Šta je novo?

Samsung Galaxy S24

Ako je veci senzor stoji da je bolje, ali 10x opticki i 10x digitalni jednostavno nije isto.
Bas me zanima razlog zbog cega su odustali od zakrivljenog ekrana.
Malopre gledam specifikacije u odnosu na s23u (navodno)- titanium, bolji procesor, senzori kamera i to je to. Ostalo je manje vise isto.
Kad vec kopiraju apple sto ne iskopiraju i da budu modeli kao kod njih, mislim da bi sa "manjom" ultrom razbili sa prodajom.

Ne bi se razbili od prodaje jer 90% kupaca želi što veći ekran.

Misliš da bi Apple izbacio Mini da su se razbijali od prodaje? Probao je Samsung to sa Note 10 serijom, nije im uspelo.

Ne bi se razbili od prodaje jer 90% kupaca želi što veći ekran.

Misliš da bi Apple izbacio Mini da su se razbijali od prodaje? Probao je Samsung to sa Note 10 serijom, nije im uspelo.
Na 6.1", a ne dosta manje.
Veci ekran jeste lepsi i bolji, ali leti sam muku mucio sa njima.

Veselo.

S24U imace SD 8 Gen 3 99%. Za S24+ bi jedino realno bilo da ponude obe verzije u prodaji, videli bi tada koliko je Exynos popularan😅

Ide punjač 65w sa tri ulaza i duplo veći storage za preorder. Cena 100eur veća za 512gb model.

Jeste, to IceUniverse prica, do pre 3 nedelje je pljuvao po Samsungu i kako 5x nikad nece biti bolji od 10x.

Sad kad je krenulo rezervisanje i kad dobija procente od kupovine preko njegovog linka, sad je odjednom 5x super :D

Tako ce biti do kraja februara kad se zavrsi preorder i sve i onda ce ponovo da se vrati na staro i prica kako je kamera ocajna i kako nisu smeli da izbace 10x

Pa ne mora on da ti kaze nista treba sam da skontas ako je veci senzor da ce biti bolji zoom iako je 5x ne znam koja je velicina na 5x ali ako je dosta veci ubedjen sam da ce na 10x zoom biti bolji od s23 ultra.

SIgurno je 5x optika upscale-ovana uz pomoc AI bolje od 10x optika. Kako da ne, nego apple na pro max-u ima 5x telefoto pa sad moraju i oni.

Insajderske informacije 😁

Ma ima da ide kao pilići iz Lidla, nema greške sa S24 serijom. Na kraju sam bio u pravu da će da naprave neki mix Snap i Exynos kao kod S21 FE, pa kako kome zapadne.

Da se razumemo, novi model nikad nije namenjen korisnicima koji imaju prethodni, nego 3-4 godine star telefon, eventualno dve, da kažeš neki ciklus kupovine.

Ali ove godine je problem da je ovo nikad manji napredak u odnosu na prošlogodišnji model, a može se reći da je i još gore nego prošle godine.

Ovde dosta njih balavi za ravnim ekranom ali je činjenica da je ravan ekran dosta jeftiniji za proizvodnju od zakrivljenog a tebi Samsung diže cenu.

Opet ubacuje Exynos u manje modele, reciklira dizajn treću godinu za redom gde nisu potrošili ni promil na R&D, 3-4 godine gotovo identični ultrawide i 3x senzori.

Naravno, 🐑 i fanova ima uvek gde šta god da je, neka je, samo da je novo.
Ok, poštujem i to, ali sve dok se to tako lako prihvata, mi kao kupci ćemo dobijati sve manje i manje a trošiti sve više i više dok se tamo neki korejanci kupaju u parama a ponosni vlasnici novih modela hvale i nekako pravdaju svoje kupovine.

Vlasnik s23 moze lagano da saceka s26 a tek su sa ip14p lagani i mirni do ip18p fazon... Nego nas marketing masinerija ubedjuje da nam treba koji promil tiranijuma vise🤷 Inače vrv se apple i samsun pomalo i vestacki utrkuju sa flagship modelima svake godine jer su debelo zagazili u zacarani krug da moraju da stancaju nove modele da bi finansijski odrzali tu celu masineriju u pokretu i izbegli kolaps pa ako treba i fake inovacijama. Samo je pitanje do kad ce to moći da prolazi vrv dok svaka zemlja ne bude imala 5 tel po glavi stanovnika 😅

Da li će taj punjač 65w sa tri ulaza da bude i u slobodnoj prodaji i posle završetka preordera?

^ najverovatnije hoće ali mislim da će cena biti poprilično jaka.

To je običan GaN punjač. Bolje uzeti neki Anker ili Baseus npr, jer će ovaj biti preskup najverovatnije.

Odakle uopšte info da će S24 serija podržavati 65W punjenje :)

^ da punis 3 uredjaja zajedno :)

Pa to bi onda trebalo da bude "tri izlaza". To me zbunilo, nisam nikako moga da skontam šta bi to moglo da ulazi u punjač

Nazad
Vrh Dno