Probaj reset u Display AssistantuI ovaj auto brightness se čudno ponaša u zadnje vreme, previše često moram sam sa ga podešavam
Nećeš znati ako ne probaš....Nekad davno sam koristio Gcam
Verovatno I sad ima nekih bagova?
Imam ja već neko vreme Gcam i istina je, novac mi odlazi brzinom svetlosti (međutim krivac sam ja). Što se tiče GCama i bagova uglavnom mi se desi da mi crashuje app kada krenem po settingsu da podešavam stvari, tokom samog korišćenja radi normalno. Samo imaj u vidu to da prebacivanje sa jedne kamere na drugu nije tako brzo kao i na stock aplikaciji. Isto se odnosi i na slikanje fotografija, nešto duže traje nego na stock aplikaciji. Kvalitet fotografija je značajno (makar za mene) bolji na GCamu, naročito kada se radi o 10x senzoru. Stock aplikaciju koristim za snimanje u Pro Mode-u i za slikanje u 200mpx. Za sve ostalo GCam.Nisam baš ljubitelj ubacivanja apps mimo Play store u telefon gde se bilo šta radi sa novcem
Јери боља од ове верзије? Некукам драгане :/ 😁Da li je bilo kod od vas koji kukate na kameru,mozda kojim slucajem probao Gcam,za koji sam okacio link?
Zato sto je bio optički naspram ovih ultrasonic u S25U, kažu i dosta manje siguranA i to je ništa u poredjenju s Kinezima. Tamo ubija kako radi otisak. Nikad neću zaboraviti na Oneplus 8 kako je otključavao. Bilo prljav, mokar prst, sve je hvatalo.
Beta?Jel dobio neko od vas one ui 8?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari