Ne znam, ja ništa video nisam. Telefon je predobar i ekran prelep. Boje, video, sve... I da ne bude zabune, ne koristim Samsung, već iPhone, ali ono što je dobro treba pohvaliti.
Samsung galaxy S24 Ultra je telefončina u Android svetu i sigurno najkompletniji uređaj.
Samsung galaxy S24 Ultra je telefončina u Android svetu i sigurno najkompletniji uređaj.
''Toz screen banding'', znaš li ti uopšte koliko ljudi uopšte zna šta je to, i da li ima potrebu da zna šta je to... Ja sam gledao gomilu video klipova, i opet ću ponoviti, osećaj neverovatan, a pritom ne koristim neku kantu od telefona, već iPhone 13 pro max, tako da mogu da uporedim, iz ugla običnog korisnika, koji ako može da uzme S24 ultra telefon, ima da se nauživa. To su totalno nebitne stvari za 99% korisnika, dok za fanatike koji traže dlaku u jajetu, nijedan telefon nikada neće biti u potpunosti dobar!ma ne vide se linije u 95 posto vremena korisecenja telefona, ali obratite paznju na toz screen banding. Boje se mnogo razlivaju, slika se raspada, na svim samsung tel prije toga je bila savrsena. Pojavljuju se talasi boja i bas je bzv za “najbolji display ikada”.
p.s. Pricam za gledanje video sadrzaja
Poslednja izmena: