Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Ovaj sam odg dobio od mts-a što se tiče 5G

Dobar dan, trenutno je u toku sertifikacija Samsung telefona za korišćenje mts 5G mreže i u narednom periodu očekujemo da će usluga biti omogućena i za model telefona koji korisite.

Očekujemo da će usluga biti omogućena u narednom periodu. U ovom trenutku nismo u mogućnosti da Vam preciziramo tačan datum. Najljubaznije Vas molimo za strpljenje.

Neka nameste AOD brightness najzad, osnovna stvar ne radi. Konstantno resetuje podešavanja i ne vidi se ništa

Možda će to biti ekskluzivno za s26 pošto realno nekih važnih boljitaka nema, ta novost bi bila jedan od većih napredaka. 😄

Neka nameste AOD brightness najzad, osnovna stvar ne radi. Konstantno resetuje podešavanja i ne vidi se ništa
Meni se isto AOD pobrljavio od poslednjih updejtova, ali nemam problem sa brightnessom. Trenutno mi je sat dosta manji nego što je bio, pre toga su mi se preklapala dva sata kao kad sam u romingu. Šta je kod tebe konkretno problem?

U lockstar modulu stavim ovu opciju na max, dakle slider skroz desno. Posle nekog vremena automatski vrati na najmanje, skroz levo i onda AOD nema nikakvog smisla, jer ne vidim koliko je slabo.

Prilozi

• Screenshot_20251214_212911_Wallpaper and style.jpg
    Screenshot_20251214_212911_Wallpaper and style.jpg
    32.2 KB · Pregleda: 67
Ja korstim fabrički AOD, imaš ovo auto brigthness, pretpostavljam da si probao i da se isto ponaša. Rekao bih da lockstar nije ažuriran jer je to 3rd party app. Nešto je Samsung promenio u novoj verziji pa sad zeza.

Pa bez njega to ne može ni da se podešava, koliko znam? Tako je bilo na OneUI 7, pa je ovo bio workaround. Svemoćni, bezgrešni OneUI opet na visini zadatka. S20, pa S23 sada i to mi je to što se tiče Samsunga.
Ide neki drugi compact telefon, najverovatnije X300.

Ne znam kako je bilo ranije, nisam to menjao dok nije počelo da me zeza. Sad sa novim UI 8 imaš mnogo više mogućnosti, možeš da biraš tapete, da menjaš slike, oblik sata, itd. Sad sam malo opet guglao i pronašao kako se sve to podešava, ukucaj "samsung shifting clock", da vidiš i tu foru.

Nismo se razumeli, ne trebaju meni opcija oko AOD-a tog tipa. Meni stoji default sat, ionako ne koristim sve vreme, nego ga budim na tap i da mi iskoči oblačić onaj kada mi stigne notifikacija. Na to sam navikao i preslabo je osvetljenje. Da nemam sat, AOD bi mi bio totalno neupotrebljiv.

Jasno, nemam tih problema, ali meni stoji AOD na auto, ne znam da li da to promeniš jer imaš auto, na klik, always on, samo kad stigne notifikacija i po rasporedu

To nema veze s jačinom osvetljenja, nego kada će da radi. Ali hajde probaću na auto da vidim kako će biti, mada sumnjam.

Milijardu opcija da se promeni izgled sata na lok skrinu, ali jedino što ne može je da se sat "strečuje" samo po vertikali 🙂
Baš kul opcija na iphone-u, šteta što ne može i na androidu, bare bez dodatnih app:

7ddfa56dcc6ffbb4a0c85744ba702a3e.png

Jasno, nemam tih problema, ali meni stoji AOD na auto, ne znam da li da to promeniš jer imaš auto, na klik, always on, samo kad stigne notifikacija i po rasporedu
Probano i na auto, nema nikakve veze sa jačinom osvetljenja. Prosto se resetuje i vrati na neku vrednost koju telefon istirpuje.

Danas mi ispade mali S23 sa metar ipo na plocice bez maske, obuze me znoji reku to je to, dizem ga nista mu. Samo imam zalepljeno zastitno od prvog dana. Odmah stavio shockproof masku i ne sidam je vise 🙁 . Hvala Bogu!

Zdravo narode, nisam bio neko vreme..

Kakva je situacija sa OneUI 8?
Da ne diram nista i dalje? 😄

Screenshot_20251220_201451_Element Classic.jpg

Stigao update za decembar 🙂Screenshot_20251223_082313_Software update.jpg

Da li vam je proradio 5G na mts-u sa decembarskim upd?

Nazad
Vrh Dno