Meni se isto AOD pobrljavio od poslednjih updejtova, ali nemam problem sa brightnessom. Trenutno mi je sat dosta manji nego što je bio, pre toga su mi se preklapala dva sata kao kad sam u romingu. Šta je kod tebe konkretno problem?Neka nameste AOD brightness najzad, osnovna stvar ne radi. Konstantno resetuje podešavanja i ne vidi se ništa
Probano i na auto, nema nikakve veze sa jačinom osvetljenja. Prosto se resetuje i vrati na neku vrednost koju telefon istirpuje.Jasno, nemam tih problema, ali meni stoji AOD na auto, ne znam da li da to promeniš jer imaš auto, na klik, always on, samo kad stigne notifikacija i po rasporedu
meni ovde nista nije kul, ali ajde!Milijardu opcija da se promeni izgled sata na lok skrinu, ali jedino što ne može je da se sat "strečuje" samo po vertikali 🙂
Baš kul opcija na iphone-u, šteta što ne može i na androidu, bare bez dodatnih app:
![]()
Slobodno ja sam skoro presao sa 6.0. Bez zamerki sve radi istoZdravo narode, nisam bio neko vreme..
Kakva je situacija sa OneUI 8?
Da ne diram nista i dalje? 😄
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari