Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

Čekaj, kakvo grupisanje notifikacija ja ne primećujem nikakvu razliku ni tu? To nije ovo iz Panel Settings (Separate/Together)?

Ps: Insta beta je pravio problem, ne znam tačno u kom momentu dokonosti u životu se desilo da se prijavim za betu, ili slučajna omaška.
Ps2: setih se, onda kada je IG srkao bateriju kao nenormalan pa je bio pokušaj - možda beta neće. I ostah tester a da ne znam. 🤣

Spusti notification panel skroz, na 2x povlačenja na dole, imaš ikonicu olovke (kao edit) pored dugmeta za gašenje, kada tu uđeš, gore levo imaš panel settings i unutra opciju Separate ili Together.

Ne, ne, mislim na to da se sve notifikacije jedne aplikacije grupise u jednu i klikom na istu otvore ti se sve posebno.

Na primer imas 4 mejla, tebi se vidi kao jedna notifikacija grupisana i tek kad kliknes on ti otvori sve 4 posebno.

Ozbiljno funkcionalno unazađena Samsung Dex aplikacija ko je navikao da je koristi svakodnevno, pritom u istoj pravi probleme sa eksternim ulaznim uređajima, ignoriše podešavanja tastature a gamepad gubi konekciju čim se ekran telefona ugasi. Dok sam tražio rešenje za problem naišao sam na forume gde se i drugi korisnici Samsung telefona žale na iste probleme prilikom prelaska na OneUI 8.

Poslednja izmena:
Ažurirao na UI 8.
Kod mene nikakve promene u aplikaciji baterije, alarma, kalendara, galerije i za one koje su napomenuli da ima.
Za bateriju mislim battery health, za alarm neke napredne opcije...Sve u svemu, sve mi isto kao i na UI 7. I sve aplikacije sa google play su ažurirane.

Digao i ja na 8icu

Nista specijalno, od primetnih stvari

• Jaci odziv/vibracija tastature, nije me tangiralo ni ranije ali je nekako bolji ugodjaj
  • Definitivno nesto fluidnije radi sve, samo je diskutabilno da li je to jer update opegla cache itd ili je bas do neke optimizacije
  • baterija ista, a mozda bude i malo bolje kroz neki dan (nece) 😄

To je to

Jedino sto sam primetio posle update je mala promena u veličini widget sata i prognoze. Ostalo bukvalno identično.

Pre su ovi widget-i, na OnuUI 7 bili lepši

Prilozi

• 20251004_122109.jpg
    20251004_122109.jpg
    74.5 KB · Pregleda: 33
Meni se čini da dosta duže drži aplikacije u memoriji, konačno, ako je uopšte to tačno možda se desilo nekoliko slučajnosti ovih par dana da kada otvorim aplikaciju ona se ne osvežava nego nastavi gde je stala dan pre toga.
Svakako me čeka factory reset, čekala se 8ica da konačno uradim to posle 2.5g da vidim hoće li se malo baterija poboljšati a i da se sklone recidivi vreme je.

Nazad
Vrh Dno