da se ne sjebe nesto.
Pazi kako, i čime ga čistiš. klasične magične krpe i neka sretstva za čišćenje naočara, mobilnih telefona i kojekakve optike bi mogle da naprave cirkus. Možda je najbolje prati ga u vodi - kad je već vodootporan

Postoji takva folija, probao sam je, međutim dosta je uža od ekrana i smetala mi je pri pokretima prevljačenja pa sam je skinuo. Zaista je ''anti-reflecting".

1000007902.jpg

Postoji takva folija, probao sam je, međutim dosta je uža od ekrana i smetala mi je pri pokretima prevljačenja pa sam je skinuo. Zaista je ''anti-reflecting".

Pogledajte prilog 452229
Pa cek, onda ako je neki drugi telefon koji nema anti reflektivnu tehnologiju i nalepis mu ovu foliju, da li se dobije ista fora kao ekran na s24 ultri ili nije bas tako?
Ja ne znam šta vi radite sa tim telefonima kao da ste svi na građevini😂
Stavi neku foliju recimo whitestone dome i uživaj.

Ma nije bas tako, nepaznja, deca mala, zena besna 😋 ne mora da se osteti na gradjevini uvek

Kapiram onda je za tebe ili neka Otterbox full maskica ili jeftiniji telefon.

Pitanje za sve. Moj Samsung punjač 45W puni S24U od 20 do 100% za 1h. Trebao bi da kupim jedan punjač za posao, za koliko se napuni S24U punjačem Samsung od 25W i jel ok puniti mob slabijim punjačem. Hvala svima koji se oglase.

Naravno da je ok puniti sa tim punjačem od 25W, a on će ti napuniti bateriju za desetak min. sporije od tog od 45W.

Pitanje za sve. Moj Samsung punjač 45W puni S24U od 20 do 100% za 1h. Trebao bi da kupim jedan punjač za posao, za koliko se napuni S24U punjačem Samsung od 25W i jel ok puniti mob slabijim punjačem. Hvala svima koji se oglase.

Koristim punjač pd 25w za S24 ultru, tako da slobodno koristi i njega, lepo ti je napisao Luka, svega 10-ak minuta je razlika u vremenu punjenja, što je apsolutno beznačajno (barem meni).

Nazad
Vrh Dno