Šta je novo?

Samsung Galaxy S23

I ovaj auto brightness se čudno ponaša u zadnje vreme, previše često moram sam sa ga podešavam

Nisam baš ljubitelj ubacivanja apps mimo Play store u telefon gde se bilo šta radi sa novcem

Nisam baš ljubitelj ubacivanja apps mimo Play store u telefon gde se bilo šta radi sa novcem
Imam ja već neko vreme Gcam i istina je, novac mi odlazi brzinom svetlosti (međutim krivac sam ja). Što se tiče GCama i bagova uglavnom mi se desi da mi crashuje app kada krenem po settingsu da podešavam stvari, tokom samog korišćenja radi normalno. Samo imaj u vidu to da prebacivanje sa jedne kamere na drugu nije tako brzo kao i na stock aplikaciji. Isto se odnosi i na slikanje fotografija, nešto duže traje nego na stock aplikaciji. Kvalitet fotografija je značajno (makar za mene) bolji na GCamu, naročito kada se radi o 10x senzoru. Stock aplikaciju koristim za snimanje u Pro Mode-u i za slikanje u 200mpx. Za sve ostalo GCam.

Inače fingerprint scanner na S25U bez folije, stakla ubija kako dobro radi naspram S23U sa WSD staklom čim malo zahladi cvrc Milojka, moram često u prst da dunem 🤣
Ne postoji staklo preko koga reaguje fingerprint kao direkt na staklu ekrana

A i to je ništa u poredjenju s Kinezima. Tamo ubija kako radi otisak. Nikad neću zaboraviti na Oneplus 8 kako je otključavao. Bilo prljav, mokar prst, sve je hvatalo.

Imao sam i s23 ultra i s24 ultra i sad s25 ultra , jedini baš baš vidljiv napredak je u skeneru otiska prsta koji jedino na s25 ultra radi preko bilo kakvog zaštitnog stakla odlično.

A i to je ništa u poredjenju s Kinezima. Tamo ubija kako radi otisak. Nikad neću zaboraviti na Oneplus 8 kako je otključavao. Bilo prljav, mokar prst, sve je hvatalo.
Zato sto je bio optički naspram ovih ultrasonic u S25U, kažu i dosta manje siguran

Bilo kako bilo, kanta je na Samsungu u poredjenju s njima.

^ Kod mene još uvek nema

Stigao i kod mene (A1). Upravo radim instal...

Poz

Malo mi je drugačija vibracija tokom kuckanja na tastaturi, kao da je jača. A tu ništa nisam dirao u medjuvremenu.

Instalirao sam, ne znam ja ne vidim nikakve razlike.

Edit: samo notifikacije sam primetio.

Kod mene kao da za nijansu jace cujem sagovornika...

Poz

Meni prebacio na one bubble notifikacije odvratne, odmah sam to ugasio.

Ne diram nista zbog baterija zadnje dve zakrpe sam preskocio posle ove kad mi se unormalio telefon, ovo ga neka koji mesec tj dok baterija pregura preko 4h

Nazad
Vrh Dno